Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (136)
Raspunsuri - Pagina 7
deeaA spune:
Seara buna!Multumim de urari,asa ca urez si eu fulguletilor sau mamicilor ce poarta acest nume!
Si un marept MATEI sa-ti traiasca baietii mari,frumosi si sanatosi,mamica RUXANDRA!!!!!
MONIQUE mersi de info de laptic,dar sa stiti(cele care folosesc)ca si in Carrefour l-am luat la acelasi pret!
DAPHNA vazut printesa fara motz
Revinnnnn,ca ma cere
Donia spune:
porumbita, nici nu stiam ca in Moldova se tine calendarul vechi! Asa e peste tot acolo? Oare si in Rusia e la fel? Si cu Pastele cum e? Am avut si eu aici un coleg canadian, dar stramosii lui nu stiu de unde erau, caci el avea nume englezesc, si imi spunea ca in zona lui sunt multi ortodocsi pe stil vechi.
crykett, repede te-ai repezit la butoi! Doamne ajuta sa iesi repede, aveti grija de voi!
ruxandra, sunt tare curioasa! Cine sunt desteptii care v-au lasat fara carut? Oricum, te-ai descurcat voiniceste!
dianarus, ai incercat si orez cu lapte facut cubulete la el ca grisul? Cristi papa bine si telina fiarta, patrunjel si pastarnac fierte, tot cubulete... ma mai gandesc, daca imi mai vin idei de meniu revin.
Ce povestesti tu e valabil la noi la trezirea de dimineata. Daca il vede doar pe sot, mai doarme uneori sau sta linistit cu suzeta, dar daca ma vede pe mine incepe si imi zambeste gales (dupa care maraie, daca nu ma misc repede) ca sa il alaptez.
Yagmur, bine ati revenit! Pacat ca a fost atat de grea calatoria...
Bamboletta, ce dragut cu omul de zapada!
Ktrinel, sanatate! Sper sa fie OK Julia, uita-te si tu in alta parte cand respiri... sau respira mai rar
Ia te uita... esti hocheista? te duci la meci???
ancader, asteptam pozele din vacanta!
Dbunny, eu nici n-am aspirator nazal, ii inmoi bine cu ser si ce iese pe pompita, iese, ce nu... de obicei ii inghite.
bebinuta, sigur ca esti tanara ... da parca mai tanar e tatal tau
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danita spune:
salutare
azi ne-am distrat cu bautul supei din ceasca de cafea
cine stie cum face ariciul ca noi am facut o pasiune ptr ACU dar mami nu stie cum face :)
noapte frumo
D
deeaA spune:
Gata,a fost de proba
YAGMUR,ma bucur ca ai ajuns bine sanatoasa acasa Am uitat sa laud si eu fulguletii de la marea intalneala din Timisoara,mai ce frumosi stau ei aliniati acoloniste minuni,nu alta
MONIQUE al meu copil nu prea serveste apa,doar daca ii indes eu de cateva ori pe zi,deci max 20-30 ml
si tie mamico ASIZA!
RUXANDRA SB ai o familie tare frumoasa,radiati toti de fericire,iar pozele sunt super ca si reminder-ulla mamica fericita!
DANUTZ parintilor!
dandusa spune:
La muuulti anisori,Matei
La multi ani sarbatoritilor de azi
cu ce sa incep?...,am o groaza de povestit...
am inceput experimentul de ieri...,il vom face cca o saptamina...,deocamdata nu s-a vazut nici o schimbare...,studiem in continuare problema...
Lavinia,
sfaturile tale sint binevenite...de cca 3 saptamini am introdus lapticul cu cereale de seara,inainte cu 40 de min de baita...
ii pun in canuta, lapte cu cereale,uneori bea 10-20 ml,alteori nimic...
au trecut 3 saptamini de cind am inceput sa-i dau canuta si inca nu a baut mai mult de 20 ml...,nu cred ca va ceda prea usor...si cind spun "ceda"...,nu vreau decit sa-si completeze masa de seara...,sa aiba stomacelul mai plin,nicidecum s-o intarc...,dar se pare ca-i mai greu decit credeam...
rabdare si tutun...
Laura,
(1)te inteleg cit iti este de greu...,imi pare asa de rau ca nu ai alta solutie...,mama lor de bani...
tu esti o mamica minunata...,Dani stie fff bine cit de mult il iubesti...,va fi bine,ai sa vezi...,sintem alaturi de tine...
(2)Crinuta nu doarme bine de cind adoarme pina se trezeste...,adica se trezeste si in prima parte si la mijloc si spre dimineata...
aseara de ex...,a adormit pe la 21, pina la 12 s-a trezit de doua ori...,supt si culcat din nou...si tot asa pina dimineata...
azi a adormit pe la 21.30,pina la ora asta(23.40),s-a trezit o data...,sincer mi se pare super exagerat...,asta se intimpla seara de seara...,diferenta este doar ca in unele seri se trezeste de 3-4 ori,alte seri de nspe' mii de ori...
eu tot dau vina pe dinti...,dar deja cred ca ne confruntam cu o problema...,care sper din suflet ca va disparea odata cu iesirea dintilor...,sau poate cu ajutorul experimentului "baita"
Luciaro,
multumim de vestile despre Asiza,bine ca au ajuns cu bine...
Tot timpul maninca in Scaunul de masa,are si ea momante cind nu vrea...,nu o oblig...,schimbam decorul...,doar ca nu pe termen lung...,este fff cooperanta...,dar si eu sint fff intelegatoare...Adevaru-i ca si eu simt uneori nevoia sa maninc cocotata in virful patului sau stind la tv...,deci mi se pare normal sa fie si ea la fel...
Tema cu laptele,
lapticul de seara si de dimineata,cu cereale ,este lapte cumparat (3,5% grasime),sau lapte de la tara,daca se iveste ocazia...
Stateam si ma intrebam...,daca as vrea sa-i introduc noaptea o masa...,cred ca ar fi de risul lumii...,cum ea nu bea decit din canuta cu cioc sau cu pai...,ar trebui sa fug repede la bucatarie,sa-i fac lapticul si sa i-l servesc...,doar ca n-o vad bind laptele cu canuta cu cioc sau cu paiul in timp ce este semi-adormita...
Biberonul mi se pare cel mai potrivit pentru aceasta operatiune nocturna...,dar chiar n-ar avea rost sa-l introduc acum,cind unele mamici deja se gindesc sa-l scoata...
este vreun fulgulet care isi bea lapticul nocturn cu paiul sau canuta cu cioc?
Micuta chinezoaica
daphna spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!MATEI,sa fii sanatos si fericit si pliiinnnnnnnn de noroc!felicitari mami ptr o fam asa de frumoasa!apropos nu am vazut decat poze din vara,cele de acum la mine nu se deschid.
Apa ptr noi e cahhhh,numai cand chiar ii e foarte sete bea.noi bem cei de musetel.
deeaA spune:
DONIA eu stiam,am o prietena (care a fost colega de salon cand am nascut)care e din Rusia,de la ea stiu
KTRINEL multa sanatate!
ANCADER asteptam poze!
Chiar ,sa-mi spuna si mie cineva(care are poze in Potobucket)de ce nu mai pot adauga poze.PLEASE! Gata ,ma bag si eu langa baietii mei ca sunt franta,tuturor si o noapte cat mai linistita!
Donia spune:
ruxandra, ce faine sunt pozele!!! VACANTA scrie pe ele, as putea sa mai vad inca o data pe atat, am ramas cu capul in palma, visand... Si ce frumoase sunt cele in care tu il pupi pe Grigore si alta in care sotul tau il pupa pe Matei!
Pfiii, ce verde-i iarba, uitasem! Gratare, piscina... si voi niste frumosi!
danita, da ce preocupari intelectuale... cred ca ariciul scoate vreun chitait... dar ce mai conteaza, inventeaza tu ceva.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
daphna spune:
DANDUSA,,offfff mai da ce va mai chinuiti voi....auzi da crinuta ceai nu bea?si cand se trezeste ce faci,ii dai suzi si adoarme la loc imediat?sau ii dai tz? sub nici o forma nu poti sa-i dai biberon????? nici nu stiu ce sfat sa-ti dau,pupici si multa rabdare.......
danita spune:
doina, se vede draga ca si tu esti copil de asfalt si nu stii cum face ACU :)) . asteptam ceva mai real nu sa inventez :)
e plin in poiana de moldoveni si de rusi ptr Craciun, daca te agiti un pic prinzi si tu revelionul pe stil vechi :))
dandusel : ce fel de lapte de 3,5 , adika ce marca ?
laura : pupicei si think pink !
asizoi stiu ca busy dar asteptam povesti d epe drum !
pupicei nocturni !