Bucurii de sept-oct 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 4
GETY spune:
Am vazut pozele cu frumusica Reby si am vazut (ascultat) o harjoneala pe cinste intre Sephora si Matti.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
GETY spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Mamici din Iasi, miercuri 16 ianuarie ce program aveti?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
Teoretic, nimic interesant. Vrei sa vii pana in Iasi?
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
MamiLili spune:
Andra, suuuuper tare principiul vostru!
Intrebari: cata paine papa Bucuriile voastre? Le-ati dat vreodata fasole boabe?
MamiLili spune:
Gety, vin oricum ca-i fac pruncului Priorixul. Ma gandeam ca daca timpul va permite ne putem vedea la locul de joaca unde si-a facut ziua Vladut, ca-i mai liber acolo. Eu pot ajunge acolo dupa 15:30.
eloise spune:
In principiu nici noi nu avem nimic de facut pe 16. Singura problema ar fi ca V doarme de la 14.30/15 la 16/17. E singura lui repriza de somn de peste zi dar fara asta nu te poti intelege cu el.
Oricum mai vedem cum facem. Tare as vrea sa ne intalnim.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
itzy-bitzy spune:
scuze ca am disparut asa, insa fiind la serviciu aparuse ceva si a tb sa inchid...
Ramomar am vazut-o si pe Patricia ce incantata era de piticutul ei......si in cutie...haioasa foc...si noi am pus-o intr-o punga maaare de cadouri si am fotografiat-o...Cat despre lapte...ii dau Milumil 3 de la varsta de 10 luni si tot de atunci nu s-a mai trezit noaptea pt papa. Bea lapte doar dimi la trezire si seara la culcare. Am tot zis ca o tund si eu pe papusik mik...adik Lilina...dar am amanat cu sarbatorile astea ..insa luna asta sper sa ne mobilizam
Lakioana ...cred ca nici nu mai e nevoie sa iti repet ca Reby parca e o papusa vie...cum ti-am mai spus deja...primele fotografii sunt superbe...are niste ochi si o gurita adorabile. Am vazut ca este si ea pasionata de PC. Ana-Maria cum ne prinde la calculator hop si ea...ne fura mouse-ul si tastatura pt ca sunt wireless si nu ne mai intelegem cu ea....la 3 ani or sa ne dea lectii de informatica prichindeii astia..Ahhh si ii sta ff bine in galben ....cu bentita o port si eu chiar i-am cumparat recent vreo 6 mai multe culori...le sta ff bine...
Gety mersi ca ai intrebat de noi...Cat despre card...noi primim banii acasa...vine posta...pt ca imi tb card BCR...eu am Bancpost...si nu m-am mai ostenit sa fac altul...
Mirabela.....pozele cu artificiile in Iasi de revelion cu tine mi-au placut mult...l-am vazut si pe Davidut care e deja baiat mare...ce mai scotocea el la cadouri acolo...Este una cu tine si el in brate langa bradut ...tare frumoasa
Xandrutza si Skumpika zulufii Narcisei si ai lui Luca ma fac mereu sa zambesc...adorabili....Luca e tare incantat de scaunel...avem si noi unul cumparat de bunicu'...dar e de lemn si e lila... il impinge ca pe caruciorul de papusi...nicidecum sa stea pe el...
Sephora....Matti e ....Matti...nazdravanul mereu pus pe shotii...petrecaret, explorator...ce zici ? ca vrei sa mai slabesti? Pai nu te alearga el destul ce dieta sa mai tii? Cel mai mult imi place cand il vad pe el si pe Igor....face ce vrea din bietul catel
Usorlili...eu acum te-am vazut mai bine...ca esti cam zgarcita cu pozele...ni-l aratai numai pe Teu...si rarrrrrrr. Poate ne vedem asa cum ai spus ca vrei.....adik cu gashka din Titan de aici....cand vei veni in tara...Dar te lasam sa te acomodezi un pic...Mai ai o zi si pleci...mai poti de nerabdare?
revin....mi-a adus nazdravana cizmele mele tocmai in dormitor
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
eloise spune:
Itzy, la cabana avem centrala electrica; in fiecare camera sunt niste aeroterme (aplicate pe pereti, care arata mai mult sau mai putin asemanator cu caloriferele dar emit aer cald). Semineu cred ca ar fi fost riscant sa avem dat fiind ca e facuta cu totul si cu totul din lemn (busteni). In camere se poate face foarte cald si asa se explica tinuta lui Adam in care l-ati vazut pe V.
Ramo, V nu se mai trezeste noaptea pentru lapte, chiar cu luni bune inainte de a-l intarca a renuntat la masa de noapte. Daca se trezeste il re-suzetam si adoarme din nou, daca nu si nu il luam sa doarma la mijloc intre noi.
Bea 500ml de lapte pe zi, 250 dimineata (lapte LaDorna rosu, de cateva zile ii dau din asta si ii place grozav) si 250 seara (Nestle Junior-ii mai dau si din asta pt continutul de bifidus si vitamine, pt imunitate acum iarna cel putin-)
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
Sephora spune:
Va pup fetelor
Ramo io dau lapte lui Matti de la Milli dar ai pun si cateva cupe de lapte LActana din cauza de DA,am inteles ca pana la 3 ani ar fi indicat sa nu le dam doar lapte din comert ca cica nu are toate vitaminele necesare,eu nu il fierb doar incalzesc.Ce rost are nu e deja pasteorizat?
MAmiLili mananca cate un coltisor,ai place mult painica,I-am dat in seara asta putin bors de fasole dar nu e ca s-a omorat,oricum fasolea nu i-am dat-o decat zeama.
Am spicuit doar,dar revin.
Ai mei parinti si-au petrecut noaptea in aeroport la Venezia,de la 22 si au plecat abia la 7 dimineata,au ajuns acasa la ora 11,rupti binenteles.
GETY spune:
MamiLili, noi ne Priorix-im la o saptamana dupa voi.
Maria nu are un program de somn stabil, cateodata adoarme pe la 13,oo, azi n-a cazut la datorie (desi a fost si afara) decat la 15,oo.
Sa-mi scrieti unde-i locul exact, ca eu am lipsit atunci din motive independente de mine.
Itzy, eu am card la Raiffeisen.
Eloise, am vazut "tinuta" lui Vladut inainte de baita, dar nu i-am aratat-o Mariei, ca ea deja se uita dupa barbati pe la TV. Si se rusineaza cateodata si intoarce capul... noi radem pe infundate cand o vedem.
Scumpik_lui, ai primit alocatiaaaaaa?
Mama ei de alocatie, ca astia au inghetat-o la 8 mil.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
Sephora spune:
Eloise asta ptr APA de la Avent si asta SUCURI cred ca primi pasi cu pai,lapte inca din sticluta,tetina tri si nici nu ma chinui sa-l dezvat pana nu vrea.