Oglinda sparta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

La 6/49 ai jucat ?Poate ai ghinionul si cistigi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

quote:
Originally posted by betiana

Doamne, ma gandesc cum este posibil sa mai fim ancorate in secolul vitezei in prejudecati ? Eu am varsat sare in noaptea de revelion.Ar insemna sa ma gandesc ca tot anul va merge rau.O gandire negativa atrage dupa sine raul.Spaimele erodeaza increderea in sine. Asa ca, draga Kikilica, felicita-te pentru ca nu ai avut alte necazuri. Doamne fereste sa-si fi taiat manuta !

betiana

Corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia_31 spune:

Draga mea bucura te ca copilul este sanatos, nu te lua dupa superstitii.Am si eu prietene care cred in asa ceva, nu as vrea sa fiu in pielea lor( ex. nu fac cutare lucru ca aduce ghinion, sau vai pisica neagra etc.). Eu cred ca unele lucruri rele se intampla tot din greselile pe care le facem noi, fara sa ne dam seama,iar unele se intampla asa pur si simplu fara nici o superstitie.Cand eram copil stiam ca nu ai voie sa calci pe gurile de canal care nu au patru gauri , vai de mine ca ma obosea sa ma tot uit la capacele de la canale sau daca vedeam la un bloc pe aceeasi coloana becuri aprinse de la parter pana la ultimul etaj credeam ca o sa am noroc.Superstitiile sunt ceva ce oamenii au nascocit din dorinta de a da vina pe ceva daca nu mergea bine si uite asa s au transmis din generatie in generatie pana acum.

Mergi la inceput