Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
bebeka spune:
Moldoveancainfanrix penta si am inteles ca cel mai ieftin e la sensiblu.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
bebeka spune:
Fi-mea mi-a tras o boceala aseara!Si cica de la 3 luni jumate incolo nu mai au colici.A mea deabia acum incepe!
Si cica sa mai asculti de bla blaurile cu imaturitate digestiva etc.Pai era mai imatur sist digestiv la 2 luni si nu mi-a facut niciodata ca aseara de mi-a plans in hohote!!
Si nu mancasem nici eu ceva care sa-i provopace gaze sau dureri de burtica!
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
ramonaiani spune:
Am fost si noi azi la dr, la vaccin. Sa speram ca nu mai face febra de data asta.
Printe altele l-am descusut pe 'nenea doftorul' cu problemele ce ma framanta:
- copilul e prea mic sa stea in fund - dupa 7 luni e recomandat asta ( )
- daca nu vrea nici biberon nici suzeta, atunci e recomandat sa ii fac program de alaptat la san, cam la 3-4 ore (pe timp de zi a mea vrea la 2 ore maxim). Sa ma joc cu ea, sa o las sa planga, dar sa o infometez astfel incat sa manance cu pofta la 3-4 ore. Asa capat si eu ceva timp pt activitatile casnice...
- sa folosesc lanolin pt cele 2 pete de piele uscate pe care le are, ca sa i le inmoaie. Nu-mi recomanda creme si alte traznai din comert, ca sunt pline de parfumuri / conservanti care ii pot dauna micutei.
Mi-a laudat-o in schimb ca a luat bine in greutate (!?!?!) - are 5,750 kg si 65 cm. (Noi ne temeam ca nu mananca destul, sotul ma certa ca o las sa planga de foame etc. Oricum, are niste pernite la maini si la picioare de toata frumusetea, si de-abia reusesc sa ii innod caciulita sub gat, printre gusile alea )
Eliza (06.09.07)
cecilia L spune:
La multi ani! sarbatoritilor de azi.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze de revelion
http://good-times.webshots.com/album/561966588wHHbHq
Andries spune:
Cecilia foarte simpatic pustiul tau, are o veselie aparte in ochisori, sa-ti traiasca!!
pe mine sa ma scuzati, dar eu ma uit mai rar la poze ca nu prea apuc...
Andries
Adhnana spune:
Multumim tuturor pentru urari!
La multi ani si de la noi sarbatoritilor de astazi!!!
Pustiul nostru s-a facut mare, chiar ne uitam zilele trecute pe niste poze din primele zile si nu ne venea sa credem cat de mult a crescut. Acum are 7 kg si 66 cm si e un zambet toata ziua. S-a cam obisnuit a fie bagat in seama la fiecare maraiala si cred ca nu e prea bine .
Inca nu vrea sa apuce jucariile...e oare prea devreme? In schimb operatiunea cu trasul paturii peste fata e la ordinea zilei. De ieri incearca sa se intorca pe o parte, dar inca nu-i iese. Asteptam cu interes sa vedem cand se intampla
Am pus cateva poze de la Craciun [url ="http://good-times.webshots.com/photo/2291844050102515218XzSAHD" ] Alexandru [/url]
Va pupam pe toate,
Adhnana lui Alexandru-Bogdan (8.10.2007)