Nou stil de viata (165)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele, da' vad ca sunteti active rau!

Scrieti mai potolit ca de maine eu is serifa si n-am cum sa deschid subiect nou pana pe seara. Dimineata la 9 sunt invitata la prietena mea, face mic dejun de zi de nastere,face 40 de ani si se anunta sampanie cu noaptea'n cap
Nu stiu la ce ora ma intorc.
Daca se umplu paginile rog alta fata sa se ofere voluntara in locul meu.Dupa cum vedeti, nu dureaza mult "stressul" , in doua zile se scriu paginile.

Va pup,noapte buna, ma duc sa citesc,am o carte super interesanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Va multumesc tuturor pentru primire si revin maine cu raspunsurile.
Abia acum m-am intors de la Breaza si sunt foarte obosita.

Cami

Mergi la inceput

quote:
Haina trebuia mereu sa fie 44 sau 46 si la fusta aveam un amarat de 38 chiar ajunsesem si la 36

Asa am si eu-la pantaloni am ajuns la 40, camasile si sacourile 44-46 (L si XL) functie de firma producatoare. In orice caz, diferenta de macar 4 numere.Si mai sunt si burtoasa Las' ca dau eu tot jos!!!!
Ai facut operatia in Olanda sau in Ro? Nu ca m-ar bate vreun gand, ca divorteaza consortul, dar ma gandesc ca a fost scumpa rau si dureroasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

Buna fetele, da' vad ca sunteti active rau!

Scrieti mai potolit ca de maine eu is serifa si n-am cum sa deschid subiect nou pana pe seara. Dimineata la 9 sunt invitata la prietena mea, face mic dejun de zi de nastere,face 40 de ani si se anunta sampanie cu noaptea'n cap

am o curiozitate: ai citit mesajele mele?
Serios, astept raspuns la intrebarea mea: te bagi la serifie pentru tot anul 2008? am muncit prea mult la lista, ore-ore, si vreau ca subiectul sa ramana pe maini bune,

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Mamaaaa....ce mult ati scris!
Mamicadulce superbe pozele. Esti foarte fotogenica, iar unele poze parca sunt facute in studio. Sa stii ca eu, cel putin, nu incomodez, iar 79 kg am avut de nenumarate ori, chiar si mai multe (89 kg). Eu cred ca ideea concursului este in primul rand sa ne mobilizam unele pe altele si sa slabim, ajungand fiecare unde ne-am propus.

Gusta ai dreptate, insa sa nu-ti inchipui ca in timpul postului imi fac de cap dpdv . Sanatate multa si pupici

Delidana si noi te iubim

Azi am fost la control. Totul este ok. Mi-am facut programare saptamana viitoare la echo transvaginala, la dr. Herghelegiu. Pana atunci am sa-mi fac si dozarile de anticorpi. Am sa va tin la curent.

Hai sa va povestesc ceva (apropo de religie): prima pacienta a doctorei a fost o maicuta (am spus maicuta nu novice). M-am gandit ca este ok, a venit la un control, doar sunt si ele femei. Cand ma pregateam sa ma urc pe masa, asistenta tocmai ii spunea unei alte doctorite ca i-a trimis la echo o maicuta care are sterilet. Ce spuneti de treaba asta? Eu una incerc sa-mi explic de ce nu si-a scos steriletul cand s-a hotarat sa se calugareasca, mai ales ca dureaza ceva timp pana devii maicuta din novice. Poate imi explicati voi.

Meniul meu de azi:
- 3 mere
- o supa cu fidea, vegetala cu o felie de paine
- 2 mere si o mandarina
- 4 cartofi fierti cu o jumatate de castravete verde si usturoi si 3 felii de paine cu secara prajite
- alune
- 2 litri apa plata cu lamaie.

Pup toate fetele si va doresc o noapte linistita si calduroasa.

P.S.: Cami si L_carmen , partenerele mele de echipa, va doresc spor la slabit si va salut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

si ca sa ma culc linistita, mai spun ce am de spus:

Mamicadulce, mi se pare rea intentie ce faci tu. De ce?

Spui ca vrei sa deschizi capitol nou, in conditiile in care nu citesti din urma si nu esti la curent cu ce se intampla pe subiect. Mai mult, rogi alta fata/voluntara sa deschida capitol nou, caci tu s-ar putea sa fii ocupata cu alte treburi.

Si ca sa pun punct, caci mor de somn, spun ca:
-daca se anunta vreo voluntara, n-are decat sa deschida subiect nou si sa aiba grija de lista. Daca treaba e facuta cu simt de raspundere, toata stima! pentru Delia si Dordia, care au facut o treaba minunata.
-in caz contrar, capitolul il voi deschide eu si voi avea grija in continuare de subiect asa cum am facut-o in ultimii 3 ani
-in cel mai rau caz, v-am parasit, faceti ce vreti si cum vreti.

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Cind sa mai bag si eu un ochi pe aici inainte de culcare...ce sa vad...

Carmen, usor, ca nu scapi de noi cu una cu doua.
Iti inteleg perfect punctul de vedere, stiu ca ai investit in acest subiect multe ore si mult suflet, caci a fi "serifa" aici nu implica doar modificarea unei liste ci sa citesti paginile, sa cunosti fetele, sa le raspunzi, sa le imbarbatezi, sa fii alaturi de ele cu o vorba cind au nevoie, etc. Sigur ca toate incercam sa facem asta dar trebuie sa existe si cineva cu o vedere de ansamblu. La examenul asta ai nota maxima.

Mamicadulce, daca tu crezi ca poti sa faci toate cele de mai sus, te asteptam la noul "post". Dar ca sa te oferi intr-o zi sa preiei subiectul si a doua zi sa-ti cauti inlocuitor nu prea da bine in "fisa postului".

V-am pupat pe toate, ma duc si eu la somn.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

OOOF, Carmen, iarta-ma daca te-am suparat cu ceva, zau n-a fost intentia mea.
In primul rand am citit din urma la timp. In al doilea m-am oferit sa fac lista si in al treilea am rugat mai inainte pe altcineava sa deschida maine dimineata( daca e cazul) alt subiect pentru ca sunt plecata, e prietena mea si cred ca nici tu n-ai refuza sa te duci ca sa pandesti subiectul, sa vezi daca nu se umplu 20 de pagini ca sa deschizi unul nou in secunda 2.
M-am oferit sa deschid si sa ma ocup de lista ieri. De unde sa banui eu ca in 24 de ore se ajunge la pag. 19, exact cand trebuie sa plec de acasa cu cadoul in brate??? De asta am zis sa deschida altcineva voluntar, in caz ca nu ma intorc in timp util. Nici n-am indraznit sa te rog tot pe tine sa mai faci un subiect.

Cred ca m-ai inteles foarte prost, si ultima ta postare cu rea intentie chiar mi se pare exagerata. N-am facut/zis nimic sa te ofensez, din contra am zis clar ca inteleg cat ai muncit la listele astea si te admir pentru rabdare.

Acum ma duc la culcare, pot deschide acum subiect nou sa fie pe maine pentru ca n-o sa fiu acasa. Si daca deschid subiect nou si ma ocup de liste o sa modific doar seara cand doarme copilul,in rest sunt in general plecata sau intru doar sa citesc/postez.

Apoi, m-am gandit de multe ori sa scriu aici ca nu mi s-a parut corect ca toata munca sa cada pe umerii tai, ar trebui sa tinem serifia prin rotatie, cel putin fetele care intra permanent si care ne cunoastem bine.
Stiu cata munca e ca am mai fost serifa de cateva ori bune,daca isi mai aminteste cineva , asa ca pentru tot anul 2008, imi pare rau dar nu ma bag. Ma bag des, alternativ cu alte doua-trei fete, dar definitiv si pe tot anul nu pot. Cum am spus, nu mi s-a parut cinstit nici la Carmen.

Mergi la inceput

Delidana, asa cum am scris mai sus , m-am oferit cu drag sa tin lista dar NU M_AM GANDIT IERI SEARA CA PANA MAINE DIMINEATA SE UMPLE!!! Chiar nu vreti sa intelegeti? Alte subiecte tin o saptamana sau macar 3 zile, de data asta numai doua. Si cum sa stiu de la pagina 5 ca la pag 20 o sa fiu plecata`?????
Si maine de dimineata pana seara sunt plecata si basta. Programat de nu stiu cata vreme,prietena mea are ziua de nastere si sarbatorim, o ajut etc.
Hai sa dam vina pe coincidenta, pe soarta, pe ce vreti voi si nu pe reaua mea vointa, ok??????
Altfel nu ma ofeream din start.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Carmen: uite aici poze si cu parul si cu mine pe banda http://good-times.webshots.com/album/562070216DrnRGk
Eu te rog mult sa nu te superi. Mie imi place tare mult cum te ocupi de subiect si nu as vrea sa se duca pe apa sambetei. Sunt convinsa ca si Anca s-ar descurca cu subiectul, dar daca pe tine nu te deranjeaza eu personal as prefera sa nu schimbam lucrurile.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput