* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (115) *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Tina fata ca sa treaca spaima si durerea. Stiu bine cum e sa patesti ce ai patit tu pentru ca exact asa am avut si eu o experienta. Cu Luca langa mine am cazut de-a valma intr-un lac (am avut norocul sa nu cad in fund) si nimeni nu a venit sa ma ajute macar. Luca plangea, eu la fel iar oamenii treceau nepasatori pe langa noi.
Iubita, bebele tau este bine. Daca ai insa cea mai mica teama, mergi si fa un eco. In felul asta nu stai stresata. Cat despre "bunatatea" oamenilor ... nu generaliza dar nici asteptari sa nu ai. Eu asta incerc sa fac ca sa nu am mari deziluzii (desi nu prea-mi iese).
Pupam mami curajoasa si Andreiut iubaret!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alina, fata a alaptat pana acum o saptamana dar i-a dat supliment si ceai...
Eu la Ozi fierbeam bibe dar parca e mai usor cu sterilizator! Am folosit bibe cateva luni dandu-i laptele meu ( a avut pitici si nu mai vroia sanul) si evident ceai.

37 Tudor Gabriel
AMR 18 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Of mai Tinna...cum sa ti se intample asa ceva..vai..ce sperietura...Bine ca a trecut..acum monitorizeaza cu atentie miscarile bebelului si nu te agita...Mor eu de ciuda cand vadce ai patit..lasa ca mai sta bebe..oricum trebuie sa nastem cam in aceeasi perioada..asa ca trebuie sa mai stea bebe in burtica...Poate maine sau zilele astea te duci la control..si te vei linisti de tot...

Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

carmen-breaz, daca medicul zice ca e in regula si ca bebe are in burtica tot ce ii trebuie ca sa mai poata asta...incearca sa te linistesti si sa astepti ziua de sambata. poate se razgandeste pana atunci. sau poate, nu, si atunci il grabeste putin medicul. de iesit tot iese, ca doar nu e dupa el, nu? hai, , nu te speria, nu te impacienta, nu e nimic daca ai depasit termenul ala care oricum e orientativ. tu stii exact data conceptiei?

grati, asa, mama, prenatal si adio si-un praz verde. normal ca studentii abia asteapta sa scape de matematici, mai ales acum, ca sunt cam incetzoshatzi la inceput de an... :-)

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Va fetelor ca va faceti griji pt mine! Adevarul e ca m-am speriat groaznic, inca nici nu mi-am revenit de tot... Simt asa un fel de junghiuri prin burta... Parca totusi as suna-o pe dr. mea si poate trec pe la ea... Sa-mi confirme ca totul e ok...

Tina 34+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Va fetelor ca va faceti griji pt mine! Adevarul e ca m-am speriat groaznic, inca nici nu mi-am revenit de tot... Simt asa un fel de junghiuri prin burta... Parca totusi as suna-o pe dr. mea si poate trec pe la ea... Sa-mi confirme ca totul e ok...

Tina 34+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 6 saptamani !!!

du-te, tina, pe bune. cred ca totul e ok dar e bine sa te vada medicul, plus ca e cel mai in masura sa te calmeze. o sa te intorci de acolo usoara ca un fulg. cred ca ti-ar face bine sa te duci.

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Tinna_S...tz-tz-tz...ai grija mai multa, mamico....

Adriana S.
AMR maxim 4 saptamani
-36 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Tinna si eu zic s ate duci la dr..macar sun-o si pune-i o intrebare...

Alina 34 si Stefania
http://bd.lilypie.com/HzUhp2.png

AMR 6 Saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna la toate zuzele,

eu sunt o mamica de decembrie, pe 23 s-a nascut minunea noastra. Inainte mai citeam pe la voi, acum nu mai apuc, ca deh, asa e cu bb mic ;-))

Vreau sa felicit toate mamicile care-si tin bb-ii in brate si le tin pumnii la toate gravidutele care-si asteapta ziua cea mare. Timpul trece greu in ultimele saptamani, sunt cele mai emotionante, dar stiu ca veti trece toate bine prin aceasta perioada, sunteti un grup tare vesel si unit. Profitati de timpul e carel mai aveti, sigur aveti voi ceva hobbys de care nu vati mai avea timp dupa, iesiri cu prietenii, ce va pofteste inima! Savurati ultimele saptamani ca gravidute, este un timp extraordinar de frumos!

Va imbratisez pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Nu stiu daca cineva ne mai tine minte, pentru ca am scris foooaaaarte rar, dar uite, nu am reusit deloc cu piticul meu de 1 an jumate langa mine. Am reusit sa citesc cat de cat.
In primul rand felicitari mamicilor care isi tin puii in brate!
La multi ani Ioanilor si Ioanelor!
La multi ani 2008 sa avem un an frumos si plin de bucurii alaturi de bbei si familii!
Noi am fost cu totii la munte si ne-am bucurat de zapada multa, iar Marc s-a dat cu sania si l-a plimbat tati pe munte in rucsac. Tati a carat de s-a rupt la baiat, dar baiatul a fost fericit (pt. cine vrea sa ne vada am pus poze).
Eu am stat cuminte ca sa nu trebuiasca sa scurtam sejurul. Si asa dr. mi-a zis cu o zi inainte de plecare sa nu plec, ce daca ma simt bine, ca sunt in 37 de sapt, dar ma simteam bine si am plecat de capul meu pt. ca imi doream mult sa-l duc pe Marc la aer curat. Saracu' a respirat destul gaz de esapament si s-a jucat destul in parcurile mizerabile din Bucuresti.
Acum l-am parcat la ai mei cu hainutze, jucarii, patutz, etc. pt. vreo 2 luni...offf ce dor imi e deja, da' ce o sa-mi mai fie ... si ma ocup si eu de bagaj de spital si aranjat dulap bb mic.
Norocul meu ca mama mi-a spalat si mi-a calcat totul.
Azi am eco si astept cu sufletul la gura sa-l vad pe micutz.
Bafta fetelor care asteapta bbeii azi-maine!

Roli 38+ cu si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/" target="_blank">MARC

Mergi la inceput