Bucurii de sept-oct 2006 (101)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
GETY spune:
Xandrutza, mai asteapta si azi cu banii. Eu luna trecuta i-am primit tocmai pe 11.
Asa creste Maria Diana
LA MULTI ANI 2008!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
beatrix spune:
Buna dimineatza si de la noi!
Multumim de aprecieri!
Lili, ma bucur ca ai ajuns cu bine! cred ca a fost foarte emotionanta intalnirea de ambele parti!
Sephora, nu-l las pe eric sa strice bunatate de bomboane pe tenul meu! era glazura de la tortul de ciocolata! daca mai vrei bomboane zi-mi si cand mai pleaca dintre colegi spre bucuresti te anunt!
Lili, atenta la detalii ca de obicei!blugii aia nu-s benetton ci p'tit filou! de par, si eu la fel ca tine! ma uit la poze si nu-mi vine sa cred cat avea si negru! acum e saten deschis cu mari sanse ca la vara sa fie blond! ma gandesc sa i-l las mare sa vad daca totusi se onduleaza ca a lui taxu'ca asa firul e tare sau sarmos cum sa zic exact ca a lui taxu!
Ramo, imi pare rau sa aud ca are asa probleme Patri! la noi clar functioneaza para, portocala, kiwi si nu stiu daca gasesti struguri! si sa-i treaca repede! De dinti eu stiu ca pana la 2 ani nu trebuie sa-ti faci probleme!
O zi minunata!
Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
Monique_new spune:
Buna dimineata si la noi. Sunt la curent cu tot ce ati scris, am vazut toate pozele cu bucurii anuntate dar am o leneeeee sa scriu de mama mama. Nu am chef de nimic.
ramomarSa sti ca nu sinteti ultimele cu 6 dintisori. Noi avem 4 sus si doi jos. Cind or iesi restul habar nu am tot asteptam. Iar cu constipatia poti sa-i pui un supozitor cu glicerina sau suc de fructe la noi in general functioneaza. Cosmi se mai constipa cind ii pun cereale in lapte asa ca am renuntat la ele. Pupici.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
ramomar spune:
multumesc mult mamicilor pentru raspunsuri
Am incercat si cu fructe (para, portocale si suculet) ieri inca nu au avut nici un efect. Am mai primit sfaturi si de la medic si de la Cristina cu prune uscate, deci azi incercam si cu acelea si sper sa scape cat mai repede de durere. De asemenea o sa incerc si cu kiwi.
Monica exact asa ii are si Patricia dintisorii, deci ii asteptam Supozitor i-am pus aseara, dar cu aceiasi durere si sangerare a facut
Gety as sta si eu mai linistita in privinta mancarii daca ar accepta si ea o painica cu ceva, dar cum nu o papa decat in supe sau pireu e musai sa-i tot gatesc cate ceva, eu mai putin dupa-masa cand ajung acasa si in weekend, dar mama saraca are niste batai de cap cu mancarica ei zi de zi.
pupici
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Monique_new spune:
ramomarIncerca sa urmaresti de la ce se constipa si sa nu ii mai dai o perioada mincarea respectiva.
Sa va povestesc ceva. Zilele trecute copilul meu a adormit in fund uitandu-se pe carticele. Eu stateam in sufragerie linistita stiind-o in camera ei cu tati. Cind deodata aud o bubuitura. Cosmi adormise in fund si a cazut intr-o parte pe mocheta. Imi era si mila de ea ca mai mult s-a speriat decit lovit dar ne venea sa si ridem.
.
In rest nu ne mai intelegem cu ea vrea mereu ceva ori sa ne jucam cu ea ori ceva de mincare sau de pe masa.
Avem citeva Poze noi de la zapadaincepand de aici, vedeti cum face mami treaba cu copilul calare pe aspirator si alte citeva facute prin casa.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe
Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Am vazut pozici foarte frumoase cu Bucurii smechere: Matteo, Mathias si Eric!
Wow, MamiLilice preturi mici la locul de joaca. Vrem si nooooi!!! de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Monique, ce frumoase sunt pozele!!! Iar alea cu ea imbracata complet in roz in zapada imi plac cel mai mult. Parca si zapada din jur e roz! Ce rau imi pare ca n-am prins si noi zapada.
Iar cand povestesti ca cere totul de pe masa sau sa pape cate ceva parca vorbesti de fii-mea. E exact la fel, vrea si ea orice ne vede pe noi ca mancam. In schimb cand e vorba de mancarica ei, se schimba situatia. Face circ la fiecare masa... de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by ramomar
Eu sunt destul de suparata de2 zile, ca puiul meu s-a constipat destul de tare (habr nu am de la ce) si face kk cu sange si plange sarcuta de mi se rupe sufletul. Plus, ca mai am o ingrijorare, noi avem doar 6 dintisori, desi sunt inflamate rau gingiutele ies tare greu. Oare ar trebui sa-mi fac griji? mai e vreo bucurie cu dintisori asa putini si fara nici o maseluta?
pupici
Ramo siPATRICIA MARIA (06.09.2006)
Ramo, da-i lichide multe, fructe, prune, pere, portocale, eventual un supozitor.
Sa stii ca si noi avem tot 6 dintisori si o maseluta care abia a spart gingia. Eu zic sa nu te ingrijorezi.
Pupici Patriciei.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Multumesc pentru sustinere , inca nu au intrat banii, nu ma agitam asa tare, dar aveam de platit o asigurare. Asta e, mai astept, si cred ca ma pun pe telefoane.
Monique, foarte frumoase pozele in zapada; mi-a placut Cosmi calare pe aspirator, dar si calare pe motocicleta. Mi-a placut si tortul.
La fel avem si noi dintisorii 4 sus, 2 jos, plus prima maseluta care abia a spart gingia.
Gety, cum faci tu pateutul pentru Maria?
Alexutza, ma bucur ca ati dormit bine.
Lexi, Beatrix, pupici!
Va pup pe toate de la A la Z.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lakioana/lakioana.jpg)
lakioana spune:
Fetelor,
Nu mai am liniste deloc. Fata mea e destul de cuminte in general, dar face ceva ce ma pune pe jar in fiecare zi. Stiu ca orice copil urca si coboara singur din pat la varsta asta...Reby...si ea la fel, insa placerea ei cea mai mare este sa stea in pat in picioare...se joaca acolo...si dupa aceea uita unde e si isi da drumul de acolo in orice pozitie. Bineinteles ca da cu ce apuca...si in general cu capul. Nu stiu ce sa ii mai fac sa inteleaga. Dupa ce o adun de pe jos o intreb daca a cazut din pat (pt. ca de multe ori eu sunt cu spatele sau in alta camera)...imi spune da...da. Ii spun sa nu se mai urce in pat. O intreb "bine?". Ea: "bie". De multe ori cand vorbesc asa cu ea intelege si nu mai face anumite lucruri. Dar pe asta nu vrea pur si simplu sa il inteleaga. Nu stiu cum sa o mai conving. Mi-e ca cade rau si pateste ceva...ca e ceva distanta.
Poate sunteti si voi in aceeasi situatie...si ma sfatuiti cumva.
Mersi
Va pupam
_
Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza
(16.09.2006)