Nasterea la Medlife ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
quote:
Originally posted by maryb
m-am hotarat sa scriu aici, chiar daca nu sunt insarcinata (am pierdut sarcina acum 2 saptamani) la recomandarea unei fete dragute care scrie pe acest topic.
eu am fost la Popa Mirela de 2 ori pana acum. Astazi am fost sa-mi fac niste analize acolo si am vazut-o pentru a treia oara, insa pe coridor. Am vorbit cu ea, isi adusese aminte de mine si a fost foarte draguta, m-a intrebat cum ma simt si am avut o mica discutie pe acel coridor. Dupa ce iau rezultatele la analize voi merge din nou la ea cu acestea.
dar sa va spun cum am ajuns la ea. Vineri, 28 dec. am hotarat s-o sun pe dr. care hotarasem sa-mi urmareasca sarcina pentru ca din seara zilei de 26 aveam scurgeri maronii. Aceasta nu era in bucuresti, motiv pentru care m-a trimis la spital la CFR 2 sa ma vada la ecograf cine era acolo. Am fost...si am primit vestea cea proasta....sarcina oprita in evolutie. A doua zi am sunat la medlife, dar nu am gasit loc pentru nici o programare in ziua respectiva, asa ca am fost la giulesti, am zis sa mai aud o a doua parere, dar cand am vazut ce era acolo, i-am spus sotului ca nu avem ce cauta acolo. Am zis sa mergem direct la medlife sa vedem daca rezolvam ceva, era sambata, ora 13.40. Am dat la receptie de o asistenta tare draguta care initial imi spusese ca mi-a gasit un loc pe 31 dec, apoi cred ca m-a vazut ingrijorata si a hotarat sa sune dupa doamna dr. Popa Mirela care era in spital si care a fost o draguta si m-a primit desi nu mai avea program. Am primit acelasi verdict...dar am fost foarte incantata de ea si ca om si profesional. Si uite asa am ajuns eu la doamna dr. Popa Mirela si atunci cand voi naste o voi face la medlife cu ea. Iar acum ca am citit si postarile voastre sunt mult mai convinsa ca am facut deja o alegere buna. Peste o luna jumate ma pot pune din nou pe treaba si sper sa fie bine data viitoare.
sper sa aveti rabdarea sa cititi tot ce am scris.
va doresc nasteri usoare tuturor si puiuti sanatosi.
maryb
imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar DD are grija de noi si sunt sigura ca iti va da bebele mult dorit!!...
Luny, in 31+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
...sau cel de asigurare, ca parca ei asaau dak ai asigurare la ei, nu stiu...fetele care au nascut pot sa spuna mai multe..
Luny, in 31+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
maryb spune:
luny, merci frumos de urari. Imi pun toata speranta in Dumnezeu ca va fi bine data viitoare.
pai tocmai de aia am intrebat, ca si eu ma gandeam la un card de membru sau de asigurat.
carmeliabianca, la un astfel de card nu ma gandisem
maryb
zeririlouiza spune:
Multumesc mult fetelor
La spital te duci cu chestii de igiena personala, periuta dinti, deo, pasta dinti chesti din astea, eu mi-am luat si un pachet de alwas de noapte, iei iti dau tampoane din vata cu fasa sterila, sunt bune, dar am preferat pe langa sa folosesc si eu un din ala in plus, haie lui bebe doar sa-l scoti din spital inrest nimic
Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
POZE
http://community.webshots.com/album/562142205KqVKPe
inuta12 spune:
Poate ne spuneti si ceva despre bagajel..ce ne trebuie in afara de periuta si pasta de dinti si de card bineinteles.
ne trebuiesc prosoape, tampoane chestii din astea?
cu ce ar trebui sa-l imbracam pe bebe la iesirea din spital?
am 36 saptamani
iubu77 spune:
Tampoane au ei..Chilotei de unica folosinta la fel. In rest periuta si banii pt factura:))
Bebe sa luati hainute de acasa spalate si calcate. Depinde de anotimp. Daca e iarna body, salopeta, combinezon de fas.. daca e vara chestii mai subtiri.
mami_papatot spune:
louiza, ce falzutze are papacioasa ta! vezi sa nu o papi si tu pe ea de drag!
gabitza, felicitari pentru bebe Mara si pentru nasterea ta de poveste! ca in asa conditii (rapid si cu taietura mica) e chiar de poveste!
maryb, cardul e ala pe care o sa-l usuram de cateva zeci de milioane bune! dar merita!
mami_papatot 28+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png
luny spune:
dar daca bebe trebuie sa mai stea o zi in plus la acvariu din cauza de icter mai sever, platesti aceeasi cazare pt tine, sau pt el ti se cer alti bani pt ca sta acolo, la lampa?...am auzit ca recoltarea de celule stem costa in plus, stiti ceva?
mami_papatot, sper sa merite si sa nu se 'strice' ceva ca ma ia ficatul, mai ales ca s-a marit considerabil suma!!
Luny, in 32+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
mami_papatot spune:
luny, think pink...ce sa se strice? totul trebuie sa mearga struna si cred ca au avut ceva timp sa dovedeasca asta! Am inteles ca dna. dr. marcu e foarte preocupata de bunul mers al clinicii si atat timp cat cineva isi da interesul, lucrurile vor merge bine!
gabitzule, poate ne dai si noua detaliile alea de tipul...mi s-a rupt apa,ce-am afcut, cum am alergat, cum m-au primit, unde m-au dus, cum am simtit durerile, etc...iti dai seama cat suntem de curioase, mai ales cele care vom naste naturel! Pupicei in avans!
mami_papatot 28+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png