ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-27
Raspunsuri - Pagina 8
unducthable spune:
dragele mele o spun acuma si nu voi mai repeta niciodata : iubesc pe copilul meu si al sotului meu drag , copilul nostru inca nenascut , inca nefacut , cum iubesc tot ce frumos pe planeta aceasta si mai presus de asta : copilul e splendoarea vietii noastre ; si nu voi mai spune niciodata asta pentru ca e acolo in sufletul nostru si va ramane asta pana cand vom deveni parinti , dar , MA ROG LA DUMNEZEU , ca nu putem face mai mult decat putem ...[/b]
IOANATUGS , GINAMARIA, ANDREYUTZA , toate doamnele si domnitele care mi-au urat din suflet gandurile de aur , le imbratisez cu mult drag si le multumesc
http://www.youtube.com/watch?v=6SzaTpaCyj4
cu nunta care o am , s-ar putea sa va citesc dar sa fac o pauza cu scrisul , ca sunt si eu tare ocupata , am uitat IOANATUGS , mi-am adus aminte de faptul ca si tu esti ocupata cu multe si iti urez spor in toate si Anca din Oradea si din nou tuturor prietenelor mele de aici si cu care vorbesc pe yahoo , si HERA , [b]SPOR IN TOATE , si sa deveniti MAMICI CURAND !!
diana, cu drag,
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
Hera25 spune:
Diana iti urez si eu cu drag si sper ca nu cu intarziere, CASA DE PIATRA, COPII SANATOSI CAT MAI REPEDE SI MULTI BANI, si am uitat MULTA IUBIRE.
Sa ne trmiti si noua poze.Si sa fie intr-un ceas bun.Si ai sa vezi ca va veni si bebe imediat.
Alexa Ioana spune:
diana, iti doresc si eu, din tot sufletul, casa de piatra, multa sanatate si bucurii, si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca - mai ales cea mai arzatoare dintre ele !
gina, fac 2 fiole de 11.25 (a doua in martie)
unducthable spune:
Dragele mele, stiti ca voi intra pe yahoo, sigur , si imediat cum voi developa ( m-am zapacit: cand vom pune pozele pe net , va voi arata voua , celor dragi sufletului meu cu care am vorbit in aceasta perioada grea , va voi arata pozele , si ser ca in anul acesta sa ne intalnim , cum putem si noi, la o cafea , la un suc , in parc )
va voi trimite pozele.
pana atunci, Doamne ajuta tuturor , numai vesti bune !!!
va iubesc , Diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Diana multumesc pentru urari si asteptam pozele de la nunta!
Magdita ai mare dreptate, la cat de mult iubim noi copiii, nu se poate sa nu-i avem si pe ai nostri! E o vorba din popor ce spune:"Ai grija ce-ti doresti, pentru ca se poate implini!" Cred ca cel mai important lucru e sa speri ca ti se va intampla si tie candva
ne intalnim de martisor 2008
ginamaria spune:
Fete dragi, am aflat azi un lucru extraordinar!o cunostinta de-a surorii mele tot cu endometrioza ea,care a trecut prin 6 IA,3 FIV nereusite,fara nici o speranta ca vreodata v-a avea copilul ei a venit, dintr-un concediu f. scurt in care s-a relaxat total,insarcinata.........Doamne ce raza de speranta si de lumina?Oare sa fie posibil?Oare chiar avem sanse sa ramanem natural?
Va pup cu drag pe toate..........vad ca e cam slaba miscarea pe aici........normal doar e ianuarie.......
mada23 spune:
Ginamaria...ce vesti minunate ai adus , eu tot sper la o minune cu toate ca mi-am fixat niste repere de trecere la nivelul doi, inseminari, tot mai sper natural, sa nu mai ma indop cu hormonei, dar pana la urma cum o vrea DD.
M-ai inseninat seara
Somnoroase pasarele va pupic dulce pe toate si poate reusim sa iesim din starea asta de amorteala cat de curand, cu niste vesti minunate
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/r2aEp2.png
mada23 spune:
Boo..ne-ai uitat? nu mai dai nici o veste, eu oricum iti pup inimioara, ma bucur alaturi de tine
Fetelor ce-i cu linistea asta pe aici? toate sunteti ocupate sau cumva tristute?
am sa vin pe la voi sa vad ce faceti si sa va pupacesc tare ca sa va reveniti
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/r2aEp2.png
Boo spune:
Cum sa va uit ???? Mada
Am vazut ca e fooooarte liniste pe aici.. O fi lumea prin vacanta ?
Pot sa va povestesc ultimile noutati: ieri am fost la a doua eco. Trebuia sa ma duc saptamana viitoare, dar n-am mai avut rabdare. Asa ca ieri am fost la doctor si am vazut o inimioara mica, minuscula, cum palpaie.
Mi se pare asa senzational ce se intampla la mine acolo. Tot citesc pe net si in carti cate se intampla in saptamanile astea. E fantastic.
Oricum eu altceva decat somn nu simt. Dorm pe mine cum ajung acasa. Iar la 9, maxim 9 jumate, dorm de mult. Si dimineata trag de mine sa ma scol din pat.
In rest nu simt nimic, nici greturi, nici sani umflati, nici .. nimic. Macar de m-ar tine asa si sa fie totul bine inauntru.
la toata lumea !! si va mai tin la curent cu noutatile.
Buburuza
katymana spune:
buna dimineata la toata lumea.am fost sunata de dr T si programata pte op in februarie la inceput.am emotii.cam liniste pe aici.unde sunteti fetele?mai este cineva programata in feb?
katy