ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-27
Raspunsuri - Pagina 7
unducthable spune:
quote:
Originally posted by mada23
Diana...fie ca unirea voastra in fata Lui Dumnezeu sa va aduca multa bucurie, implinirea familiei cu si la nunta de argint sa va iubiti la fel de mult.
Multe de la mine.Petrecere frumoasa!
in cinstea voastra
"Viata pe care o traiesti curand va zbura, dar lucrurile pe care le faci din dragoste vor dura."
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
http://tt.lilypie.com/r2aEp2.png
Dragostea se naste cu un suras ,
Creste cu un sarut ,
Si se intretine cu incredere .
Mada , multumesc si stiu toate fetele care se gandesc acuma la mine, le multumesc , le iubesc si pentru toate fetele , sa creada ca deja sunt vindecate si sa se roage pentru Bebe.
Mada , iti spun , ce imi doresc mie , iti doresc si tie , si tuturor !
Doamne ajuta !
diana
p.s. o sa mai intru cand mai pot
dansul : dan balan -> crazy loop , let's dance
http://www.youtube.com/watch?v=6SzaTpaCyj4
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
Bonitta spune:
Draga Magdita, bine ai venit!
Esti in aceeasi situatie ca mine. IDENTICA! La acelasi doctor Tutunaru. Eu am deja un an de la laparoscopie si pot sa-ti spun ca nu mai sunt optimista deloc. Am trecut prin multe chestii, esecurile m-au facut sa-mi pierd increderea ca voi reusi vreodata sa mai am copilul meu. Din aceasta cauza nici nu am mai scris pe forum, nu mai are sens. Mai deschid din cand in cand sa aflu daca s-a mai produs vreo minune. Concluzia la care am ajuns este ca foarte greu ramai insarcinata daca ai ENDO,cu tot cu laparoscopia facuta. La mine avand si sotul probleme ca ale sotului tau, e si mai greu.
Problema e ca nimeni nu spune cum s-a simtit dupa laparo si dupa terminarea tratamentului, nimeni nu spune ce reactii tarzii are organismul la bombardamentul hormonal la care ne supunem. Si aici ma refer atat la tratamentul cu Diphereline, cat si la efectul stimularilor pt. IA, nimeni nu spune ca a existat vreun caz recent de sarcina in situatia noastra. FIV nu vreau sa fac, mi-a ajuns ce am tras pana acum.
In ceea ce priveste spermograma sotului, asa mi-au spus si mie Tutu si Matei la inceput, ca nu e grozava, dar ca se poate ramane insarcinata, ca la ultima dintr-un lant lung de spermograme, la care rezultatul se imbunatatise totusi, T. sa-mi spuna ca nu am alta sansa decat cu IA. La mine, tratamentul cu Diphereline nu cred ca a avut efect, desi la inceputul lui eram foarte optimista.
OFF! Nu vreau sa te necajesc sau sa te descurajez. Poate tie ti se va intampla minunea. Eu iti doresc din toata inima. Daca mai vrei sa ne sfatuim, trimite-mi PM. Mai sunt multe de spus...
Te pup!
Pup toate fetele, mai vechi si mai noi.
unducthable spune:
fiecare are povestea ei de viata ; eu am spus tot timpul cat de rau imi este , am mai spus ca in afara de diphereline alt tratament hormonal nu mai fac , orice ar fi ; si nu avem decat 2 alternative : putem sa ne traim viata sau ... putem sa ne traim viata , asta e , ce putem face noi ; eu multumesc pentru a n-a oara, fetele care mi-au dat dieta endometriozica , mi-au facut mult bine, stau mult mai bine cu sanatatea si orice tratament hormonal, pana trece , are efecte grele pe organism ; dar nici un tratament nu are efect atat de rau cum are endometrioza netratata
poate voi mai scrie la pensie pe aici si voi arata poze cu nepotii mei , cine stie ? Stiu sigur ca exista Dumnezeu , si cu asta am spus tot.
Persoanele cele mai fericite nu au ceea ce este mai bun DIN TOT ;
doar profita LA MAXIM de ceea ce gasesc in drumul lor.
diana
http://www.youtube.com/watch?v=6SzaTpaCyj4&feature=related
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
ginamaria spune:
Saluti fete dragi,
nu am mai intrat de multicel pe aici,pentru ca am fost cam racita,si in speratnta ca poate minunea s-a intamplat luna asta(slabe sanse dar daca?)am refuzt sa iau orice medicament........problema maxima a fost cu picaturile pentru nas ca aveam nasul infundat si nu puteam dormi......dar am rezolvat in scurt timp asa ca ma bucur ca nu am trecut pe alt tratament mai greu
diana iti doresc tot binele din lume,sa ai o casncie minunata si plina de satisfactii..............desigur un bebelin pe langa tine............ar fi mare pacat ca familii atat de fericite cum suntem noi toate si care ne dorim atat de mult asta sa nu ni se intample.........dar eu sunt convinsa ca se va intampla..........
Pupilici la toate fetele mele dragi.............
aerlilian spune:
Boo ,ce faci draga mea draga,ai dezertat???De ce ne lasi aici sa murim de dorul tau?Nu am intrat nici eu de cateva zile si nici in urmatoarele zile nu o voi face!Sunt la munte,la zapada,la odihna,departe de serviciu si de stres!Ce bine pica restantele de concediu cateodata...
Va pup cu drag si sa nu ma uitati!Lipsesc doar pana vineri!!!
ginamaria spune:
Dragutza..........nu ne dai si noua cateva zile libere si sa ne iei cu tine?Distractie faina sa ai si sa vii de acolo relaxata si incantatoare.......
quote:
Originally posted by aerlilian
Boo ,ce faci draga mea draga,ai dezertat???De ce ne lasi aici sa murim de dorul tau?Nu am intrat nici eu de cateva zile si nici in urmatoarele zile nu o voi face!Sunt la munte,la zapada,la odihna,departe de serviciu si de stres!Ce bine pica restantele de concediu cateodata...
Va pup cu drag si sa nu ma uitati!Lipsesc doar pana vineri!!!
ginamaria spune:
Sunt normale toate astea.....imi aduc aminte fiecare picatura de transpiratie pe care am indurat-o in vara......auzi dar tie ce diphereline ti-a dat?de ce concentratie si cat timp te tine?tre sa o mai repeti?
te mai astept inca pe msn
quote:
Originally posted by Alexa Ioana
pupici de la cluj !!!
iertare ca n'am mai intrat de mult... va multumesc din suflet celor care v'ati gandit la mine...
ce sa va zic ? inca nu'i o luna de cand am facut injectia, si deja parca incep sa am bufeuri... mai ales noaptea... ma trezesc lac de transpiratie, iar dupa 2 minute simt ca inghet de frig... si parca si ceva dureri de cap... dar mi se pare prea devreme... se poate deja sa am simptome ???
nasol e ca de sambata am ceva scurgeri maro ciudate... ca si cum ar fi cheaguri... habar n'am ce poate fi...
dar, per total, pot spune ca ma simt chiar bine, si sunt extrem de optimista... nu stiu de ce, ca chiar nu ma caracterizeaza, dar sunt increzatoare...
ma intorc la treaba, ca am cam multa, dar incerc sa mai revin. va pup si va doresc o zi faina !mami de brotac roacker
Ioanatugs spune:
Diana casa de piatra si un bebe care sa va umple inima de bucurie va doresc!!
Bonitta salutari iubita!
Magdita bine ai venit printre noi!
ne intalnim de martisor 2008
andreyutza spune:
DIANA, CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!!!! Sa fiti sanatosi, sa va iubiti mereu cel putin ca pana acum si anul acesta sa va trimita Doamne Doamne un bebe care sa va intregeasca fericirea!!! Abia astept pozele!! N-ai mai intrat pe mess.
la toate, toate fetele
Vreau o minune, vreau o minune-n viata mea!!! Criss
magdita spune:
Neata fetele,
Ioanatugs, multumesc pentru primire, te stiu de la tutunici, am citit aproape toate capitolele vechi, am vazut si pozici de la intalnirile voastre prin care sarbatoreati o noua gravidutza, iti doresc sa reusesti cat mai repede sa devii mamica.Meriti din plin, la cat de mult iubesti copiii, de fapt cred ca e valabil pentru noi toate. De multe ori imi spun ca la cat de mult iubesc eu copiii altora, e imposibil ca Dumnezeu sa nu imi dea copilul meu. Am toata speranta ca mai devreme sau mai tarziu, intr-un fel sau altul voi reusi.
Alexia28, multumesc pentru informatii. Se pare ca am luat prost extractul de mladite de zmeur, de-abia zilele astea sunt la ovulatie, asadar dupa aceea ar trebui sa incep sa il iau.
Bonitta, sa verifici PM.
Va pup pe toate
magdita
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze