Bucurii de sept-oct 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 6
GETY spune:
Am fost si-am vizionat o cresa, curat, frumos, dar fara mobilier sau amenajari pentru copii de varsta ei. Mai caut.
Sephora, exact canita nr 2 o avem si noi (numai ca a noastra e combinatie de roz), dar nu-i place paiul ala.
Cristina, bine ai revenit. Ce-ti face fetita in burtica?
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
GETY spune:
Chiar, Lilina, cu o mamica asa ochioasa si frumoasa, cu cine sa semene Vladone? Eu zic sa faci si o fetita...
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
mephala30 spune:
Gety, am verificat cardul acu' doua ceasuri, banii nu intrasera.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
MamiLili spune:
Multumesc fetelor pentru raspuns! M ar manca o paine intreaga, trebuie s-o ascud de privirea lui ca tzipa insistent sa-i dau iar eu incerc sa reduc portia de fainoase. Copilu' n-are nici 10 kile dar ma tem sa nu capete tendinta de ingrasare din cauza painii si a alimentelor din aceeasi categorie.
Fasole i-am dat ieri prima data si-ar fi mancat non stop, asa mult i-a placut. M-am limitat la doar 10-15 boabe. Mazarea e mai safe la varsta lor.
Lilina, frumos flacau!
Sephora, important e c-au ajuns ai tai cu bine, in ciuda intarzierii. Au zburat cu o companie low-cost?
Despre intalnirea de pe 16 trebuie sa va previn ca depinde f mult de eventualul cod galben / rosu care poate aparea. Oricum, as vrea sa plec inapoi spre casa cat de devreme posibil, totodata nu vreau sa stric programul de somn al Bucuriilor, asa ca ramane sa stabilim daca organizam intalnirea pe 16 sau o decalam ptr primavara.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
MamiLili spune:
Gety, suna la banca sa-ti spuna daca au intrat banii. La Raiifaisen nu-ti poti verifica soldul telefonic? La BRD da, e f simplu si comod, in felul asta-mi aflu soldul contului si cand sunt plecata din tara si stiu pe ce "firfirici" ma bazez.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
alexutza_26 spune:
Iaca mai aparem si noi dupa ceva absenta - motivata de cautarea disperata a unei bone la grasan incepand cu 1 feb - nu am mai avut timp de nimic, tot au venit si plecat individe ca altfel nu le pot numi, nu mi-a placut de nimeni, simt ca zilele trec si eu nu ma hotarasc la niciuna pt ca niciuna nu-mi inspira incredere
In rest suntem bine, cu trasnaile de rigoare si rasfatul care ia avant , ne tot cataram de ce putem si chiar daca nu putem pana la capat ramanem agatat ca maimuta de orice si radem in hohote, rupem usa la masina de spalat, colacul la wc (facut jumi-juma cu cateaua), ajungem la chiuveta din baie si ne place sa dam drumu la apa si sa curgaaaa non-stop.
Cam asta despre noi in noul an, sper sa revin cat de curand cu vesti bune privitoare la bona, va pup pe toate!!
P.S. Un special pt Cristina !!!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Xandrutza ce putea sa ne lase decat 2 maselute.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
Felicitari pentru
Ne-a lasat si noua zana maseluta prima masea, in sfarsit.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
lilina spune:
m-am umflat in pene de mandrie cu frumusetea mea de copil
va multumesc pt.aprecieri si va trimit pupici duuuuulci
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by GETYquote:
Originally posted by mephala30
Gety, n-au intrat banii pe card.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Sunt foarte .
Multumesc pentru raspuns, voiam sa merg azi la banca.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
Nici la mine n-au intrat banii
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Buna ziua. Eu am ramas fara net 2 zile...
Am vazut filmuletul cu Matti, ce-mi place cum rade!
Lilina, e foarte dulce Vladone!
Lakiona, ce-mi place de Reby, e tare frumusica. Si ii sta bine cu bentita.
Itzy, pupam papusica cea vorbareata. Multumim pentru aprecieri. La Narcisa cel mai clar cuvant pronuntat este papa, cand vede mancarea. Mai rupe si altele, incearca sa imite, e tare scumpa.
Lili si Narcisei ii place mult painea. Eu ii dau cam o felie pe zi, nu mai mult. Fasole i-am dat, in amestec de legume congelate. Si i-am mai dat paine inmuiata in sosul de la fasole. I-au placut, nu a avut nimic, dar nici nu i-am dat prea multe boabe.
Andra, si eu am canita ca a Sephorei, cu pai, de la Primii Pasi. Eu inca ii dau si biberon Narcisei.
Alexutza, sper sa gasesti o bona cumsecade.
poze cu noi