Nasterea la Medlife ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 8
gabitzamo spune:
Buna tuturor si LA MULTI ANI!!!!
Eu sunt fericita mamica a Marei care are...wow, nici nu-mi vine sa cred... o luna si 4 zile!!!
Am nascut asadar pe 10 decembrie la Medlife cu dr. Parfene.
A fost o nastere normala usoara (am intrat in travaliu pe la 2 dimineata si am nascut la 8,14). Micuta mea a primit Apgar 10 la nastere, si de cum am vazut-o mi-am dat seama ca are o personalitate puternica... (nici nu iesise bine din burtica si incepuse sa planga cat o tinea gurita ei mica...)
Pot sa va spun ca totul a fost exceptional, incepand de la dr. Parfene si toti ceilalti medici, asistente, infirmire, etc. Cazarea a fost excelenta (singurul lucru care nu mi-a placut a fost faptul ca in camera dubla unde am fost cazata fereastra nu dadea afara si deci cat timp am stat internata nu am vazut lumina...sau intunericul de afara..)
Am ramas cu o amintire foarte placuta a celor 4 zile petrecute in spital (am stat o zi in plus fata de cat trebuia pt ca pitica mea nu a vrut sa manance intr-o noapte, si ca atare dr. neonatolog nu m-a lasat sa plec pana nu a fost sigura ca totul e ok).
La plecare am primit un frumos album foto si o carte tare draguta...
Cam astea ar fi pe scurt...Sunt de fapt multe de spus, dar am incercat sa sintetizez, avand in vedere ca astept sa se trezeasca Mara acum...
Si deci noi suntem acasa de fix o luna (pe 14 decembrie am iesit din spital). In timpul asta Mara a luat in greutata 1 kg si aproape 400 gr si a crescut 7 cm, fiind hranita doar cu san - pot sa spun ca e extraordinar sa-ti hranesti copilul doar cu san. Fetelor care urmeaza sa nasteti: va recomand din suflet sa le dati bebelusilor vostri san! La inceput o sa vi se para greu - sunt canalele infundate, doare, se fac rani, apare furia laptelui, etc., dar daca perseverzi putin toate astea trec si uiti de ele numaidecat...
V-am pupat, nastere usoara tuturor celor care urmeaza sa nasca si felicitari tuturor proaspetelor mamici!!!
E minunat sa fii mamica!!!
luny spune:
Gabyzamo, multumim ca ne-ai povestit, putine nasteri normale la Medlife, asa ca orice detaliu este important si pentru noi, urmatoarele.Ai nascut natural sau cu epidurala?..ti-a facut epiziotomie? Cum e recuperarea acum? Orice-ti mai amintesti, de interesaza si pe noi...
Sa-ti traiasca fetitza, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!!
Luny, in 31+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
iubu77 spune:
Buna dragelor
FElicitari celor care au nascut si sa se bucure de bebei lor. Ma bucur sa va vad pe toate fericite si sper sa va anunt si eu cat de curand vestea cea mare..
Intreba cineva de DR Popa. Cu mine mereu a fost draguta..Acuma nu stiu ce sa zic..Mai au si ei zile proaste.Si acu sa fie chiara pe placul tuturor nu se poate.Eu cred ca perfectiunea nu exista. daca nu iti place de ea..sau nu a reusit cineva sa comunice cu ea..poate incerca la Predoi.. la Mendez..la ceilaltzi care-s acolo..Eu am gasit programare de pe o luna pe alta totusi.
maryb spune:
m-am hotarat sa scriu aici, chiar daca nu sunt insarcinata (am pierdut sarcina acum 2 saptamani) la recomandarea unei fete dragute care scrie pe acest topic.
eu am fost la Popa Mirela de 2 ori pana acum. Astazi am fost sa-mi fac niste analize acolo si am vazut-o pentru a treia oara, insa pe coridor. Am vorbit cu ea, isi adusese aminte de mine si a fost foarte draguta, m-a intrebat cum ma simt si am avut o mica discutie pe acel coridor. Dupa ce iau rezultatele la analize voi merge din nou la ea cu acestea.
dar sa va spun cum am ajuns la ea. Vineri, 28 dec. am hotarat s-o sun pe dr. care hotarasem sa-mi urmareasca sarcina pentru ca din seara zilei de 26 aveam scurgeri maronii. Aceasta nu era in bucuresti, motiv pentru care m-a trimis la spital la CFR 2 sa ma vada la ecograf cine era acolo. Am fost...si am primit vestea cea proasta....sarcina oprita in evolutie. A doua zi am sunat la medlife, dar nu am gasit loc pentru nici o programare in ziua respectiva, asa ca am fost la giulesti, am zis sa mai aud o a doua parere, dar cand am vazut ce era acolo, i-am spus sotului ca nu avem ce cauta acolo. Am zis sa mergem direct la medlife sa vedem daca rezolvam ceva, era sambata, ora 13.40. Am dat la receptie de o asistenta tare draguta care initial imi spusese ca mi-a gasit un loc pe 31 dec, apoi cred ca m-a vazut ingrijorata si a hotarat sa sune dupa doamna dr. Popa Mirela care era in spital si care a fost o draguta si m-a primit desi nu mai avea program. Am primit acelasi verdict...dar am fost foarte incantata de ea si ca om si profesional. Si uite asa am ajuns eu la doamna dr. Popa Mirela si atunci cand voi naste o voi face la medlife cu ea. Iar acum ca am citit si postarile voastre sunt mult mai convinsa ca am facut deja o alegere buna. Peste o luna jumate ma pot pune din nou pe treaba si sper sa fie bine data viitoare.
sper sa aveti rabdarea sa cititi tot ce am scris.
va doresc nasteri usoare tuturor si puiuti sanatosi.
maryb
zeririlouiza spune:
Fetelor noi suntem acasa, nu prea am avut eu timp de calculator, suntem bine, cred ca incepem sa ne luptam cu colicii, o sa incerc sa va pun niste poze.
O sa va scriu eu in amanunt tot dar pana atunci mergeti cu inredere ca totul e ok de la anestezie la plecarea din spital
Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
zeririlouiza spune:
Am reusit sa pun niste poze, va pupic pe curand
Louiza mamica de Yasmin - Elena
mai avem putin
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
POZE
http://community.webshots.com/album/562142205KqVKPe
gabitzamo spune:
Buna seara!
Luny: Multumesc tare mult pentru urari! Intr-adevar putine nasteri normale la Medlife, si eu eram stresata inainte si ma tot intrebam de ce oare? Se pare ca este optiunea viitoarelor mamici care se tem de nasterea normala..
Mi s-a facut intr-adevar epidurala (ei fac epidurala oricum, nu vor sa te lase sa te chinui) cand am ajuns la dilatatie 4. Pana atunci am simtit durerile din plin, si ma gandesc cu groaza cum ar fi fost durerile de atunci incolo daca nu mi s-ar fi facut anestezie...
Dupa ce mi-au facut epidurala am nascut in aprox. 1 ora si 30 minute; cu anestezie nu mai simti durerea, dar simti contractiile si atunci simti nevoia puternica sa impingi; eu tot impingeam crezand ca mai este muuult de lucru, cand colo la un moment dat am vazut capul micutei mele - e un moment unic - nimic nu se poate compara cu sentimentul pe care il ai cand vezi bebeul pentru prima oara..
Da, mi s-a facut epiziotomie, insa o taietura care la doua zile de la nastere nici nu se mai vedea; acum mi s-au resorbit si firele; Sincer nu am simtit niciun disconfort din punctul asta de vedere.
Referitor la recuperare - la 3 ore de la nastere puteam sa merg, insa te simti slabita si obosita; dar refacerea e mult mai rapida decat in cazul cezarienei.
Cam asta ar fi...daca mai sunt si alte intrebari raspund cu mare drag
Gabi + 38 si Mara Elena
CameliaBianca spune:
Ce falcute are fetita ta, Louiza! E dulce rau!
Fetelor care ati nascut deja, voi ce v-ati luat in bagaj in afara de pasta de dinti si periuta, perie de par? Hainute pentru bebe iti aduci de acasa sau doar cand scoti bebe din spital? Sosete/chilotei pentru voi?
Poate faceti un mare bine si puneti listuta cu ce trebuie(asa putine lucruri cum sunt) pe prima pagina.
Eu inca nu sunt in evidenta unui medic de acolo, mai am ceva timp.
Nasteri cat mai usoare fetelor care urmeaza!
luny spune:
Gabitamo, mersi inca o data pt raspuns!!...imi place ce ai povestit, sper sa fie asa si la mine...o intrebare mai delicata...cum e cu sexul acum,deranjeaza, dupa nasterea normala si epiziotomia de rigoare?..
Louiza, Yasmin e din ce in ce mai frumoasa, mi-o amintesc perfect la acvariu, dar e si mai scumpa pe zi ce trece!!!!
Luny, in 31+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
maryb spune:
sper sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea intrebare....cu ce card va prezentati la nastere la spital ??? v-am tot auzit ca mergeti cu periuta de dinti si cu cardul. Cum se face acest card si ce beneficii ai cu el ???
multumesc anticipat pentru raspunsuri.
maryb