Regimul Scarsdale-7 kg/2 sapt Cap. 5

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

ieri dimineata ma pregateam sa ma laud ca am 86,2.
Asa ca m-am gandit ca daca tot inghit si boabe de orez si merg si la taebo pot sa mai dau un pic si pe dinlaturi cu regimul. Drept urmare aseara am fost sa ne luam puiutul (a stat la o pritena) si binenteles ca a inceput sa ne si hraneasca. Am rezistat cu stoicism pana a ajuns si al meu sot... si pana au inceput sa miroasa in casa carnatii de casa prajiti. La inceput am luat de pofta o bucatica mica mica de carnati, apoi i-am dat de gust si apoi am zis ca daca tot m-am apucat de o treaba sa o si termin. Si acu` ce credeti? Cine mai are curaj sa verfice consecintele? In ritmul asta sigur nu am sa o scot la capat.
Voi sa aveti spor in continuare si sa nu va abateti de la program.

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

marami, nu-i chiar un capat de tara. Lasa ca se vad rezultatele si cu mici scapari. Hai succes la cantar

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Marami, hai curaj... tine-te de regim, ca eu raman numai intre slabe aici.
In tine mi-am pus speranta.
Este adevarat ca eu am prins momentul de este plecat barbatul, ca altfel, tot timpul tot pe de laturi. Dupa ce-o veni poate am un stil format sper eu.
AM o gramada de haine in care nu mai incap si mi-am pus in cap macar sa intru in ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Azi e ziua de dat pe alaturi se pare.Dupa ce ca am stagnat cateva zile bune azi am inlocuit masa de piept inabusit cu o salata de rosii cu 50 g branza dietetica:CA TOT NU SE MISCA CANTARUL.
Sunt hotarata sa tin regim pana in martie cand plec la sotul meu,dar nu stiu daca am succes cu regimul asta.
Sunt in saptamana 2 si am scazut 3 kg din primele 5 zile si cu alea am ramas.
Voi ce ziceti?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna seara!

De maine o iau de la capat cu regimul. A trecut perioada de mentinere si stau bine, cu un kg mai putin decat am terminat regimul.
M-am obisnuit cu regimul si chiar daca de data asta cantarul nu a aratat salturi spectaculoase, cel putin hainele au reinceput sa ma incapa, respir mai bine, ma misc mai usor. Cred ca astea sunt mari castiguri!

Eu cred ca pot ajunge unde mi-am propus pentru ca am mai facut-o cu acest regim (a facut-o si sotul). Doar ca trebuie sa am rabdare si sa privesc acest regim nu ca pe o corvoada, ca pe un tel imediat, ci ca pe un mod de viata sanatos si de lunga durata.

Si ca un truc folosit de mine: normoponderol (trei pastile la culcare) sau ceai pentru slabit (tot la culcare), mai ales acolo unde sunt multe kg de dat jos.

Carstea nu renunta si nu te descuraja! Continua! Vei vedea rezultatele, dar nu chiar totul odata, nu chiar imediat. Dupa parerea mea pana in martie poti sa atingi cele 71 kg pe care ti le-ai propus.

Marami mergi pana la capat. Incearca sa uiti aceasta mica abatere, dar sa nu o repeti

Filofteia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Eva, asta a fost cea mai grava abatere, ca pana acu nu a fost zi sa nu ma abat de la program.... dar merg mai departe, stii vorba aia .... daca ai intrat in hora trebuie sa joci.

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Carstea dupa fiecare masa poti bea o cana de ceai chinezesc antiadipos,eu alternez marca verde cu cea rosie care are ginseng.Aaaa si stai linistita ca nu suntem toate slabe si eu mai am destul de dat jos.Se vede ca am slabit dar nu cat trebuie.Azi am 2 ore de masaj cu crema anticelulitica,sper sa ajute.
Va pup si la cat mai putine abateri si chiar daca veti calca stramb nu abandonati regimul.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ralu,2 ore?!Vreau si eu!!!!!De luni merg la aerobic si la sauna de 3 ori pe saptamana.Sper sa aiba efect.
Acum lucrez la cura de mentinere.Pe zile ca altfel nu pot sa ma tin de ea.
Cand o termin(de scris)o postez sa va dati cu parerea.
Intrati si voi mai des ca mi se lungesc ochii dupa voi.Macar o data pe zi dati si voi raportul

POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Da Carstea 2 ore,am o cunostiinta care face masaj acasa 2 ore- 35 lei ,eu sunt multumita.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna seara!

Si eu m-am tot uitat dupa voi!

Eu sunt in ziua a doua de regim. Parca mi-a mai pierit entuziasmul! Dar nu trebuie sa cedez!! Ajutati-ma!!!!
Ce bun e spanacul! Si fructele astea din ziua a doua de care tocmai am trecut! Ma credeti?

Oricum, nu cedati! Avem obiective de atins! Nu putem sa cedam inainte!

Saryta inca nu sunteti bine? Multa sanatate!

Mergi la inceput