Copiluti de mai-iunie 2005 (61)
Raspunsuri - Pagina 2
loreen spune:
De azi de dimineatza ma chinui sa citesc din urma ,dar zici ca-s cel putin primarul Constantei ,cel mai injurat dintre pamanteni, asa suna telefonul la mine...
Am citit recenziile fetelor si parca mai vin de-acasa...
Insa nu gasesc lapte pentru asta mica... nici fir de Humana in tot orasul...abia am gasit 3 cutii de parmalat si atat...nu pot sa cred...si alt lapte nu vrea nici batuta
Cuscra mi-ai dus doru?! Abia pe 4 am reusit sa ajungem acasa dupa ce am facut 10 ore pe drum...aproape jumatate numa prin judet unde zici ca eram in cu totul alta lume...nu-i posibil asa ceva...
Elisor la Bran nu am fost deloc in concediu acuma...in schimb am fost in Brasov aproape in fiecare zi,insa daca nu eram cu masina mea n-am putut sa fac nici o halta...
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Cum au reactionat fetele la vacanta voastra prelungita?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Cu fetele primele zile a fost ok ,insa pe 31 cand le-am sunat m-a busit plansul pe mine si le-am agitat si pe ele,iar pe 3 cand le-am zis ca nu putem ajunge acasa a inceput iar agitatia.Insa ce puteam face...
Cand am ajuns acasa Delia era socata...s-a dus la taica-su in brate si cand am luat-o eu se citea disperarea pe fata ei...statea sa planga ...dar din momentul ala nu am mai putut disparea din fatza ei...si acuma ma suna la munca si ma seaca la nervi cu "mami casa"
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
fran spune:
La Multi Ani dragele mele !
Va pup pe toate si va doresc sa fiti cele mai sanatoase, frumoase si fericite mamici...
Incerc si eu sa recuperez ceva din urma ca nu am mai citit de o luna mai nimic despre voi. Sunt cu nervii intisi la maxim din cauza serviciului, eu am semnat deja acordul cu cei la care urmeaza sa ma mut(pana la urma sa pare ca in Bucuresti)-dar inca astept o contraoferta de la cei de acum-asta a fost conditia lor- sa astept contraoferta si daca nu imi convine sa-mi dau demisia pana la urma. Da' a naibii contraoferta nu mai vine de o luna si ceva... Si ca stresul sa fie complet de luni trebuie sa merg la un curs, pe care daca il fac si apoi plec trebuie sa-l platesc. Daca refuz sa-l fac se cheama ca refuz sa ma specializez, cand eu am dat unul din motivele plecarii lipsa de specializari...Deci cumva trebuie sa obtin contraoferta pana la sfarsitul saptamanii, sa-mi dau demisia si sa pot refuza cursul
In alta ordine de idei Iepu' e bine, vorbeste aiurea-jumatate romana-jumatate engleza, si alea pocite asa ca e nevoie de multa imaginatie ca sa pricepi ce zice. E fascinata de copii si orice spune un copil incearca sa imite si conteaza in mintea ei mult mai mult decat ce ii spunem noi-de ex la "scara" spunea "saca", iar acum ii zice "clai", dupa ce a invatat-o Dora cum sta treaba...si asta e doar un exemplu, vreau sa zic de renuntare la un cuvant invatat in romana. Cred ca are legatura si cu faptul ca e in plina criza de "nu"-e un fel de a ne arata ca poate sa vorbeasca altfel decat noi, nu stiu bat si eu campii...
Credeam ca e o chestie tare enervanta sa-ti tot zica "nu" kinderul la orice dar se pare ca de la al tau accepti orice-acum mi se pare doar amuzant. Zice "nu" la orice, calm si face si semn cu degetzelul...si poate sa o tina asa oricat, indiferent ce-i spui sa faca sau o intrebi. Daca ii oferi ceva ce vrea cu siguranta tace dar nici "da" nu zice. "Da" e mult sub demnitatea ei, in schimb zice la greu si "ba da " "ASA" e iar un cuvant pe care il adora, m-am amuzat cand am dat peste un mesaj de la TDI in care povestea de Alyssa ca e fan "asa"...
Florentina-merci mult de PM despre intalnirea cu Mosu', dar am fost la munte o saptamana si ne-am intors pe 23, nu aveam cum sa ajungem.L-am citit abia de Craciun...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Danelutza spune:
Fran si a mea e fan "asa", doar ca-l spune in italiana, desi eu ma incapatinez si i-l repet in romana , iar "nu vrea" tot in italiana, e la ordinea de zi, nu vrea sa pape, nu vrea sa faca ce-i spun, nu vrea nimic pentru ca nu vrea , pricepi ce vreau sa zic, nu ?
nelia spune:
Buna dimineata! In afara de cafelutza, nu prea am timp sa stau pe DC, din pacate. Am terminat ieri cu unul din cursuri, am lucrat trei nopti si printre picaturi ziua, dar e mai greu, ca tot am fost cu toti trei si mai mult singura cu ei, dar am trimis tot dimineata. Astazi ma duc la facultate sa stabilesc pentru al doilea cind si cum ma evalueaza (nici nu m-am reapucat de materie, am ramas acolo unde eram inainte de greva) si sa hotarasc impreuna cu responsabila de program (sper sa o gasesc) ce cursuri iau pentru sesiunea asta. Eu m-am inscris la trei, va trebui sa renunt la unul si sa ramin cu doua, dar nici unul nu e in ordinea data de grila lor de organizare si mi-e teama sa fac chiar asa de capul meu, ca poate le platesc si ma trezesc apoi ca nu am dreptul la ele anul asta. Si frumos este ca sint nevoita sa ma duc cu trei copii dupa mine, Agata a inceput scoala, dar e zi pedagogica si nu am dus-o ici pe Tudora. Dar de miine sint libera pina la 3, numai ca incepe aventura adusului de la scoala/gradinita.
Am citit rapid tot, am vazut pozele Cornelia si filmuletul Beatrice... dar mi s-a terminat cafeaua si deci si pauza. Revin...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU
Cornelia spune:
Pe scurt despre vacanta noastra (fac copy paste de la alt subiect) :
Despre vacanta, ma asteptam sa fie greu, dar a fost inspaimantator . In mare parte a fost vina noastra pentru ca trebuia sa stam cu ei intr-un loc, nu sa ii taraim atata dupa noi.
Cel mai mult le-au placut caruselele de peste tot. Am gasit unul prapadit in Paris (era gratis cu ocazia sarbatorilor din parea primariei Parisului ) si toti copiii se dadeau o tura, numai noi tot stateam la coada de ma luase pe mine ameteala. Bea caruselul cu balonul si avionul era in Bruxelles. Foarte frumos. Am mai vazut unul parca si mai si, dar l-am ocolit in ultimul moment, ca mai pierdeam doua ore si pe acolo .
In Paris am fost pe 29 decembrie si nu ne-am propus sa facem nimic special. Am luat autobuzul care face turul Parisului cu intentia sa nu coboram decat pt. masa si la Turnul Eiffel, dar in final mai mult am mers pe jos, ca vroia Stefan intr-una la toaleta. Am stat 10 minute la coada la una publica cu Stefan urland ca face pe el si cand ne-a venit randul nu s-a mai deschis usa Asa ca, in ciuda ororii mele de a face copiii pipi pe strada (chiar si la noi, unde se poarta) Stefan a udat Champs Elysee-ul. La Notre Dame a reusit, tot Stefan sa goneasca porumbeiii, de i-a facut sa planga pe alti copii, care incercau sa ii hraneasca.
Disneylnd-ul mi-a placut foarte mult, dar ar fi fost mult mai bine daca eram doar cu Maria. Pe Stefan nu l-a dat pe spate exceptnd caluseiii si "covorul lui Aladin" in care ne-am dat. A fost si foarte aglomerat, plus ca am inghetat serios. Acum, cu vasta mea experienta nu l-as recomanda iarna, mai ales familiilor cu copii mici. De fapt, intreaga noastra vacanta ar fi fost mult mai reusia dca nu era iarna.
Mi-a placut mult Brugge-ul. Orasel mic, linistit. Ne-ar fi prins bine sa stam toata vacanta aici. Ceva notabil intamplat in Brugges e ca era sa il ciupeasca un lebadoi pe Stefan de nas . Si Bruxelles-ul (ce am vazut din el: Atomium si Grand Place - in care se auzea un fel de concert de Craciun si superb iluminata) mi-a placut.
In Luxemburg nu am vazut mare lucru, pentru ca pur si simplu nu am mai putut . Plus ca aici am stat pe 31, 1 si 2 si nu prea era nimic deschis (vroiam sa mergem cu trenuletul prin orasul vechi etc). E foarte frumos orasul si iti inspira liniste si bunastare . Am perturbat linistea din blocul in crelocuiste sora mea, de am crezut ca o sa ne trezim la usa cu politia (cat am stat acasa, copiii cad nu dormeau, ori urlau, ori plangeau, ori tropaiau si ciocaneau ).
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
elisor spune:
Buna!
Eu am avut o zi plina dar proasta rau. Am avut un accident de masina, din fericire fara victime si fara alte masini implicate. Pot spune chiar ca nici masina nu are mare lucru. Adica tabla e intacta, motorul nu are nimic dar am stricat scutul de protectie de sub ea deplasand un disc care face un zgomot asa ca am bagat-o in service. Am prins o portiune cu gheata si am derapat calarind o bordura. Daca era mai joasa bordura nu avariam chestiile astea dar stricam tabla. Asa ca zece zile imi ies bube-n gura de la circulat pe jos sau cu autobuzul . Apoi umblatul pe la politie, cozi, am ajuns rupta-n paispe la servici si cu o durere de cap de-o am si acum, asa ca ma bag in pat devreme. Asta e, ghinionul! Dar se putea si mai rau, nu?
Principalul vinovat sunt eu evident, dar sunt mai multe cauzele si motivele pentru care am ajuns aici, stresul de a nu intarzia la servici, faptul ca n-am avut cauciucuri de iarna, etc...
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Cristina si Laura tare imi pare rau ca nu ne-am intalnit cat ati fost prin preajma, cu alta ocazie...
Simona multumim de mesaj, te asteptam cu drag si vesti despre voi, cand gasesti un ragaz...
Cristina am vazut si eu filmul Keeping Mum, pe 31 cred, dar nu m-a impresionat in mod deosebit. Eu as vrea sa pot sa-i mai dau sa manance ca am termina si noi mai repede masa, dar e atat de independenta in tot ce face, incat trebuie s-o las sa faca totul singura altfel se lasa ba cu urlete ba cu reluarea fazelor, cel mai mult ma enerveaza dimineata cand vreau s-o imbrac si nu ma lasa ca se imbraca singura si eu intru in criza de timp.
Multumesc pentru urarile pentru sot .
Ioana multumesc pentru urarile la adresa sotului !
Eu tocmai din acest motiv m-am decis sa merg pe 3 la servici ca sa-mi fie mai usor azi, sa ma acomodez. Nu cred ca ar avea acelasi farmec Craciunul petrecut pe niste meleaguri calduroase. Departe de mine patriotismul sau alte balarii cu iz national, dar pe unde am fost parca lipsea nebunia de la noi si spiritul sarbatorilor cu toata frenezia. Ma distreaza scumpa de Ana cum inchide ochisorii sa n-o vezi, imi aduce aminte de mine, evident la o varsta mai mare din moment ce-mi amintesc.
Andreea ti-am trimis mesaj pe mobil de anul nou si ma gandeam ca sigur nu l-ai primit. Mai aveti inca troiene?
Aurasa felicitari micului curajos! Cand o merge de-adevaratelea sa te tii curse prin casa.
Fran oricum o dai tot acolo ajungi, se pare ca ai tai sefi vor sa te constranga cumva pe sestache, mai bine ii intrebi direct ce au de gand sa stii si tu ce planuri sa-ti faci.
Laura inca ii mai dai Humana Deliei? Atunci nu ma mir de ce e asa vanjoasa. Grea aprovizionarea dupa sarbatori, si eu am umblat pe 2 dupa lapte, am luat pana la urma UHT dar mie una nu-mi place neam. Ti-a fost dor de fete sunt sigura dar sunt la fel de sigura ca deja ai dat militaria jos din pod.
Cornelia haideti la Brasov sa fugareasca Stefan porumbeii ca nu se supara nimeni. Din ce-ai povestit mie mi-a placut vacanta voastra
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
elisor spune:
La multi ani Ioanelor si Ionilor!
La multi ani Alexia-Ioana!
La multi ani IoanaIlinca, la multi ani si sotului tau, Ionut!