Copiluti de mai-iunie 2005 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!
Sa aveti numai bucurii si sanatate in noul an!

Eu am facut buba si am uitat sa o sun pe mama, pe care o cheama tot Ioana, asa ca acum cind m-am trezit e prea tirziu ... Sper sa nu se supere prea tare.

Elisor daca e doar atit, nu e asa de rau. Si eu am strimbat rotile o data, ca am ajuns in bordura din cauza unor idioti care nu se hotarisera in ce linie sa conduca.

Cornelia pai voi iarna ati fost la Disney, mai? Eu nu stiu cum e parcul din Paris, dar aici la noi mergi pe afara de la atractie la atractie. Covorul zburator ii place si Evei, plus Dumbo si tot ce se invirte la inaltime Aaaaa, ieri am fost la un show in Disney MGM care este facut dupa un show din Disney Paris, cu tot felul de elemente acrobatice cu masini si motociclete.

Fran, pai cei de la compania la care lucrezi au timp nelimitat sa vina cu o contraoferta? Adica pot sa fluiere un an, pina pierzi tu postul la compania cealalta, apoi sa-ti spuna ca iti dau un leu in plus? Aiurea sa astepti asa, fara sa stii nimic. Normal ar fi sa vina cu o contraoferta in maxim 2 saptamini dupa ce ti-a fost prezentata oferta de la cealalta companie, poate chiar mai putin de atit.

Gata, fugim la mall sa imi schimb celularul, ca al meu a murit weekendul asta.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac

Mergi la inceput

Danelutza, mai zi ceva de principesa Isabella. Tu ce mai faci cu palmele? Cum te mai simti?

Laura, probabil ca nu am fost pe faza ... Unde ati fost in vacanta?

Noi am venit de la mall, m-am innoit cu un alt celular si am aflat cu dezamagire ca s-ar putea sa pierd pozele de pe celalalt telefon, caruia nu-i mai merg butoanele. Pozele nu erau salvate pe un card, ci in memoria interna, acum se chinuie sotul sa gaseasca un program sa le transfere direct din telefon pe calculator. De data asta o sa am card pentru poze si filme, asa ca nu le mai pierd daca se intimpla ceva cu telefonul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Mi-am propus anul acesta sa nu ma mai las doborata de nervi,dar cum am ajuns acasa am spart-o-n fericire cu netu care la mine refuza sa functioneze...am chemat pe cineva de la cablu...aia de la posta nu-mi lasa alocatia pe motiv ca nu-i place usa mea,asa probabil nu vine pe motiv ca nu-i place interiorul...
Vroiam sa vad si eu poze cu voi ca la munca nu-i nici o sansa...

Elisor nu cred ca de la Humana este asa tzapana...ca nu bea decat jumate de litru,iar asta pentru 3 ani nu este la fel de concentrat ca si formula...
Iar cu militaria ai dreptate...nu-ti face griji ca in ianuarie am sa vin la munte dar cu copii si atunci facem cumva si ne vedem...
Cu masina nu-ti face griji...vina ta ...relativ spus ...pe vreme de iarna daca ai rula cu 60-70 la ora as amai zice ca-i vina soferului...dar asa...stii tu cum se spune...soarta...oricum anul asta ni s-a promis balantelor ca o boierim...
Eu am 4x4 la masina dar ce folos daca mi-a expirat inmatricularea si RCA-ul...este jalnic in Cta dar cu tupeu merg ...sa vezi cu ce tupeu imi va lua politia carnetul

Cornelia frumos din povestile voastre...acuma probabil nu gusti iesirea asta...dar peste ani ai sa razi...asta ca o consolare ca eu nu m-as incumeta cu Delia nicaieri...

Oana C am fost la Poiana Brasov in perioada 29.12-04.01 ...cu adevarat fuduleala pe capul meu,atatea zi fara copii...

Fran cand am plecat la munte am trecut prin Bucuresti Otopeni Ploiesti....iti plangeam de mila la propriu gandindu-ma cat ai de mers...tatal tau cum mai este?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Gabitza, hai, sus, pe baricade! Ca imi pica ochii-n gura de somn, iar astia nu m-au selectat in seara asta (chiar daca eram 2 sau 3 la un moment dat). Dar vad ca de citeva ore nu a mai raspuns nimeni. Oricum, sotul zice ca nu-i raspunsul ala, eu cred ca este. Asa ca daca ai norocul sa te selecteze pe tine, sa raspunzi, daca tu crezi ca este ce ti-am spus. Eu nu am nici o sansa sa mai fiu selectata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata!
La multi ani celor ce poarta numele de Ion/IOana! Sa traiti cu numele!
Sunt trista, a murit sotul unei colege de iulie-august 2007 in acceident de masina si m-a bulversat treaba asta, chiar daca nu ii cunosc personal.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Eli, eram datoare cu un raspuns. NU mi-am schimbat nr de tel dar nici nu am primit mesaj. probabil din cauza nebuniei de Anul NOu. Sau am belele cu telefonul. Oricum, iti multumesc frumos ca te-ai gandit la noi. Esti o dragutza, ca de obicei. NOi anul asta nu ne-am mai agitat cu mesaje, am simtit nevoia sa lancezim, sper ca nu am suparat pe nimeni din cauza asta.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si de la mine

Am o fata ca o floare, in sfirsit am dormit si eu un picut mai bine asta noapte, ne-am trezit la ora 9 si eu si Isabella, Isabella bineinteles cu o febra de 39, tuse, i-a curs si singe din nas, probabil nu putea respira, ca eu asa patesc cind sint racita, nu putea bea nici apa, probabil are amigdalita, vad ca acum a mincat binisor, asa ca la ora 14 sintem programati la pediatru. Sper sa nu fie nimic grav, dar cum in Italia bintuie meningita, au murit suficienti tineri, nu copii, ne-a cam intrat frica in oase, si ministrul sanatatii de acolo spune, cica nu-i epidemie, iar lumea merge disperata sa se vaccineze

Cornelia foarte frumoase pozele din vacanta voastra. Si eu sint innebunita cind ies cu Isabella la cumparaturi, in loc sa casc gura prin vitrine, ca inauntru nu-i chip sa intru, trebuie sa calareasca toate masinutele, avioanele, calutii pe care-i vede la intrarea in magazine si nu o singura data ci de mai multe ori, asa ca te inteleg ca stateai la coada "pentru inca o tura"

Elisor totul e bine cind se termina cu bine, important e ca nu ai patit tu numic, ca tablaria sau ce se strica la masina, se rezolva.

Oana multumesc de intrebare, ma misc, greu dar merge, degetele de la mina dreapta inca nu le pot indoi cum trebuie si de multe ori trebuie sa maninc cu stinga, dar... daca ma gindesc ca se putea si mai rau.

Tot m-ati intrebat ce patisem la miini, dar nu am vrut sa va stric sarbatorile cu povesti triste.
Cu o saptamina inainte de Craciun, pusesem instalatii peste tot, la o fereastra steluta de Craciun. cind am bagat in priza seara, am vazut ca steluta nu se aprinde, cazuse prelungitorul, asa ca... in loc sa ma duc frumusel in casa cu prelungitorul si sa-l leg bine de steluta, m-am grabit sa rezolv problema urcind pe scara. Bineinteles ca atunci cind eram aproape de a rezolva problema, s-a rasturnat scara, eu am cazut cam de la inaltimea etajului unu, norocul meu, cu fata in jos. M-am lovit la miini, tot spre norocul meu, mina stinga cu 4 copci, cea dreapta doar zgirieturi serioase, dar tot pe partea asta a fost greutatea corpului de asta inca ma doare si am degetele umflate. am avut si gitul zgiriat, ca bineinteles l-am atins de bordura de la trotuarul de linga casa, ma durea maxilarul in partea dreapta, ca-mi clantaneau toti dintii in gura, asa ca... am ajuns la urgente, au facut radiografii, nu aveam nimic rupt. dupa cum am spus, norocul a fost ca am cazut cu fata in jos, ca daca, cadeam pe spate, doamne fereste, puteam ramine ori nemiscata, ori cu gitul rupt, ca ala l-au tot controlat in spital, sa vada daca nu-i fisurat vreun os . Apoi, dupa o saptamina am alunecat in casa pe parchet, am cazut in mina stinga de data asta, iar dupa ce mi-au scos firele de la mina, s-a desprins unde am fost cusuta, acum se vindeca si acolo. Acum m-am lecuit, numai cind vad scara ma ia tremuriciul, oricum eu de scari sint terorizata, asta pentru ca se implinesc pe 11 ianuarie, 12 ani de cind a murit fratele meu (avea 36 de ani), cazuse pe casa scarii, avea gheata pe ghete, a alunecat si s-a lovit la cap, nu a mai fost nimic de facut, creierul mic era farimat, a murit fara sa poata spune un cuvint.
Cer scuze ca am scris asa mult, gata, dispar ca m-a umflat plinsul .
Va doresc o zi buna, fara evenimente neplacute, cu sanatate multa, pace si liniste.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Daniela de groaza ce povestesti tu acolo...spiritul Craciunului a fost puternic si alaturi de tine...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, bine ca nu ti s-a intamplat tie ceva. Masina se repara.. off!

Danelutza, auleu fratioare. Sa te faci bine!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao gagici, m-am intors pe meleaguri casnice in sfarsit! ma bucur de n-aveti idee ca dupa toate peripetiile am ajuns intreaga acasa si mai ales am gasit familiutza in regula, Aly sta lipita de mine ca abia mai respir!
revin cand se mai linistesc apele...

Mergi la inceput