Nou stil de viata (165)
Raspunsuri - Pagina 18
cornelia_laura spune:
Deja ma ia cu ameteala cand intru si vad cate pagini ati scris
....
Carmen, va tinem pumnii maine
, sa fie adaptarea usoara fara plans si fara raceli multe, si ne gandim la voi. Stiu ca eu am avut mari emotii cand a inceput Edi cresa. Hai ca abia astept mine sa ne spui cum a fost. Il lasi din prima zi la program lung?
Meniul de azi:
-cafea, ceai
-1 portocala, 1 mar
- 1 fibrobar
-1 iaurt mic
-cativa covrigei uscati.
hcclara spune:
Oau, Cornelia, cred ca m-as usca de foame numai cu fructe si ceva nimicuri pe langa!!!
Mai fetelor, pai cred ca eu sunt singura care "mananca", voi numai "ciuguliti". Pai eu ametesc de foame daca nu mananc mai consistent , voua cum va merge?
mephala30 spune:
Claudia, si meniul meu pe ziua de azi a fost destul de consistent. Nu mi-e foame deloc.
Am uitat sa va zic ca sotul ma salveaza de la multe ispite. El are vreo 3 saptamani de cand nu mai mananca nimic dupa ora 18. Dar nimic. Cand ma loveste foamea, ma tempereaza destul de dur. ![]()
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
hcclara spune:
Carmen, sa stii ca azi cand ti-am citit meniul chiar m-am gandit ca in sfarsit ai mancat si tu ceva, nu numai ciugulit!!! Ai noroc cu sotul tau... al meu are biroul la parintii lui, si de luni a inceput si soacra-mea cu socru-meu si al meu sot dieta daneza, dar el saracul e mort de foame, a mai tinut asta anul trecut insa tot timpul era morocanos din cauza foamei, asa ca eu ii mai dau din ce gatesc pt mine cand vine seara acasa ca mi-e mila de el, eu ii zic dietei daneze cura prin infometare...stiu ca da rezultate si bravo pt cine poate sa-o tina, insa eu nu as putea!
Bafta la gradi maine!
carina spune:
Carmen: bravo sotului. La mine v-am zis ca e nasol ca ai mei amandoi sunt permanent la cura de ingrasare la cand sunt de slabi. Asa ca tre sa ma temperez singura si sa le si pregatesc bunatati ca sa ii conving sa manance.
Eu acum ma gandesc ce as putea manca ca nu de mult am ajuns acasa, dar inca nu am idee. Pana acum:
Dimi: activia mic cu musli+ o jumate de felie de chec cu visine
Pranz: piept de pui la gratar si salata de castraveti
Gustare: o mandarina
Am mai luat cateva sticksuri de la copil si un biscuite cu scortisoara. Acum ma gandesc ori la o salata cu mozzarela, ori tobita de la mama si o para.
Dupa ce culc copilu ma bag in sala si alerg un pic pe banda si apoi la nani.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Buna,
Revin si eu de pe coclauri...
Carmen, adaptare usoara la gradinita pentru Iustin. 
Gusta, salutare!
Zuzi, ce petreceri, ce betii? La 29 ani facultatea nu mai e ca la 20...nici la balul bobocilor n-am fost ca pica intr-o marti si a doua zi aveam cursuri. 
Tzuni, azi ne-ai salutat?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Nu ne-a salutat Tzuni azi. Cred ca e suparata ca n-ati chemat-o si pe ea la nani aseara
cu voi.
Zuzilici spune:
Mephala ai dreptate dar stiu ca a mai plecat undeva in concediu de iarna. Sunt sigura de asta. Poate c-a fost la munte? N-a scris deloc pe perioada sarbatorilor. nu-i asa? Ori poate-s eu
Succes maine cu Iustin si sa-i spui ca Isabella ii da un
dulcel si-o imratisare mare ca sa-l imbarbateze. Sa va dea si voua cate una?
Nu stiu cine sufera mai mult cand e vorba de prima zi ... Copii sau parinti?
Carina noroc cu site-ul tau ca mai tin si eu cont de ceea ce bag in gura.
Meniul meu pe azi:
MD - 1 iaurt Activia (100 gr) + o cafea french vanilla + 1 croissant = 460 calorii
P - salata verde + branza feta + 1/4 carnat + ardei rosu/galben = 100 calorii
C - inca nu stiu
Dar am sa calculez si-am sa va zic. E foarte bun site-ul ca-ti poati face meniurile dinainte.
edit: Delidana da ce tanara esti... Succes! 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot! 
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
Zuzulina sa stii ca ma bucur ca te-am putut ajuta.
Carmen: bafta maine la gradi. O sa fie bine o sa vezi.
mephala30 spune:
Carina, Delia, Zuzi, va multumesc pentru incurajari. Promit sa fiu "barbata". ![]()
Carina, te-ai urcat pe banda in seara asta?
Ce culoare te-ai vopsit? Ne arati
?
Zuzilici, cu siguranta o sa ne lamureasca ea, Khristin, cand apare.
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">