Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ruxandraaaaaa,
snteti minunatiiii,minunatiiii,dar zau ca v-ar sta bine si cu o fetita...,ce zici?...,ati planuit ceva?
super blanita din carutul lui Grigore...,ikea,asa-i?
Danita,
multumim de poezie si de alte materiale informative...,am atitea chestii interesante de la tine...si cred ca ti-am multumit doar o data...,asa ca-i musai s-o mai fac...,ca sa pot primi in continuare...,multumesc
aaa,la noi ariciul face ham-ham,bursucul face mac-mac...,etc...,nu pot sa imit atitea animalute,pentru ca ,sincer,nu stiu!...si in plus nu cred ca le poate retine pe toate si ce sunete fac ele...
insist pe cele pe care le intilnim mai des "live" si i le prezint corect,sunete,musca/miauna etc...,restul sint asa de umplutura deocamdata...
Dbunny
ma gindeam ca madarinele ar putea fi prblema...,in plus ziceai ca are si eritem fesier...,si eu am patit cu bubulina...,prima data cind i-am dat portocala,s-a iritat ingrozitor...
Monique,
eu nu-i umplu canuta niciodata...,i-o pun jumatate...si nu astept sa i se goleasca de tot...,pun peste ea...pina la jumatate...,niciodata nu stiu cita apa bea...,dar in nici un caz 500 ml...

de-ale Crinutei:

incerc pe cit pot sa-i imbogatesc vocabularul,repeta dupa mine orice ii spun(cind are chef),poezia "tica-tica",pot spune ca o stie...,doar ca in chineza...,repeta prin sunete si cuvinte indescifrabile ceea ce ii spun...,fraza cu fraza...
nu mai zic ca are n momente cind ne vorbeste pur si simplu...,ba ne striga...si nu de fiecare data sintem "tata" si "mama"...,in chineza,puteti deduce si voi...,ba ne cearta sau ne interogheaza...

de citeva ori am surprins-o cu ceva interzis in mina...,am intrebat-o pe un ton normal "ce face",reactia imediata:a pus imediat jos, acel obiect...,mi s-a parut fff ciudat...,pentru ca nu am certat-o vreodata...,sau nu am tipat ,interzicindu-i acel obiect...,dar am impreisia ca,acum stie fff bine ce este de joaca si ce nu!,respectiv de joaca,sint cele care le are tot timpul la indemina...,iar restul sint ascunse,puse departe de raza ei...,asa ca, atunci cind prinde ceva din acea categorie...,stie ca nu-i de joaca...
si de cite ori o rog sa-mi inapoieze obiectul periculos,mi-l intinde frumos...,de ma lasa cu gura cascata...,daca nu vrea si nu vrea...,ii ofer altceva atragator...si pe cel din mina mi-l intinde fff repede...
intr-o zi,la masa, eram cu ea in brate...,a luat cutitul de lama...,am ramas blocata...,l-a mutat in cealalta mina tot cu lama in palma ei...,apoi i-am dat piine si mi-a inapoiat cutitul...,norocul meu este ca mama nu-si prea ascute cutitele...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Daphna,
suzi nu mai vrea de la 5 luni...,am incercat s-o mai pacalesc...,i-am schimbat n susete diferite...,texura,culoare,latex/silicon...,nu am reusit...,acum le roade cind simte nevoia cum roade orice obiect...
daca se trezeste ii dau tz si adoarme la loc...,norocul meu,este ca adoarme f repede...,ca altfel chiar ca nu se mai putea...,asa ca noaptea daca vizitezi imaginar, patul nostru...,ai s-o vezi pe Crinuta cum doarme dusa cu spatele la mine si eu dorm cu tzitzele pe afara...,asta-i principalul motiv pentru care dorm cu ea de atita timp...,nu mai puteam sa ma ridic din pat,sa merg la patut,s-o alaptez...,s-o pun in patut si apoi sa adorm...si sa tot repet operatiunea de fiecare data cind se trezea...,asa ca am luat-o cu mine in pat...,de cite ori se trezeste,scot tzitza...,ea suge adoarme..si eu la fel... si gata...
Danita,
cel mai des i-am luat zuzu...,daca nu am gasit,brenac sau milli...
cu milli nu am putut sa fac brinza calcica...,asa ca nu mai iau...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La multi ani Bambo!

Sa fii sanatoasa, sa ramai mereu tanara si voioasa si sa te bucuri numai de bine alaturi de Antonia, tati si cine mai vrei tu.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata minunatelor . Matei si mami lui va multumesc frumos pentru urari. Si restul familionului pt aprecieri.

Laura, O sugestie pt bona: lasa-i scris programul lui Dani si regulile stabilite de tine (ca il spala pe maini dupa ce vine de afara, ca ii schimba scutecul inainte de somn, ca..), afisat intr-un loc vizibil. Precum si tot ceea ce o rogi sa faca... ca de ex sa te sune dupa ce il culca.. ca sa nu mai zica c-a uitat/i-a scapat/blabla. Hai capul sus mami.. mai greu e pana va intrati cu totii intr-o rutina.

Roana.. iote alta capricoarna. Si taman de 10 ianuarie! Si la mine in fam e aglomeratie mare in zodia asta.. Saryta a deschis cap cu nick-ul ei asa ca numa ea poate sa te adauge.

Kikineata, daca cauti in primul rand calitate, eu as zice asa:
- scaun: ceva de la Maxi Cosi (daca aveti masina noua cu Isofix, eu as lua scaun direct pt acel sistem, ca sunt de departe cele mai sigure)
- carut sport: McLaren (scump, da am auzit ca-s cele mai bune), Hauck e destul de slabut (noi avem unul )

Crykett, ai si profitat ca s-a deschis sezonul la butoi. Off, hai hopa sus. Si multa sanatate.

Dbunny, ma bucur ca s-a amanat interventia la Daniel. Tin pumnii sa scapati definitiv.

Dianarus, stai mami linistita. Si sper sa rezolvati cu trezirile nocturne.. adica sotul

Ktrinel, multa sanatate.

Monique, in afara de cei cam 4-500 ml lapte si 100 ml suc, mai bea poate vreo 100-150 ml apa. Nu prea se-nghesuie.. da si eu mai stau pe capul lui.

Ancader, sa va fie de bine vacanta la Moeciu. Ma bucur ca v-a priit atat voua cat si lui Andre.

Off, Danutz. Imi pare rau.

Donia, poate prestez si o poveste a nasterii lui Matei candva.. acu parca n-am starea necesara. Da ziua Roxanei cand e? Si ce doctor? Ce s-a intamplat? Si desteptii cu pricina is foarte pe-aproape si inruditi cu mine.

Off mami Yagmur ai inghetat.. cfr-ul asta sau te aduce bocna acasa sau te baga in cuptorul incins.. o temperatura normala nu poti gasi iarna pe tren. Ce are iar masina aia.. si chiar nu stiam ce sa zic cu liliacul.. dar ei beau lapte??

Danita, m-ai prins.. face ariciul cumva?

Dandusa, da e de la Ikea. Am mai vazut blanite de-astea si la comerciantii de pe marginea drumului pe V. Prahovei.. o fii acolo mai ieftin, dar am inteles ca miros mai tare. Cat despre asteptam retete.. da garantate. C-am mai citit de-o doamna ici pe dc.. atat isi dorea si-o fetita.. c-a facut 5 baieti. Dar si o fetita!

Roxanicaaaa pe unde umbli brambura??

Dia, cum ati petrecut ieri?

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

LA MULTI ANI, BAMBO!!!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Cu intarziere maxima: LA MULTI ANI, KIKI!!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

singurii arici pe care i-am vazut cu ochii mei, exceptandu-i pe cei din carti, au fost o mama cu pui, cand aveam eu 7 ani, dar au fost cat se poate de silentiosi. cu toate astea, asociez ariciul cu un sunet ascutit, ca un chitait, si eventual repetat, de genul e-e-e (gata, danita, sunt convinsa ca ai priceput tot si ai reusit sa imi citesti onomatopeea cu intonatia potrivita :) ). recomandam cursuri intensive de animal planet :)

deoarece seria stupid mom se pare ca a ramas fara materie prima, propun si deschid o noua serie,si anume
MIC SI FRAIER.

uitasem pe masa din sufragerie un pahar cu suc de mere, pe care pisi l-a vazut, l-a inhatat si evident ca s-a varsat. eu eram dincolo, aud niste urlete sfasietoare, vin repede in sufragerie si vad ,,tragedia", respectiv sucul varsat pe pisi si pe masuta de cafea. am luat-o in brate sa o linistesc, convinsa ca s-a speriat, si cand colo am explicatia pt reactia ei: mi-a intins o palmitza plina de suc lipicios si s-a sters de mine! dupa care a facut nani, epuizata de ,,trauma" prin care a trecut.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

quote:
Originally posted by ancader

Bambo,pe ce adresa de mail pot trimite poze?

Anca, mamica lui Andre-Lucian(28.12.06)

din cate tin eu minte pe e-mailul 3maminovdec06@gmail.com se puteau trimite pozele A_deju stie mai bine

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

fara 3-ul ala in fata, si e perfect :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani Bambo!
Sa fii sanatoasa, plina de bani, fericita si iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Am gasit aspiratorul nazal azi noapte.. nu mi-a trecut prin cap ca Dani ajunge deja la masa si trage tot jos... l-a ascuns in gentuta lui de la cresa...si a si inchis fermuarul!

Stiti ce face princhindelul meu? se trezeste noaptea si se trage pana la noptiera, ia biberonul cu apa si bea!! e a doua noapte cand face asta. Eu credeam ca se intinde dupa telecomanda sau mai stiu eu ce mai avem pe noptiere(scutece, crema, ceas, etc)

Na, si cand va mai povestesc despre orariile lui Dani va rog dati ignore... nici o zi nu mai seamana cu alta, toate noptile sunt diferite la noi, nu mai doarme ziua o repriza de 1.5 hore, de 3 zile doarme 2 reprize a cate 40 min fiecare. Azinoapte nu i-am mai dat biberon cu lapi si n-a fost bai...a servit apa, si nu s-a trezit. In schimb a facut 2 caca moi azinoapte, l-am schimbat aproape in somn...odata nici nu l-am intors de pe burta...

Ruxandra frumoasa familie sunteti ... eu (va)prefer varaaaaa

Bambo....Unde-i tuica? ca eu am chef de-o betieeeeee La Multi ani frumoaso!

Dandusa pe mandarine n-a mai pus boticul de mai mult de-o saptamana. Se irita la fundoi numai cand are diarie(se vede pe ea ca e taaaaare acida). Cumnata-mea tocmai mi-a povestit ca fiul ei cand incepuse cu maselutele si dintii se irita arat de tare(facea caca moale, dar nu diarie) incat era pielea fudului cu dáre de sange. Ah, si tocmai mi-am facut o imagine cu voi in pat

Laura...da-ti tie, copilului si bonei putin timp...o sa vezi ce bine or sa se inteleaga, dar inca nu se cunosc. Gandeste-te ca `bona` mea are 5 sau 6 copii in grija(cresa), deci inchipuie-ti ce norocos e copilul tau sa aibe o bona numai pt el. Si da, fa o lista scrisa cu tot ce vrei sa faca bona pt el, cu orar. Noi avem un carnetel unde-mi noteaza cat doarme si la ce ora, cat mananca, daca a facut pipi, caca, si ce nevoi are cupilul la cresa(scutec, crema, cereal, lapi,biscu, etc). Fa in word o paginuta sau jumatati de pagina A4 si imprimi cateva(una pt fiecare zi) si bona sa noteze ceea ce te intereseaza, in caz ca n-o prinzi cand pleaca, ii grabita;(n-o sa mai stea inca 20 de min sa-ti povesteasca toate cele ....zic eu).

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput