silicoane!!!!
Raspunsuri - Pagina 15
Alina spune:
quote:
Originally posted by Carrye
Tot weekend-ul o simteam cum se uita la sanii mei iar in ultima zi nu s-a mai putut abtine si m-a rugat sa ii arat.
Stiti cum se spune, cati oameni atatea pareri.
Da, ilse, fata aia simte ca nu arata bine avand sanii mici...si pentru asta ea este singura de 2 ani la 26 ani. Din pacate, asta este societatea in care traim. Si mai ales noi, romanii, suntem o natie de snobi si de aroganti.

Auz,pai poate era altceva cu ea daca ti-a cerut sa-i arati sinii.
La partea a doua,am ramas afis
Dadada,societatea in care traim nu ne accepta decit cu sanii mari,ati auzit?
Citesc si eu pe la voi dar printre multe mesaje de bun-simt,mai rasare cite unul vesel...
Alina
XIO spune:
Aaaaaaaaaaa , Crrye , si eu vreau sa pun mana pe niste sani siliconati sa vad cum se simt , dar nu inseamna ca vreau si eu .
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
elyanne spune:
Nici soata mea nu ma vrea cu sani mai mari... piticii sunt in capul meu... Si daca pana dupa prima sarcina erau ok asa cum erau... acum parca sunt si mai mici... sau m-am obisnuit io cu ditamai sanii cand alaptam... Cine stie... Ca si forma sunt ok... nici nu-mi trebe sutien... da' parca sunt prea mici 
Dupa ce am citit pe aici... si am inceput sa ma gandesc serios la asta... piticii mei au fugit si am ajuns la concluzia ca mai bine asa decat cu inca o grija in plus...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Guguluff spune:
quote:
Originally posted by elyanne
Nici soata mea nu ma vrea cu sani mai mari... piticii sunt in capul meu... Si daca pana dupa prima sarcina erau ok asa cum erau... acum parca sunt si mai mici... sau m-am obisnuit io cu ditamai sanii cand alaptam... Cine stie... Ca si forma sunt ok... nici nu-mi trebe sutien... da' parca sunt prea mici
Dupa ce am citit pe aici... si am inceput sa ma gandesc serios la asta... piticii mei au fugit si am ajuns la concluzia ca mai bine asa decat cu inca o grija in plus...
Eliana, ai pus punctul pe I... Silicoanele sunt inca o grija in plus

. Inca un cui in talpa, ca parca si asa n-ar face ravagii mii de boli pe lume, parca n-am avea pe cap(noi femeile) menstruatia, ovulatia, sindromul premenstrual, curele de slabire, migrenele, lipsa de calciu si fier, caderea parului, contoalele gineco, testele PAP, sarcina, alaptarea, menopauza, etc... Hai sa ne mai facem de cateva operatii la sani si cateva controale la doctori, mamografi si alte "placeri" din astea.ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
inaioana spune:
Stati putin ca nu toata lumea isi pune silicoane deoarece are sanii mici...Nici eu nu vad care e problema cu sanii mici. Am avut o viata sanii mici (pana la prima sarcina) si nu am fost niciodata complexata de asta. Erau frumosi, rotunzi, potriviti cu corpul meu. Si zau daca s-a plans cineva vreodata de ei, ba dimpotriva!![]()
Numai ca daca as fi fost in situatia unei tipe pe care am vazut-o la clinica , ce avea doar sfarcuri... ar fi fost altceva. Nu exagerez cu nimic, nu avea sanii mici, nu extra-mici ci doar sfarcuri. Avea 20 de ani . Era de trimis la psiholog? Sa ii spuna ca e normal sa ai doar sfarcuri si ea are valori false induse de societatea de consum? Nu cred.
In rest, in privinta femeilor care au sanii lasati, micsorati mult dupa sarcina si alaptat, inteleg ca suntem de acord ca nu e o frivolitate sa incerce sa si-i ridice. Si intre ridicarea cu ciatrici transversale care este mutilanta si cea prin marire, nu cred ca multe femei au o dilema de nerezolvat.
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
Qamar spune:
quote:
Originally posted by Guguluffquote:
Originally posted by elyanne
Eliana, ai pus punctul pe I... Silicoanele sunt inca o grija in plus. Inca un cui in talpa, ca parca si asa n-ar face ravagii mii de boli pe lume, parca n-am avea pe cap(noi femeile) menstruatia, ovulatia, sindromul premenstrual, curele de slabire, migrenele, lipsa de calciu si fier, caderea parului, contoalele gineco, testele PAP, sarcina, alaptarea, menopauza, etc... Hai sa ne mai facem de cateva operatii la sani si cateva controale la doctori, mamografi si alte "placeri" din astea.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
mey, io zic sa ne sinucidem, ca prea multe avem pe cap
in alta ordine de idei, Inaioana (
) uite ca mi-ai dibuit motivul meu; inainte de sarcina, cu o cupa B eram super multumita, nici cu gandul nu gandeam la silicoaneNoe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noiMotionless, I stay and go: I am a pause
Carrye spune:
Nu credeam ca o sa scriu asta, dar am sa scriu: multumesc, inaioana!
Tipa de care am povestit era exact in aceeasi situatie...:(
Clover, nu defilam cu sanii nostri "perfect siliconati" tipa cealalta cu implant este foarte nemultumita, si acum o asteapta o interventie total neplacuta cu laserul pentru a indeparta un cheloid din jurul areolelor, pentru ca ea pe acolo a vrut. Intamplator, este sotia unei persoane publice, poate a avut ceva motive de a recurs la o asemenea operatie. Nu avem dreptul sa judecam pe nimeni.
"Nu inteleg de ce si-ar pune cineva silicoane inainte de copii(doar probabil ca sa isi gaseasca cu cineva cu care sa faca acei copii)."
Esti rautacioasa si nu este cinstit din partea ta sa faci asemenea afirmatii!
"mey, io zic sa ne sinucidem, ca prea multe avem pe cap"
Noe, ma bucur ca esti optimista :) Eu nici nu am simtit cand a trecut totul, am ramas doar cu satisfactia ca am facut o alegere buna.
Qamar spune:
Carrye, tu crezi ca vorbeam serios?![]()
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noiMotionless, I stay and go: I am a pause
Clover spune:
Carrye, daca tipa are numai sfarcuri atunci inteleg. Daca arata ca actrita din linkul lui XIO atunci nu inteleg.
Nu sunt rautacioasa deloc. Operatiile de ridicare a sanului se stie ca sunt indicate dupa ce termini cu capitolul nasteri. Dupa implant sanul e mai greu, un san mai greu se lasa. Combinat cu modificarile aduse de sarcina sansele sunt mici ca sanii sa arate la fel de frumos dupa copii.
Sunt de acord cu Noe si oricum sa inghiti un supliment de calciu nu e acelasi lucru cu a trece printr-o operatie(care presupun ca se face cu anestezie generala, nu?)
Daca ai lua femeile de pe strada si le-ai dezbraca, putine ar avea sani frumosi. La fel de putine ca barbatii cu abdomen in relief. Cred ca multe femei au complexe pentru ca se raporteaza la ideal, nu la realitate.
miau-miau spune:
yo nu inteleg de ce atita lume isi pune problema sa-si monteze sini frumosi si nu isi pune mai intii problema sa-si aranjeze fatza, nasul, ochii, gura, gushile, ca fata o aratam mereu cuiva, sinii nu.