Bucurii de sept-oct 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 3
mephala30 spune:
Buna!
M-am delectat si eu cu pozele lui Mamilili, va invidiez ca vizitati atatea locuri frumoase.
Ramo, Patri e la fel de scumpa. Vad ca movul a ramas culoarea ei preferata, ii sta bine.
Sa raspund la intrebari:
-laptele de vaca (la cutie) il incalzesc. Am inceput sa-i dau de la 1 an.
-am renuntat de vreo 2 luni la bibe de lapte in timpul noptii. Acum bea apa de sparge (2 biberoane/noapte)
edit: uitam de frumusica Reby, .
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
MamiLili spune:
Lakioana, faine poze!
Sephora, mi-a placut si filmuletul cu Matteo. De fapt fondul sonor, asta m-a amuzat.
In cazul lui Gety si eu am subinteles ca e vorba de un card.
Andra, imi pare rau de patzania cu vecinul. Eventual intreaba-l in ce camera se odihneste ca sa-i blochezi lui V accesul 1-2 ore/ zi acolo, zic si eu...
Ramo, M nu mai papa deloc lapte, dar daca i-as da l-as incalzi numai, fara fierbere. E valabil pentru orice tip de lapte tratat UHT (noi bem Dorna). Noaptea nu se mai trezeste de cand l-am intarcat.
Mamici din Iasi, miercuri 16 ianuarie ce program aveti?
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
eloise spune:
Mda, individul cu nervii in pioneze si care avea pretentia sa fie liniste totala la ora 11.30 dimineata ne tot reproseaza jumatate in gluma jumatate in serios ca mereu il aude pe V cum tropaie, tzopaie si arunca cu lucruri. Ei na, asta e! Spuneti-mi si mie ce pot face? Azi dimineata e adevarat ca dadusem si covorul deoparte pentru ca am scos bradutul (); era deja destul de uscat si picau ace peste tot. Pana am aspirat, Vladut foarte fericit tropaia cu mult spor pe parchetul gol, si se auzea mult mai bine la nenea de dedesubt.
Lakioana, vad ca nu numai eu am vecini hipersensibili. De fapt cred ca ai vazut-o la stiri pe tanti aia care reclamase la politie o fetita de vreo 7-8 luni ca facea zgomot cu premergatorul. Culmea ca astia au si ei copii, dar au uitat cum a fost cand erau odraslele lor mici.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eloise spune:
Superba Reby! Dupa ce ca-i frumoasa mai are si genele kilometrice ...
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
eloise spune:
Ce sa inchid copilul intr-o camera la ora 11 dimineata Lili? Mai curand data viitoare ii spun administratorului (care, repet, e si vecinul de sub noi) ca noi ne ghidam dupa principiul asta
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
itzy-bitzy spune:
Heiiiii
La muuuuulti ani pe noul an!!!!!!! cu multe bucurii, fericire si impliniri personale si profesionale.
va urez si eu cam tarziu ce-i drept ... insa ma iertati voi...nu?
Am avut o vacanta de sarbatori precum scolarii, si tare bine a fost. Ieri am inceput si eu serviciul si e cam grea reacomodarea...dupa atatea zile libere.
Am petrecut desigur cu familia si prietenii...de Craciun cu bunicii , iar de revelion am lasat-o pe papusik mica cu ai mei iar noi am plecat la petrecere. Anul trecut , alaptand-o am luat-o cu noi insa anul asta ne-au convins bunicii sa o lasam la ei si sa nu "chinuim copilul"....copil care c-a culcat la 22.30 si dupa o jumatate de ora era in picioare sa vada artificiile.
A adormit pe la 12.30...si de atunci...de pe 1 ianuarie ni se culca numai la 12 noaptea...e ceva de speriat cata energie poate sa aiba...noua ne pica ochii in gura si ea nimic...chiar vorbeam cu Lilina despre asta intr-o seara...nu puteam sa stam si noi pe messenger ca de obicei ca maimutza tzopaia pe acolo ca titrezul
Craciunul ne-a adus multe cadouri dar si niste dintisori de soricel...acum avem deja 3 maselute, 8 dintisori si 2 canini (superiori)
A inceput sa spuna mai multe cuvinte, sa repete dupa noi mai mult...e mai receptiva deja la multe chestii...si chiar face scurte propozitii: Mama nani, mami papa, mniam-mniam cand ii este foame si se duce direct la masuta ei, cutu-cutu, e al meu / e a mea = eamieu / eamia, nenea, ...si nu mai stiu acum...oricum in fiecare zi parca incearca sa zica ceva nou...
In rest toate bune...am tinut-o in vizite si musafiri de pe 24 decembrie pana pe 2 ianuarie. IN FIECARE ZI! Sotul meu deja incepuse sa zica GATA vreau si eu o zi in care sa lenevim
Am vazut ieri si azi muulte poze frumoase, cu braduti frumos impodobiti, cadouri multe si "bucurii bucuroase" ca sa ma exprim asa...
Revin cu raspunsuri pt fiecare in parte...atat cat oi putea si mai imi aduc aminte...sper
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
lilina spune:
Reby, pupa mama de frumoasa ce eshti
Eloise, nu ai ce face....cum sa stea locului un copil de un an...imposibil....SUPER TARE ANUNTUL CU "Pastrati curatenia si linistea intre orele.... In rest jeg si galagie" :)))))))))))
eu am culcat copilu' la 2 si tot astept sa se trezeasca si nu se mai trezeste odata, puturosul mic
am facut papa, am spalat rufe, am calcat, am facut curat la baie
si el nimic
v-am tzucat
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
itzy-bitzy spune:
Eloise da-i incolo de senili decrepitzi!!! Nici nu merita atentia. Am vazut pozele de la cabana, ...superbaaaa...mi-a placut si cum ati amenajat-o asa rustic, cu cergi pe pat si fotolii, presurile acelea taranesti...foarte frumoase...iar ambianta aia cu zapada multa...nu mai zic...Cu caldura cum ati facut? Nu imi spune ca aveti semineu ca te pun sa pui o pozaaaaaa...Ma refer la poza aceea unde era pregatit vladut pt baita, si ma gandeam cum ati asigurat caldura...centrala sau semineu?
Mamilili noroc ca ai precizat ca nu sunt frati sau alte alea cei doi flacai blonzii si cu ochii bleu-ciel. Mi-i si inchipui jucandu-se amandoi in calatorie . Foarte frumoase si pozele din Austria. Plimbaret de mic Mathias
revin mai incolo un pic...pup
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
www.flickr.com/photos/12644193@N07/" target="_blank"> POZE CU PAPUSICA
GETY spune:
Mirabelac, pe langa c-am mancat cuvantul "card", am si uitat ce pierdusem. Asa e cand treci de 33 ani, ca si mine.
Eloise, daca a fost un caz singular, ati scapat. Sa nu fie vreun chisat din ala care sa repete figura. Noi stam la 1 si vecina din apartamentul de la parter e educatoare, poate asa intelege copiii. Maria are obiceiul sa arunce pe jos tot ca gaseste la indemana si face un zgomoot, dar nu-mi zic nimic.
Ramomar, si eu voiam sa te intreb daca ti-ai tuns nr. 0 fetita. Ai vazut ce barbat intreprinzator ai?
Ca sa raspund la intrebari, Maria se trezeste noaptea dupa un biberon cu lapte, dar in ultimele 2 seri i l-am indoit cu apa si nu a baut prea mult. Poate se lasa.
Eu ii cumpar lapte la punga si il fierb.
Ma pun pe vizionat.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
GETY spune:
Intrebare: mamicile care primesc mult asteptata alocatie de la Primarie, ati primit banii pe card? Ca eu acum trebuie sa merg cu buletinul la banca si n-as vrea sa ajung acolo si sa-mi spuna ca n-au intrat banii in cont.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!