Piticlontzi de iulie-august 2004 (243)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, imi pare rau ... tre` sa vorbesti cu educatoarele, ingrijitoarele sa fie mai atente. Si sa vezi si cine e baiatul sa vb cu parintii.
Eu sincer am vb cu mama unui baietel pe care il tot clapacea Giulia (este teroare la gradi, e baiatul trupei) si i-am zis si educatoarei sa aiba grija de baietel, sa nu fie asediat de Giulia. Iar cu donsoara am avut o discutie super faina ... concluzionata cu "mami, daca pune mana pe mineee, eu urlu sa iaaaa manaaaa" ... asta e teorie, practica ... vom vedea ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna dimineata si de la noi! Azi am inceput ziua cu soare, dar cu -7 grade!
Andries, uite aici linkul nostru: http://community.webshots.com/user/eoncioiuro

alice, ti-am vazut smecherasul! Deseneaza cu doua maini, n-are treaba! A crescut taaare mult!

mitzura, stiu cum e cu plansul de la gradinita. A avut si Codrut cateva zile asa anul trecut si ti se rupe sufletul! Din fericire, nu mai avem problema asta. Acum Codrut spune ca ala e "serviciul lui" si trebuie sa mearga in fiecare zi. Poate ar fi o solutie sa lamuresti cu educatoarea problema cu baietelul bataus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Si Tudor a plans atunci la inceput, plansul de acomodare, dar asta e altceva. Si nu cred ca baietelul e adevarata problema, teama mi-e ca e educatoarea, si in cazul asta nu stiu ce as putea face...O sa vb la gradinita in legatura cu baietelul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

helou!

in primul rand VREAU SA VA MULTUMESC PT ENERGIILE POZITIVE DIN GANDURILE BUNE TRIMISE CATRE NOI, Dea nu are infectie urinara !

aici sunt 8 grade si vreme primavaratica in adevaratul sens al cuvantului, adie un vanticel caldut si e soare si cerul e azuriu clar fara nici un norisor, nici macar de aia albi pufosi, am iesit la plimbarici si ca de obicei Dani a asudat alergand...abia astept sa vina primavara sa-l las fara fash, azi nu mi-am dat seama ca e asa cald si desi nu avea decat 2 bluzite subtiri de bumbac pe sub fas, de a transpirat nasol, sper sa nu raceasca. Dea s-a plimbat pe aleile parcului de manuta, cam sontac-sontac ca ieri am fost la vaccin cu ea si asa ceva n-am vazut, a urlat de cand am intrat pana am plecat si a trebuit sa vina si asistenta pe langa mine si doctorita s-o tinem ca sa-i faca injectia, s-a zbatut, s-a incordat, tare greu i-a fost. Danut o pupa pe manute, dar degeaba.

Luni sau marti seara merg sa vizionez o gradinita am stabilit cu directoarea o intalnire, sa vad conditiile, preturile, au si transportul inclus in pret, daca vrem, sa vedem ce reactie va avea Danut.

acum fierb niste paste ca am de onorat o comanda urgenta de mancare pt Dani, noroc ca sosul e gata de aseara, dupa atata alergatura mi se pare normal

nu am citit din urma despre ce ati mai facut, asta o voi face dupa ce calmez copiii cu masa si apoi ii duc la somn, daca reusesc, insa va doresc pana atunci numai bine si un inceput de weekend linistit!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mitzu, imi pare rau, imi imaginez cum te simti. eu as vorbi cu educatoarele asa frumos de ambele probleme. si philip are o educatoare preferata dar nu le displace nici pe celelalalte (de obicei 4, 2 dimineata si 2 dupa-amiaza dar mai au si inlocuitori).
mey, m-ati pus pe ganduri, auzi aia mica de la iasi scrie pe calcualtor si pu[pi nici nu stie care-i A. el e smecher din vorbe, la aburit si manipulat e campion, plus chestiile ingineresti, cu care din vina ema, am lasat-o mai moale (deh, nopua casa ne solicita mult si nu mai e timp pt copil, dar tre sa o dreg si pe asta).
rob, vb de prof dinu, Dumnezeu sa-l ierte.

pupici si we minunat fetelor care nu mai intra

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eu sint "cucu" azi..A fost mai rau ca niciodata..Trezirile din ora in ora..si chiar la jumatate de ora,ne-au cam pus capacel Motocicleta inca nu a primit-o ..pe motiv ca nu a fost "nice guy"..deci ramin tare pe pozitii..I-am explicat ca sint atit de obosita din cauza lui ..ca nici ochii nu-i pot tine deschisi prin urmare nu ma voi putea juca cu el azi..Dar a gasit solutia: No problem, mom..I can play by myself...good idea! Sa ma zici ceva!

Daria ar trebui ca de fiecare data sa faci exudat faringian..Numai asa poti vedea daca antibioticul este chiar necesar..sa stii daca sint infectii streptococice(desi astea teoretic vin mai tirziu)..

Adela eu as discuta la gardi nu as mentinona despre ce este vorba..As solicita ajutorul in casirea cauzei..Bafta!

Cristalinule..ai pus-o! Scapi repede de Maria!:))))

Roxa, nu mai ai congrese?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare tuturor!

Roxi, Olivia, io-s p-aici, am citit aseara si azi dimineata cam tot si am vazut poze o gramada.. nu mai spun nume ca s-ar putea sa uit pe cineva... dar i-am admirat pe toti nazdravanii..

Roxi, concediu nu mi-am luat, dar nici nu prea e mult de lucru zilele astea, doar ca il inlocuiesc pe sef si mai alerg intr-o parte sau alta... dimineata ajung la 10 si imi iau o pauza generoasa la pranz (ca doar io-s sefa acu :)) ..

In rest, incerc sa imi rezolv problemele de sanatate dar lucrurile se misca extrem de greu, si cred ca mai am un pic si plec in Ro... nu glumesc, sunt asa satula de sistemul medical de aici!!

Nicole, imi pare rau de bebe , dar voi sunteti tineri si o sa apara bb 2 foarte curand..

Dana-ema, sper sa se rezolve problemele si la voi! Mai da un semn de viata.

Bianca e slava Domnului bine, nu a fost prea fericita sa se intoarca la gradinita dupa vacanta de iarna... mai baga cate un racnet dimineata sa o las in pace, dar eu nici nu o trezesc devreme..

Pupici tuturor! Sunt prin preajma, astazi chiar nu am mai nimic de facut la job..

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca sper ca problemele tale de sanatate sa se rezolve si sa nu fie grave..Eu sint coplesita..aceste 11 zile ale anului.au fost f urite..Niciodata nu am auzit in atit de putin timp atitea vesti care mai de care mai proaste...Emotional..ma simt coplesita...

Pentru 10 zile am crezut ca voi fi matusa pt prima data..si Luca va avea un var (chiar si de al doilea)...sarcina s-a oprit in evolutie..asta dupa ce aveau sanse doar 10 % de a avea copii..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Anca, Nicole, Olivia, Daria, va doresc multa putere sa treceti prin situatiile de criza cu bine si sa le rezolvati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, te inteleg, si pe mine ma afecteaza mult stirile proaste, cu atat mai mult cu cat sunt legate de familie.. sper sa se rezolve toate si sa primiti numai stiri bune de acum incolo ! Dupa ce ai scris tu, mi-am dat seama ce familie mica avem noi, ca Bianca nu are nici un var primar, numai de al doilea dar nu i-a cunoscut ca sunt departe..

Lia, bine ca nu are nimic Deea!

Andreea, ati terminat smotru? cand pui poze cu noua casuta?

De Nora mai stiti ceva?

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput