Ingrasamant pentru embrion:)
Dragi cititori,
nu stiu daca exista un forum despre asa ceva sau nu, ca deja au trecut 2 ore si inca nu m-am saturat de citit lucruri atat de interesante, dar inca nu am gasit nivelul meu...acela al pregatirii psihice si fizice de a deveni in primul rand gravidutza:)
Ma intereseaza foarte mult ce fel de regim de viatza este cel mai bun ca organismul meu sa fie suficient de puternic sa creeze acel frumos embrionas. Ce alimentatie trebuie sa am, ce activitati sunt bune....
Incerc, desi nu prea reusesc, sa ma las de dulciuri si sa dau jos surplusul de 20Kg puse in fix 2 ani de zile, fac de minim o data sport pe saptamana, care poate fi aquagym, fitness, aerobic.
La fel de bine in afara de aceste lucruri vreau sa stiu toate analizele ce trebuiesc facute inainte de concepere, dar absolut toate existente pe fata pamantului:))).
Va multumesc anticipat![/i]
Raspunsuri
oanasm spune:
este un subiect pe forum, se numeste "aspirante optimiste" sunt niste fete fff faine, de gasca, informate...cu analize la bord
...eu sunt o fosta asp[iranta, actuala gravidutza optimista!!!
Oana
6+ 
o noua viata
zouzounaki spune:
bine ai venit pe DC
si iti dorim sa devii cit mai curind mamica...daca deschizi subiectele de la "asteptind un ingeras..."pe prima pagina a subiectelor vei gasi o multime de informatii despre ce trebuie sa faci inainte de a concepe un bebe...subiecte cum ar fi:"aspirante optimiste".."Fiv"(chiar daca nu este nevoie...dar sint o multime de detalii despre alimentatie si multe altele)...iti dorim numai bine..si succes in pregatirea pt venirea lui bebe
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...

www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

HHROBR spune:
[brown]Draga oanam,
E prima data cand scriu pe un forum si e incredibil cat de repede am primit raspuns. Multumesc!
In primul rand tin sa-ti urez la multi ani pentru ziua Onomastica (Sf.Ion)
Te felicit pentru curajul de a deveni gravidutza dupa timpul de aspiranta. Eu sunt inca in faza cu dropul de sare...dar daca e aia dar daca e cealalta...:)))
Iti doresc in continuare sarcina usoara si sa te bucuri cat mai mult de momentele acestea cu bebe la purtator:).
L.D.[/brown]
HHROBR spune:
Draga zouzounaki, tare sic nume
,
iti multumesc pentru calduroasa primire pe forum si minunata floricica
Acum chiar ca voi avea serios de studiu...
Felicitari pentru tipul tare cald si profesional de prezentare a pozelor, esti foarte fotogenica si meriti sa fi fotografiata ca o vedeta.
L.D.