Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)
Raspunsuri - Pagina 13
kim222 spune:
Stai asa..ca nici Luca nu are nici un var primar..iar pe cei de-ai doilea din Ro...nu-i stie...
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Fetele, ma declar odihnitaaa Giulia aseara la 11 si vreo 7 minute a capitulat singura si nesilita de nimeni N-a mai cantat, n-a mai dansat, nu nimik. Nu mi-a venit sa cred. M-am uitat sa vad daca respira. Dar deh, la 5 am scos-o din casa si am carat-o cu mine la med de familie (imi mut dosarul la pediatra ... l-am rasfoit, mi-au placut notarile din anul 1979 de genul sugar afebril, faringe liber si altele de acest gen), apoi in oras, apoi la fete la joc. A mancat 3 felii de paine cu vinete si o rosie imensa ... ma tot uitam la ea sa vad daca le revad dar nuuu Si inca doarme !!!
Kim, sper ca de acum incolo sa auzi doar vesti bune. Nu pot sa cred ca Luca se trezeste asa des, Doamne, cred ca esti innebunita de oboseala ! Eu aveam si cred ca mai am un tel in viata ... sa dorm noptileee
Anca, sper sa iti rezolvi si tu problemele de sanatate si sa fii bine ! Ma bucur ca Bianca e bine !
AndreeaP, asteptam pozili de casa noua
Ati intreebat de Nora, e bine, sanatoasa, tanara si frumoasa Am vb cu ea pe mess, cred ca nu apuca sa scrie si aici.
Insa, va recomand filmul ce mi l-a recomandat si ea intr-un moment(sunt indulgenta cu mine insami, nu ma besteli Nora, am zis moment ...) de-al meu de nebunie " THE SECRET " .
Dana Ema, da ne un semn micut micut sa stim ca sunteti bine !
Liaaaa, felicitari Deei ! Bine ca e bine Si multi pupici gradinarului !
Adema, am mai vizionat o data pozele voatre. Sunt super faine, protagonistul e foarte frumos
Mnoah, am scris o groaza.
Un we frumos va doresc si sa aveti mult spor la treburi !
Si multa sanatate tuturor !
Edit : Din categoria "preocupari de we-nd"
dracusor
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
g_ioana spune:
Helou,helou...Daria este super tare dracushorul...mamaaaa da' de unde aveti recuzita??
Vivia multesi un mare de la Ieshi sa se termine cu vestile proaste si..poate-si mai revine si Uka cu somnul.....io o amenint in fiecare seara ca daca mai maraie o las sa doarma singura,azi noapte a dormit mai bine dar mi-a dat trezirea de dimineatza "mamaa,azi este duminica,stai cu mine??"..eu sa scap repede "da,este duminica, inchide ochi?"...."da' sambata a trecut?"..."nu,azi este sambata,dormi!"..dupa un minut "te-ai hotarat ce zi este?"..si uite asa sunt io harnica si matinala...
Anca tinem pumnii sa se rezolve toate probleme de sanatate si o pupam pe Bianca!!!
Lia,bravo pentru Dea sa de-a Dumnezeu sa nu mai faca de acum nici o infectie...sa ne spui cum a fost la vizionarea gradinitei...si io am in plan cautarea de gradinite incepand de luni...io vreau la program scurt si in zona,sper sa gasesc..
AndreeaP hai mei nu intra la ganduri din cauza..literelorio trebuie sa recunosc ca bona a invatat-o cu covorasul cu litere...eu oricum nu vreau sa o stresez cu asa ceva pana la scoala
Daca vreti copil cuminte,luati cd-ul si carticica Povestile Marei spuse de Raluca Moianu..mandra le-a primit cadou ieri de la un baietel din parcsta si le asculta nemiscata si pentru ca nu se vad pe televizor,le urmareste pe carte...deja le-am ascultat de 4 ori..
hai pupici sa avem un week-end placut
si acu sa vedeti ce au facut "copii" mei cand io eram in bucatarie si faceam mancare
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/ian%202008/?action=view¤t=P1100750.jpg
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
Dorsilia spune:
helou!
azi am fost la GZ, asa-i zice Dani (gradina zoologica)...a fost soare, 11 grade, a alergat iar pana n-a mai stiut de el, Dea s-a plimbat si ea de manuta vreo 5 minute dupa care in brate, dupa care in carucior, si dupa care (1 ora) a adormit, am scos-o si am dus-o la masina ca atarna pe toate partile din carucior, ne trebuie clar un nou carucior, unul sport dar mai lungut, ca in asta nu mai incape ca lumea culcata si nici in fund, e tip landou.
Dani imi pare acum un pic febril la frunte, nu stiu, o fi de la oboseala, de la alergat, sau altceva.
Dorsilia spune:
Olivia, imi pare rau ca Luca se tot trezeste noaptea...doarme singur? Si asta e un obicei mai recent sau de cande el se trezeste noaptea? Pt ca daca e mai recent poate fi legat de o etapa de dezvoltare psihica, la varsta asta au o imaginatie debordanta si probabil viseaza fff mult. Danut daca nu ar dormi cu mine, cred ca m-ar trezi si el din oa-n ora pt ca viseaza parca intruna...scanceste, rada, vorbeste inteligibil sau nu...se suceste, trage de patura sa se acopere, da din picioare sa se descopere, se mai trezeste sa se uite la mine daca-s acolo...una peste alta nici eu de 3 ani si 5 luni n-am dormit nici macar o singura noapte cap-coada...astept sa vad daca pe la 5 ani ai lui s-o intampla sa pot sa-i mut pe amandoi intr-o camera si eu sa revin in patul conjugal unde sa doooooooorm macar 5 ore legate pe noapte.
Nicole, am tot evitat sa-ti scriu direct pt ca nu mi-am gasit cuvintele, stiu ce mult ai lucrat, ati lucrat vara asta, si cata alergatura ati avut...aveti atatea realizari si bb ar fi incununat un an de realizari si de sperante, e o pierdere si-mi pare rau ca ai fost traumatizata si fizic, insa nu descuraja, o ai pe moatza mica, ai o casa superba, un alt bb va veni, poate ca natura a selectat, poate bbmic nu era in regula, avea ceva probleme, poate ai fost prea obosita si corpul s-a revoltat, linisteste-te si o sa vezi ca o sa vina bb cand o sa te simta pregatita. Moatei mici Nu trebuie sa-i spui ceva dureros ca bb nu mai e. Ii poti explica ceva de genul ca bb o sa vina numai ca dureaza pt ca vine de foarte departe si trebuie sa-l mai asteptati pana va fi destul de mare sa-l puteti tine in brate. Copiii de varsta asta se preteaza f bine la explicatii ale lucrurilor in mod simplu, natural, sunt dornici sa li se dea sperante, idei, despre evenimente pe care sa le astepte. Si stiu sa astepte mai bine decat un adult pt ca mintea lor e inocenta, nestresata, ei nu gandesc altfel decat pozitiv. Nu mai retin ce varsta a avut sarcina ta...cred ca burtica nu-ti era asa vizibila inca, si atunci e si mai simplu. Sa vii sa ne mai scrii cum esti, cum sunteti, ok?
In rest...va doresc tuturor multa sanatate si un weekend linistit!
va pup
roxanaz spune:
neata neata
eu am o saptamana de cosmar, o matusa in spital se opereaza azi, Pat la gradi unde nu e prea cald, nu am cum sa plec de la munca... din astea. dar sper sa treaca cat mai repede si mai ales cu bine.
nu am apucat sa vad poze din week end dar incerc sa recuperez.
sper ca toata lumea e ok
pupicei la gramada!
biluta28 spune:
Buna dimineata si La multi ani!
Am citit un pic din urma, am vazut si poze cu fetite si baieti.... din pacate nu pot sa pun poze noi pe site caci eu am net doar la serv. iar aici sunt restrictii multe , traficul "gatuit la maxim" si nu merg descarcarile
Si noi avem probleme cu baita pe cap urla vorba cristalinei de stau cu frica sa nu ma trezesc cu protectia copilului la usa ca omoram copilul
Mai nou am negociat cu el ca nu folosesc dusul pe cap ci doar mana , accepta dar de urlat tot urla..... in rest se balaceste si o ora daca il las in baie.
Despre litere le stie dar n-as putea spune exact pe care le -a invatat de pe fata de masa a bunicii care erea plina de litere si mereu intreba dar asta ce e?..... oricum recunoaste unde scrie " Ana", "edi", "cora", "auchan, carrefour, oriunde le vede scrise....
Stie si numerele dar nu numara in schimb face mici calcule pana in 3 de genul am 2 si dau 1 si mai am 1 sau suntem 2 si cu Ana 3, sau suntem 3 si cu toti suntem 4, etc.......
Si marea lui pasiune masinile pe care aproape ca le stie pe toate si le recunoaste in trafic fara probleme acestea fiind: audiu ( audi), fobagan ( vw),mecedes (mercedes), ogan (logan), papuc (dacia papuc), supenova (supernova), solenta, ford, opal,foiota (toyota), seat, sutuchi (suzuchi), mitubis (mitsubishi), fiat, honda, tundai ( hyundai), lexus, matiz, tico, skoda, reno (renault), pujo(peugeot), sitoen ( citroen), volvo, alfa romeo, kia, gip (jeep), nissan, mazda, siela (cielo), subaru, lada, etc. .... ca nu-mi mai amintesc altele oricum le poceste asa de haios..... mai nou si la masinutele cumparate ( de jucarie) se uita dupa marca
O sa trebuiasca sa cautam si noi gradinita dar avem o mare dilema de dus il ducem noi dar cine il ia dupa amiaza, asa ca nu stim unde sa fie gradinita, mai aproape de cine????..... grea problema...
Pe Ana o inscrisesem la dansuri dar a trebuit sa o retrag tot pe motiv ca nu avea cine sa se ocupe de problema si in plus trebuia sa-i fac eu costumele si nu ma pricep la croit, cusut, si nici nu am timp.... Am dezamagit copilul si ma simt naspa pe tema asta mai ales ca mergea bine si deja in 2 lunii trecuse la performanta si intra in spectacole ......
In rest toate bune si frumoase....
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28
szivarvany spune:
Buna ziua !
Rox, o saptamana rapida sa ai daca de pe acum e asa de grea :( sanatate matusii si multi pupici lui Pat
Biluta, pupici vorbaretului. Ref la Ana, poate reusiti sa rezolvati problemele si se intoarce la dans
Noi raportam un we super fain, au fost 10 grade + (iarna asta chiar nu trece pe la noi , Giulia e dezamagita), am umblat pe afara, am rezolvat treburile casei, a fost chiar un we linistit si odihnitor alaturi de cupilu` meu cuminte . Care a invatat sa decupeze si sa lipeasca, am sa va arat cam cum Asta asa, sa si ocupe timpul. M-a pus sa i citesc nshpe povesti, mi-a cantat la pian
Sunt prin zona ... haideti la cafea si la semnat condica
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani
Andries spune:
foiota...
Mihaela daca vrei te pot ajuta eu pentru costume de dans, mama mea coase excelent si are si o gramada de timp asa ca daca te razgandesti spune.
daca vreti sa va distrati un pic
http://family.webshots.com/album/562114592wdsMQH
Andries