Nou stil de viata (165)
Raspunsuri - Pagina 20
Delidana spune:
Of ca nu ma las eu pina nu adorm cu capu' pe tastatura. 
Mamico, nu e vorba DOAR de lista, reciteste mesajul meu si daca tu crezi ca ai timp sa scrii la subiect si altceva decit meniul, mult succes iti urez de pe acum. 
Carmen e constienta de munca pe care o depune si nu s-a plins de ea ca daca ar fi facut-o lista cu serifele era demult pe prima pagina.
Treaba e ca acum se scrie repede, ametitor de repede, atit de repede incit multora dintre noi ne e greu sa citim tot ce se scrie. Asta e, asa e ritmul acum, si trebuie sa faci fata. Daca nu, lasi pe altcineva. Daca poti, da-i bice. Succes! 
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mamica dulce spune:
Carina, eu deschid acum subiect nou, asa cum m-am oferit, e deja pagina 20 si maine sunt plecata.
Eu cred ca si Carmen are nevoie de o pauza,nu stiu daca ai fost serifa pana acum, dar e multa migaleala la liste si la ritmul in care se scrie implica mult timp, mai ales in zilele de raport.
ps. Delidana,mi-esti tare draga dar chiar nu ai motive sa-mi spui ce impresie proasta fac la fisa postului inainte sa incep.Citeste ce am scris mai inainte si pune-te in pielea mea inainte sa tragi concluzii.
E ca si cum ar trebui sa deschizi tu subiect nou dar nu poti ca ai examen si nu ai acces la internet la momentul respectiv. E rea vointa? Nu. Ce faci? Rogi pe altcineva sa-ti tina locul
Nici in cazul meu nu e rea vointa ca nu ma ofeream din start.
Hai ca m-am si enervat.
Desigurt, va pup pe toate :)
mamica dulce spune:
Delidana, vad ca am scris in acelasi timp.
Dupa cum am mentionat, am mai fost serifa si stiu ce implica-nu numai listele si actualizarea rapoartelor si o sa fac ce pot in limita timpului.
Ce zici, te trec voluntara pe cand termini cu sesiunea?![]()