silicoane!!!!
Raspunsuri - Pagina 13
amalisimona spune:
Am uitat de astea:
www.cms.ro/rezops.php?op=sani&caz=1&pag=1" target="_blank">AICI sanul drept mai lasat
www.cms.ro/rezops.php?op=sani&caz=4&pag=1" target="_blank">AICI si www.cms.ro/rezops.php?op=sani&caz=6&pag=1" target="_blank">AICI sanul stang mai lasat si parca mai maricel
www.cms.ro/rezops.php?op=sani&caz=10&pag=1" target="_blank">AICI sanul drept mai maricel
Poate sunt eu prea chitibusara, dar ma gandesc ca daca dau cateva mii de euro si din start ma aleg cu sani putin inegali/asimetrici....cand s-or mai "aseza", cum vor arata? Nu cred ca as vrea retus pentru un centimetru sau 2, dar nici multumita n-as fi.
Simona,
Sorina (12 Noiembrie 2004) si
Irina (5 Mai 2006)
Carrye spune:
LauraT, subscriu!!!
Se pare ca vedem lucrurile din acelasi unghi si acela este "optimismul". Intotdeauna am vazut partea plina a paharului, altfel, cu siguranta, nu as fi facut operatia.
Bravo!
tusferi spune:
M-am uitat la pozele facute din fata mai ales, ca la cele facute din profil nu prea poti sa compari simetria si ce am remarcat eu in absolut toate cazurile este ca sanii erau asimetrici si inainte de operatie. Daca sanul drept era putin mai coborat inainte de operatie, este putin mai coborat si dupa operatie. Femeile respective au trecut de la 2 sani putin asimetrici si foarte mici, la doi sani putin asimetrici dar mai mari. Pana la urma este un castig, nu? ![]()
In ceea ce priveste testarea timp de 50 ani mie mi se pare cam nerealista, pt ca in 50 ani apar oricum multe tipuri noi de proteze, mai bune, mai rezistente si mai putin "deteriorabile". Eu nu mi-as pune acum niste proteze cu o tehnologie veche de 50 ani. Pe cele de gel coeziv daca le pot purta 10-15 ani, mie mi se pare suficient. Pana la urma nu costa 100.000 euro sa imi pun problema ca n-o sa le pot schimba. Oricum in 10 ani or sa apara si alte tipuri si mai bune de proteze si poate o sa vreau sa le schimb oricum...
Cat despre partea cu complexele si cu acceptarea propriilor tai sani asa mici cum sunt, ce pot sa spun este ca nu stiu daca la mine este vorba in primul rand de niste complexe. Sotul meu nu isi doreste silicoane, asa cum am mai spus, si oricum imi cunoaste sanii foarte bine deja, deci nu o fac pentru el. In viata de zi cu zi, nu am mari complexe intrucat s-au inventat sutienele cu burete. O sa ma intrebati: atunci la ce iti mai trebuie? Raspunsul meu este simplu: pentru ca vreau si eu sa port sutiene de dantela dupa care sunt inebunita dar pe care nu pot sa le port pt ca nu stau pe mine, pentru a scapa de buretele ala de la sutiene vara cand nu stii cum sa te imbraci mai lejer si mai subtire, pentru a putea purta si eu un top sexy fara spate si in care sa nu arat penibil ca sta ca pe gard, pentru a putea purta o bluza mai decoltata fara sa mi se vada marele sutien cu burete, samd...
Dar evident, asta e optiunea fiecareia si fiecare stie mai bine cat de mult este dispus sa isi asume niste riscuri.
Ah, si in ceea ce priveste teama de a nu te lovi la sani din cauza silicoanelor nu cred ca este mai mare decat teama de a te lovi la sani din cauza durerii. Eu imi pun o perna in dreptul sanilor intre mine si sotul meu ca el da din coate noaptea si imi mai arde cate una de vad stele verzi
si nu am silicoane...
Asa cum zicea si inaioana nici nu se pune problema sa se sparga (am vazut si eu cum arata gelul coeziv si nu are ce curge din el) iar daca te taie cineva, ultima ta grija e la silicoane 
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
ilse spune:
quote:
Originally posted by tusferi
a putea purta si eu un top sexy fara spate si in care sa nu arat penibil ca sta ca pe gard, pentru a putea purta o bluza mai decoltata fara sa mi se vada marele sutien cu burete, samd...
acuma sincer nu ma intereseaza subiectul "silicoane" nici cat negru sub unghie, dar chestia asta cu topul sexy sincer nu o inteleg, sunt sute de modele de catwalk fara sani mari si fara silicoane, adica clar cu sani mici sau uneori aproape fara sani care arata super in tinute de toate soiurile cu decolteuri, rochite fara spate, etc, etc...deci nu vad relevanta acestui a "arata bine" doar cu silicoane sau sani mari...
tusferi spune:
Nu ma dau deloc in vant dupa siluetele alea anorexice, daca vrei sa imi dai un exemplu de manechine, zi-mi de modelele care prezinta lenjeria de la Victoria's Secret, iar in ceea ce le priveste nu cred ca ai vazut vreuna cu "plat-sus" ![]()
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
ilse spune:
quote:
Originally posted by tusferi
Nu ma dau deloc in vant dupa siluetele alea anorexice, daca vrei sa imi dai un exemplu de manechine, zi-mi de modelele care prezinta lenjeria de la Victoria's Secret, iar in ceea ce le priveste nu cred ca ai vazut vreuna cu "plat-sus"
nu e vorba sa-ti placa tie, e vorba ca pentru majoritatea privitorilor, de sex masculin, feminin, ele arata bine si fara silicoane...uita-te si singura pe site: http://www2.victoriassecret.com/ daca vrei sa vezi ca au si modele care au sani d-astia mici, si tot arata bine.
editat: scuza-ma, dar ar fi totalmente stupizi, astia de la victoria's secret sa vanda sutiene doar pentru tipe cu silicoane sau sani mari, nu sunt nerealisti, sau neprofesionisti
tusferi spune:
ilse, cred ca avem viziuni diferite in ceea ce priveste semnificatia expresiei "sani mici". M-am uitat pe tot site-ul de la Victoria's Secret si eu nu am vazut sani mici. In tot site-ul am vazut o singura tipa care are sanii mai micuti dar tot ma depaseste.
Eu nu stiu cum poti tu sa compari sanii de la Victoria's Secret cu sanii femeilor de pe linkurile amalisimonei 
Ce legatura au numerele de la sutiene pe care la vand ei cu numerele la sutiene pe care le expun ei pe modele? Presupun ca au toata gama de numere, de la Calista Flockhart la Dolly Parton, dar n-am vazut-o nici pe Calista si nici pe Dolly pe site.
Si nu in ultimul rand comparatia cu manechinele nu mi se pare deloc realista. Niste picioare subtiri de 1.20m pot compensa niste sani mai mici (dar din nou, eu n-am vazut sani mici ba dimpotriva, site-ul musteste de silicoane!!!)
ilse spune:
Eu n-am comparat cu nici un link...nici nu m-am uitat pe vreun link de sani siliconati, ca ma repet nu ma intereseaza ideea...dar de unde stii tu ca tipele de acolo au "automat" silicoane, poate au sani asa mai mari de la natura, ce te face sa spui asta, daca tot sustii ca sanii astia moderni de se "fac" cu silicoane nu pot fi deosebiti de cei naturali??
Pai legatura este ca nu toate modelele de acolo au super-sani, unele din poze cel putin au masuri rezonabile, mici chiar...ca doar o campanie se face cu "cap" si daca ar arata doar pamela anderson size, nu cred ca ar mai avea impact la cele cu sani normali, sau mici.
Inteleg ca exista femei complexate de aspectul fizic, inteleg ca exista femei care isi doresc asta-sa aiba alt numar la sutien sau ma rog sa-si retuseze sanii din diferite motive, inteleg toate detaliile astea, dar afirmatia ca a "arata bine" se rezuma doar la niste sani bine vizibili"(banuiesc ca aici macar cadem de acord, mai ales ca tu esti cea care a folosit expresia "plat-sus", eu doar te-am citat)
este o inducere in eroare...inseamna a arata bine in viziunea ta si a celor care viseaza sau si-au pus silicoane...dar exista si femei pentru care a arata bine inseamna alte chestii: sa fii aranjata, sa ai niste picioare frumoase, sa ai un spate frumos, sau mai stiu eu ce (asta e un exemplu).
tusferi spune:
quote:
Originally posted by livia
Ca sa nu mai fie cearta pe aici ar fi bine ca cele ce sunt hotarate sa faca operatii estetice(sau cocheteaza cu ideea)sa intre si sa intrebe sau sa ofere informatii...aici ma refer si la experienta proprie,adica:sa-si expuna "aventura" prin care a trecut iar cea care este in cautari sa aleaga singura si sa decida fara sa fie influentata de aluzii la alti doctori...Fiecare cu experianta/impresia personala!!!
Nu are rost sa vina cineva care este contra acestor practici si "sa umple de noroi"(poate e prea mult spus!)...oricum fetele sunt hotarate si orice ati spune , ele nu-si vor schimba "piticul" !Nu credeti ca ele au cautat deja pana sa ia decizia ?Poate stiu mai multe decat voi? Si sunt sigura ca le-a fost greu sa se hotarasca asa ca,aveti mila de ele si nu mai "rasuciti cutitul"... Prin agresiunea verbala(inutila) nu faceti decat sa inchideti un subiect foarte folositor ...
Cine e contra ,sa deschida separat subiect si sa scrie tot ce-i trece prin cap referitor la acest lucru dar nu aici unde fetele vor informatii...Este un subiect foarte important(sensibil) ca sa-l pierdem...aici se pot afla informatii foarte utile care le-ar ajuta foarte mult...
PS.AM SCRIS ASTA NU REFERITOR LA CINEVA ANUME...ESTE CEVA GENERAL!!!Repet:cele contra cand vad subiectul sa se abtina si sa nu intre...e mai bine! Daca intra inseamna ca,in mintea lor,intr-un locsor ascuns cocheteaza totusi cu ideea sau au informatii sigure utile...!!!
livia
ilsa, daca nu te intereseaza subiectul si ai intrat doar sa ne spui sa nu contam pe tine, am inteles idea.
Putem continua la nesfarsit discutia si sa facem analiza pe site-ul Victoria's Secret pt a vedea cate au silicoane si cate nu. Am inserat mai sus o atentionare a moderatoarei livia pe care probabil ca ai vazut-o in paginile precedente daca ai citit tot ce s-a scris.
Mi se pare foarte pertinenta observatia liviei si n-o sa continui discutia asta off-topic.