Copiluti de mai-iunie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI! tuturor Ioanelor si Ionilor.
Danelutza, am ramas interzisa, doamne fereste prin ce ai trecut iar de fratele tau, nici nu imi imaginez ce a fost in sufletul tau si probabil ca mai este. Ai grija de tine
Gagix, incep reducerile, ma rog au inceput pe ici pe colo, alea mari dupa 15 cred. Ce faina ar fi o excursie in Austria macar.
Elisor, de cuvantul asta mi-e si mie ca il va spune in public, la noi era cam de sperietoare desi nu are nici un stres. Ideea e ca poate spune in vreun moment aiurea, cu vreunul de fata.
A mea a inceput perioada cu fitze, azi a fost cuminte dar am avut vreo doua saptamani pline de episoade de urlete aparent fara motiv, e clar ca daca ar sti ar bate din picior:) Adevarat ca a coincis perioada cu statul nostru mai mult pe acasa asa ca trag nadejde ca se va potoli repede. Azi a fost super cuminte, ieri s-a incordat putin dupa ce am scso-o din cada ca nu vroia sa se imbrace, vad ca scad in intensitate macar.:)
Ma duc la nanica, somn usor, noapte buna!

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sunt rupta de oboseala, am inceput scoala in forta.

Nici nu stiu ce sa va scriu, vreau sa raspund la mai multe fete dar nu mai sunt in stare. Mi-e rau de nu mai pot.

Va povestesc scurt cum m-am dus eu sa iau bilete la teatru: ma duc si cand intru mai era un nene acolo. Si la casa de bilete acum sunt dotati cu calculatoare ( dah! nu am mai fost la teatru de 6 ani!!! ) si au ecran catre cumparator unde ii arata locurile ca sa-si aleaga. Si cand intreaba tipul ala din fata mea daca mai au bilete la aceeasi piesa la care vroiam si eu ii zice ca numai casutele gri. Ma uit si eu toate erau rosii, galbene, violet, numai vreo 10-15 locuri pe randurile din josul ecranului. Zic hai ca nu e chiar asa rau, o sa ne doara gatul in primul rand dar auzim mai bine asa ma gandeam io ca taranca. Cand colo alea erau ultimele doua randuri. Scena era in partea de sus a ecranului, logic dealtfel... Asa ca am luat bilete in ultimul rand si Mihai mi-a spus ca o sa putem sa ne pupam in voie

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Am promis de mult poze de la Craciun si nu numai. Vor mai veni si altele, abia acum lucrez la noul cont webshots, pe Flickr m-am suparat

POZE SARBATORI 2007

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Andreea, am inceput sa rid de una singura de patania voastra la teatru si de haz-de-necazul lui Mihai Faina faza!!!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Andra, foarte frumoase pozele de la Craciun si cele cu Horia stind in fundulet pe canapea Ce maaaare a crescut!!!

Mergi la inceput

Mai, fetelor, am vazut ceva pe-aici pe forum, gen Reteta zilei ... nu mai stiu pe unde. Dar mi-a dat o idee.
Vroiam sa le intreb pe fetele noastre gospodine daca isi fac putin timp sa scrie cite o reteta din cind in cind (sau chiar in fiecare zi, daca au timp) pentru copilasii nostri. Reteta sa fie simpla, usoara de facut, de maxim 30 min - 1 ora si care sa aiba ingrediente pe care toate le gasim la magazine, in casa, in piata ...
Danelutza, Beatrice si celelalte mamici care se pricep la facut mincarica buna pentru copilasi, vreti sa facem asa ceva?

Eu daca nu am o reteta nu pot sa fac nimic de mincare, din pacate. Si nu eram asa, dar timpul a trecut, am inceput sa imbatrinesc, sa ma ramolesc si nu mai stiu nimic, nu mai am idei ... Ma simt foarte aiurea cind nu stiu ce sa mai fac de mincare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Uite, Oana, eu am facut in seara asta sufleu de cartofi cu friptura de pui. Spun repede cum, dar promit ca mai voi pune si retete incercate si usoare pentru copii, asta e mai dupa ureche asa:

Sufleu de cartofi: 6 cartofi mari, curatati, taiati si fierti, o cana de lapte, un pic de unt, citeva linguri de smintina, 4 oua, o mina de brinza rasa. Se face un piure de cartofi in care se pun toate cele de mai sus si galbenusurile de la oua, se bate bine de tot cu mixerul pina iese pufos. Se bat si albusurile spuma si se pun peste, se potriveste de sare si se da la cuptor, cu cascaval ras pe deasupra. Se tine pina se umfla si se rumeneste frumos pe deasupra (eu am pus intr-un vas mediu de yena si l-am lasat cam 40 de minute, la 350 grade).
Friptura am facut-o simplu pentru copii, tot la cuptor, odata cu sufleul. Am pus patru pulpe dezosate intr-un tava mica de yena, cu un pic de ulei, apa, sare, doi catei de usturoi ras, oregano si cimbru. Cind incepe sa scada apa si se rumeneste pe deasupra, le intorc pe partea cealalta. Iese foarte frageda si gustoasa, am facut si o salata de rosii si castraveti si gata cina. Dupa vreo jumatate de ora, inainte de culcare le-am dat citeva felii de pepene.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Cuscra barbatii cat mai practici ...iau totul la oferta ...culturalizeaza si neuronii si hormonii...

Elisor io nu ma las cu posta...am tabarat peste diriginta postei si in stilul meu frumos am facut putin tambalau...ce sa-ti zic ...ca factorul postal era ( o ea) o etilista de prima clasa ...dar am castigat...imi iau alocatia din posta
Las ca daca vin gasesc eu timp sa ma reped in Brasov, iubirea vietii mele, ca doar sunt cu masina din dotare...probabil in we sa fiti si voi liberi...asta sa fie toata problema...

Nelia nu de la marime (marinimie) mi se trage...e mostenirea mea genetica si trebuie sa ma "mandresc" cu ea...norocul meu e ca totusi toti au avut varsta inaintata asa ca trag nadejde ca apuc 50 de ani...

Cuvinte in public...Bianca la fluture spunea "futule" si era mandra de asta... tipa cat putea cand vedea unul... Delia vrea sa zica prune si iese ceva organe ...evident ca am parte de toate injuraturile oculare insa ma doare fix in curea...numa cine nu are copii nu poate intelege limbajul lor...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Daniela sanatate multa va doresc...

Denisa sa treceti repede peste episodul asa nasol si mai ales sa te ocoleasca pe tine...

Eu dupa episodul de Cracinul asta am trecuta pe Delia pe homeopate ...de la antibiotic mi-a facut o reactie genitala de-am murit cand am vazut verzatura aia pe chilotel...si nu-i trecea nici din nas,plus ca nu manca de la antibiotic...dupa o saptamana de graunte era ca noua...si cosurile lui Bianca tot asa le-am dat de cap...nu stiu care-i explicatia dar la copii functioneaza

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Hai sa va spun si eu ceva despre limbajul fetelor mele... Agata, la calculator, se juca si pierde pe ultima suta de metri la joc, la care ea: baga... p.. in el de calculator, tot timpul e mai destept ca mine! Am intrebat-o ce inseamna si mi-a spus ca nu stie, dar sigur e ceva urit si a spus-o ca sa se razbune, ca si tati spune la volan cind e nervos. In alta zi, se uitau toti trei la film, se intrerupe calculatorul (noi filmele le vedem pe calculator) si Tudora, nervoasa: Oh, shit! Si in alta seara m-a tocat cu veau pu.a... nici in ziua de astazi nu stiu ce voia, la ce spunea asa, ca nu am mai auzit-o, dar in seara aceea o voia si gata, a si plins ca nu vreau sa i-o dau.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput