Program 6 ore->75% din salariu?
Raspunsuri - Pagina 2
tzuc spune:
iuliacm multumesc mult pentru mesaj si modelul de cerere, gina_butnaru pentru reconfirmarea celor spuse, danis pentru experienta ta, sper sa nu ai probleme si sa-ti acorde salariu bonus pentru ca-l meriti si este dreptul tau.
Asa m-am gandit si eu..sa fac referire la CCMN si sa beneficiez de acest program pana la 2 ani (desi am unele dezvantaje ca ore suplimentare nu mai primesc, zilele de concediu etc), dar important este ca fetita sa fie bine si sa o pot alapta cat mai mult.
Dupa ce s-au mai documentat mi-au spus ca pot sa am acest program cu salariu 100% dar pana la varsta de un an a copilului.
Oricum eu fac cererea cu precizarile din CMN si vreau pana la 2 ani si daca in timp constat ca bunicile se descurca cu fata toata ziua si pot sa-i las laptic de la mine pentru perioada cat lipsesc (deja am inceput depozitarea/congelarea de laptic)..pot intrerupe acest program si revin la cel de 8 ore/zi.
Multumesc mult de raspunsuri si va pup
gina_butnaru spune:
tzuc, succes! Si convinge-i ca pana la 2 ani ar trebui sa beneficiezi de acest avantaj.
Sa-ti creasca mare fetita si sa fie sanatoasa, ca asta e cel mai important!
Pupici multi!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
MICKYN spune:
Am si eu o intrebare: daca la locul meu de munca nu se poate acorda o reducere a timpului de lucru de 6 ore pe zi, deoarece se lucreaza in schimburi, pot lua aceste ore comasat, adica la 4 zile lucratoare de 8 ore, 1 zi libera.?
gina_butnaru spune:
MICKYN, din cate stiu eu, cele 2 ore libere pe zi se acorda pentru alaptat si ar trebui sa lucrezi numai 6 ore in fiecare zi, iar in cele 2 ore este prevazut drumul de la serviciu acasa si alaptatul copilului. In lege nu este prevazuta exceptia de care vorbesti tu. Dar daca poti sa cazi de acord cu sefii tai sa-ti comaseze toate orele asta e altceva.
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"