Bucurii de sept-oct 2006 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Sephora, am vazut si eu stirea cu Sergiu Nicoaescu, se simte bine acum, dupa operatie, este constient, vorbeste... Incepe recuperarea.
Vadim cred ca e bine merci, vorba lui Lili, ar fi fost blocate canalele de stiri.
Locul acela de joaca functioneaza intr-o cladire, la etaj; mai inainte a functionat banca Raiffeisen acolo. Nu stiu vara cum se face, nu cred ca au curte. Eu inca nu am ajuns pe acolo, dar ma tenteaza.
Lili, daca vrei sa mergem acolo, putem sa exersam si noi datul pe tobogan (uf, ai dreptate, mai simplu e topogan), ma gandesc ca ai nostri copii vazandu-se impreuna se vor mobiliza usor. Eu chiar am mari asteptari de la Narcisa, care se catara si pe televizor

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Fetelor, va pup. Am ajuns acasa. Is good to be back home, cum zice cantecul.

In primele momente Teu a fost un pic dezorientat si statea numai cu mama. Apoi a inteles ca mami chair a venit la el si a stat numai (dar numai) in bratele mele.

Va pup si va scriu cum ma mai linistesc si eu.

Si totusi exista iubire...

Mama lui Teu

Mergi la inceput

Lili, ma bucur ca ai ajuns la Teu! Va pup pe amandoi!

poze cu noi

Mergi la inceput

Fetelor, eu sunt tare suparata, inca nu mi-au intrat banii. Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva, am avut luni in care intrau banii in cont chiar si pe 6 sau 7 a lunii, acum nu stiu ce este.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Saru'mana de , Xandrutza! Sa stii ca nu m-am gandit sa vin cu amandoi copiii la Suceava, ma gandeam sa vin singura, dar mi-ai dat o idee! Poate ar fi chiar mai fain asa , impac si capra si varza

Mami 26+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

beatrix bine ai revenit. Vazut Eric cel frumos
gonghy ce frumoasa e Maia si ce ochisori minunati are, iar de par nu mai zic, cred ca e bucuria cu cel mai lung par, abia astept sa aibe si Patricia mea sa-i fac codite si sa-i pun agrafe, dar cred ca mai am un pic de asteptat
alexutza si gety multa bafta in gasirea unei bone bune, respectiv cresa.
usorlili ma bucur mult ca ai ajuns la puiul tau!
xandruza nu fi suparata, las ca vor intra si banutii, mie nu mi-au intrat niciodata mai repede de 15 a lunii.
Sephora pupam duracelul din dotare. Cand citesc postarile tale, parca descrii ceea ce ma framanta si pe mine de cele mai multe ori sa fac n feluri de mancare, sa manance 10 lingurite sau poate chiar sa nu o guste deloc.
lili frumos loc de joaca aveti, dar cel mai frumos tot M. ramane

Eu sunt destul de suparata de2 zile, ca puiul meu s-a constipat destul de tare (habr nu am de la ce) si face kk cu sange si plange sarcuta de mi se rupe sufletul . Plus, ca mai am o ingrijorare, noi avem doar 6 dintisori, desi sunt inflamate rau gingiutele ies tare greu. Oare ar trebui sa-mi fac griji? mai e vreo bucurie cu dintisori asa putini si fara nici o maseluta?

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!!!

Noi am avut o noapte buna, fara treziri..de-ar fi numai asa...

Ramo - imi pare rau sa aud asa ...ai incercat sa-i dai sucuri de fructe mai multe, pere...cat despre dinti, eu zic ca nu-i motiv de ingrijorare, poate vor iesi mai multi o data! Noi cred ca suntem campioni la dinti, avem 8 dinti, 4 masele si jumate de canin!
Patri sa sa faca bine!

Xandrutza -ai sunat la banca???Poate totusi e o problema la ei...

Beatrix - superbeee pozele, Eric arata deja ca un barbatel adevarat - pacat ca n-am fata

Gonghy -admirat mandrete de Maya...si e si grasunicaaa - asa imi place

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Sephora si Ramomar, eu zic sa nu va mai agitati prea tare cu mancarea. Eu ii fac mancarea de la 15,oo odata la 2 zile si mananca. Azi de exemplu ii fac pateut, iar la 18-19 ii fac mar cu lapte cu gris. Alta data ii fac banana cu branza, sau painita cu crema de branza si le mai schimb intre ele.
Ma gandesc si la voi si la timpul vostru liber. Pupici.

Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by ramomar

Eu sunt destul de suparata de2 zile, ca puiul meu s-a constipat destul de tare (habr nu am de la ce) si face kk cu sange si plange sarcuta de mi se rupe sufletul . Plus, ca mai am o ingrijorare, noi avem doar 6 dintisori, desi sunt inflamate rau gingiutele ies tare greu. Oare ar trebui sa-mi fac griji? mai e vreo bucurie cu dintisori asa putini si fara nici o maseluta?
pupici
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006) [/font=Comic Sans MS]
***************************************************[/brown]

Ce as face eu? I-as da borsulete si supite mai multe si as ajuta-o cu supozitor.
Dintisori avem si noi, cum am scris, doar 7 incisivi. Eu inca ii mai dau 10 fiole de Ca/zi. Eu zic sa mai ai rabdare cu dintisorii.
Asa creste Maria Diana

LA MULTI ANI 2008![/b]

Mergi la inceput