Bucurii de sept-oct 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 5
GETY spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Intrebari: cata paine papa Bucuriile voastre? Le-ati dat vreodata fasole boabe?[/limegreen]
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. [/font=Arial]
Eu inca nu i-am dat fasole, am primit sfat de la sorella sa o mai aman pana pe la 3 ani.
Dar am gasit cateva boabe in amestec de legume congelate si le-am lasat si pe ele acolo la fiert.
Paine? Daca ii fac eu pateu de casa ii inmoi bucatele mici si i le plasez in gurita sau tot bucatele de paine cu branza. Cam o felie (miezul) de paine neagra pe zi.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008![/b]
mephala30 spune:
Gety, n-au intrat banii pe card.
Mamilili, sa-ti raspund:
-Teo accepta painea doar in ciorbica, ft. putina (juma de miez dintr-o felie de paine). Paine cu pate, paine cu icre, paine cu ceva...nu serveste.
-fasole uscata nu i-am dat, in schimb a papat putina fasole verde (de aia congelata). Nu-i place in mod deosebit.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
CristinaGoji spune:
Seara buna!
Eu am disparut din nou, din aceeasi cauza, incarcator de la calculator stricat . Am mai recuperat din ce ati scris, dar nu totul.
Eloise - eu ii dau laptele inca din biberon, am incercat sa-i dau sa bea direct din cana, dar nu bea decat foarte putin, de genul a 10-20 ml, asa ca am preferat sa bea mai mult din ce vrea el. Oricum Vladut al meu se mai trezeste si noaptea si nu functioneaza intotdeauna "re-suzetarea", si atunci ii dau laptic ca sa adoarma.
MamiLili - paine, daca o gaseste, ar fi in stare s-o manance pe toata, impreuna cu Yasha, care aduna repede tot ce pica de la VLadut, dar eu ii dau cam o felie, nu mai mult. Deocamdata prefer sa-si umple stomacul cu alte alimente mai potrivite pentru varsta lui. Fasole boabe inca nu i-am dat si nu stiu daca ii voi da. Eu am o reactie foarte urata la fasole insotita de dureri mari si simptome de intoxicatie (oricat de bine nu ar fi pregatita) si, drept urmare, la noi in casa nu se gateste fasolea. In schimb fac mazare uscata fiarta, cred ca are aceeasi valoare nutritiva si fibre ca si fasolea.
Bag de seama ca Alexutza n-a prea dat pe-aici, o fi plecata, stie cineva ceva?
Mami 26+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
lilina spune:
fiecare cioara isi lauda puiul
abia acum inteleg de ce unii imi spun ca am fetita :)))
Itzy....spune-mi cand jumulim fata :)))))
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
itzy-bitzy spune:
Lilina e suuuper dulce Vladut...papuselul lu' mami.
Fetelor o sa pun si eu niste poze in curand...dar nu in seara asta ca sunt franta. O sa il vedeti pe Vladut si Ana-Maria in postura de Craciunel si Craciunita...sa vedeti iar ce dulcel este Vladut in costum rosu si cu cornitele pe cap...
Acum sunt chioara de somn...am doborat nazdravana si a adormit...dupa lupte aprige, in care eu m-am ales cu un cap in nas...ma doare de mor...sper ca maine sa nu arat ca naiba si sa se umfle...
Pufy ti-am vazut si pufisorii...ma uitam la ei si la un moment dat nu mai stiam care-i unul si care e celalalt...seamana incredibil...iar Nicholas este f bine dezvoltat...o sa il ajunga in curand pe Alessio. Felicitari pt aparatul Sony
AdinaF...gemeneii sunt deliciul bucuriilor...mi-au placut in mod deosebit pozele din baie, in cadita si cele in costume de ski. Cel in rosu era Fabi nu? sau ii incurc? Are niste ochi....sa vezi ce va fi la usa ta...
Lilina sigur...ca i-am pus gand rau din noiembrie...
Mamilili...papusik mea papa o felie de panie de secara French toast/Velpitar la masa de pranz. Daca dimineata sau seara ii facem sandwich mai papa una...daca ar fi dupa ea....ar indesa numai paine...tb sa ii dau eu in gurita, caci daca o las pe ea ...e in stare sa indese numai paine in gura. Mai mult de o felie la o masa nu prea ii dau. Fasole si varza pana acum nu i-am dat. ieri si alaltaieri a papat prima data mancare mazare...i-a placut mult dar ma gandeam sa nu o doara burtica...
va pup si mai vb maine...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Lexi era sa te uit...Ma bucur ca v-ati instalat si acomodat cu bine. Am cautat pe net despre oraselul in care locuiti si am vazut ca este vorba de un oras turistic f cautat si vizitat....imaginile vazute arata chiar ff bine...ai ceva obiective turistice...plus ca este si cel mai vechi oras din Germania...ceea ce nu e putin lucru...Felicitari ink o data si mult succes in continuare. asteptam poze si cu voi de pe acolo
noapte buna
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
Mirabelac spune:
Neata, ce ziceti de-o ?
Andra se pare ca fiecare avem macar un vecin batut in cap, asta e, daca nu stam la casa... Nu stiu despre o cana buna, deocamdata nu renuntam la bibe, avem timp.
Ramo laptele il incalzesc doar. David se trezeste o sg data dupa lapte si adoarme la loc.
Lili chiar ma pregateam sa va propun un program de socializare al copiilor, al meu are mare nevoie. Pe 16 e ok, in principiu sunt disponibila. Painica mananca in borsulet si cu unt. Fasole i-am mai dat cate un bob de la noi din farfurie si i-a placut mult, n-a avut nik.
Lakioana am vazut Rebyca, pozele cu bentita galbena si cele la calculator sunt superbe.
Am vazut si frumuselul de Vladone care e un scump.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
GETY spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Gety, n-au intrat banii pe card.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Sunt foarte .
Multumesc pentru raspuns, voiam sa merg azi la banca.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
CristinaGoji spune:
Neatza!
Saru'mana de , Mira!
Itzy - daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca eu primesc foarte des suturi cu capul, ieri in ochi, azi in nas, cu diferenta ca eu le primesc dimineata, pentru trezire, banuiesc.
Mami 26+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
ramomar spune:
Neata,
Multumesc fetelor pentru raspunsurile date la intrebarile mele
lilina am vazut Vladone al tau frumusel foc si chiar zici ca-i fetita, e si normal ca seamana cu mami lui care e la fel de frumoasa.
lili, noi papam painica doar in supe, sau pireuri de legume, dar sa-i eu bucatele de paine cu unt sau altceva, nu serveste. Fasole nu i-am dat inca, doar cateva lingurite de supa a servit de la noi din farfurie. Nu ma grabesc inca sa-i dau, ca e grea pt stomacelul lor.
itzy ma bucur ca ai revenit cu forte proaspete . Acum asteptam pozele cu papusica frumoasa.
pupici
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)