Mic ghid in alegerea destinatiei de vacanta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CornelB spune:

Draga mea, cele scrise de mine in postul la care te referi reprezenta rezultatul multor ore de documentari si sinteza a sute de reviews-uri citite. Am postat acele randuri pentru a-i ajuta pe cei care nu au fost niciodata în Turcia sa-ai faca o idee - grosso-modo - despre statiuni, sa-si dea seama de exemplu care statiuni sunt mai potrivite familistilor cu copii mici si care celor tineri, mai degraba interesati in distractie. Ca in orice astfel de lucrare, anumite scapari sau inadvertente sunt destul de posibile.

Mult mai vizibila mi se pare insa superficialitatea cu care mi-ai citit scrisele, pentru ca nu îmi aduc aminte - de exemplu - sa fi comparat Fethiye cu Costinestiul. Tu esti sigura ca ti s-a parut ca ai citit? :) Cat despre celelalte, sintaxa "pe alocuri" probabil nu ti-a atras deloc atentia, asa-i? :)) Poate tu una intelegi prin Marmaris doar orasul in sine, dar pentru altii inseamna [mult] mai mult, inseamna si Icmeler si in general TOATA REGIUNEA - pe toata coasta sunt hoteluri, nu doar in oras :)
Iar comparatia intre Bodrum/Marmaris si Costinesti era "ca atmosfera", ca spirit, pentru ca majoritatea dintre noi - daca nu cumva toti - ne amintim Costinestiul ca locul cel mai plin de viata si diverstiment de pe litoralul romanesc. Si, la urma urmei, e unanim recunoscut ca daca plaja e lucrul cel mai important pentru tine, NU Marmaris/Bodrum este optiunea recomandata - pentru plaja cu totul altele fiind recomandarile GENERALE. [Nici o problema pentru mine daca tu esti de alta parere, e dreptul tau]

Nu ai idee cat m-ar bucura - si sunt sigur ca nu sunt deloc singurul - ca in calitate de observator atat de avizat sa scrii domnia-ta un mini-ghid al Marmarisului; la critica [aiurea] tot romanul e maestru, ii place sa demoleze, din cand in cand, cate ceva; mai greu un pic e atunci cand se pune problema sa construiasca ceva [sau macar sa dea o mana de ajutor]... As fi incantat sa-mi dovedesti ca NU esti o reprezentanta tipica a romanului comun, o sa-mi ridic cu bucurie palaria in fata dumitale :)

---

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozomic spune:

Eu dau informatii doar celor care le cer, si numai daca EU AM FOST ACOLO!!
In rest, varul Google e plin de informatii generale structurate pe fiecare locatie.
Ceea ce vrem noi pe acest forum, sunt impresii reale, de la fata locului, nu generalitati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CornelB spune:

daaa, am inteles destul de bine, de muuult, ca tu esti unul dintre ciudatii aceia care procedeaza; in modul urmator:
- ilyada [de exemplu] scrie aici pe forum "Ela Quality este un hotel cu facilitati deosebite pentru copii"
- din cei 532.575 de oameni care citesc aceasta afirmatie, 41.757 probabil vor reproduce aceasta afirmatie, in diverse ocazii cand se discuta despre Ela Quality
- tu - si cei ca tine - bineinteles ca veti sari de 41.757 +/- 47 ori zicand "nu vorbiti daca nu ati fost acolo" - asa-i? :))))))

ps: Ii fi fost tu pe acolo, nu zic nu, dar si eu am supereva.ro ;)

o seara buna tuturor si HAI ROMANIA!!!!

----

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilayda spune:

Cornel tu continua sa faci ce faci ca faci bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am fost in Marmaris si am batut pe jos toata plaja. E un nisip de piatra, cu granulatie mare. Nu se compara cu cel din Belek - mult mai bun pt copii. Zona Marmaris e destinata in special distractiei de noapte (Costinestiul Turciei)si ca atare o recomand tinerilor fara obligatii sau cuplurilor cu copii mari. De aici am facut si excursii foarte interesante (Dalian, Pamukale, scufundari, rating - e superrr, merita toti banii).

Icemeler-ul are hoteluri destinate familistilor cu copii, dar mie personal nu-mi place ca dupamiaza nu mai e soare (e un munte in spatele hotelurilor).

Cat despre Bodrum, in afara de Hotel Samara ai mai vazut vre-un hotel cu plaja de nisip? Eu nu, dar poate ma insel..

Cornel, ai mare dreptate. Putini stiu sa aleaga vacanta si sa-si dea seama ce vor.

Mergi la inceput