Nasterea la Medlife ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
Louiza, ce ma bucur ca te simti bine, si asa repede, si esti asa optimista! Super ideea cu calculatorul la terapie, nu?
Maine vin si eu p-acolo, o sa urc sa va vad bebelusii, si pe Yasmin a ta si pe David al Anei, daca o naste si ea pana la 12...
Ana-Maria, la ce ora esti programata maine? eu incep galeria de p-acum!!
Luny, in 31+ cu Matei Cristian (iar m-am razgandit:)) DPN 11.03.2008
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Ana, vad ca tot cu dr. Popa nasti!! Eu la 11 am programare la ea, deci tu esti ori inainte, ori dupa!!!!!
Lala_D spune:
Anandrei bafta maine, nastere usoara , bb sanatos si papacios !
Nu uita : multa apa la terapie, misca degetelele de la picioare cand incepi sa te dezmortesti, apoi picioarele , ca o mica gimnastica unul sus, unul jos, ridica patul spre dupa-amiaza ca sa te obisnuiesti treptat cu statul in fund, papa iaurtul si poimaine dimineata jos din pat cu incredere si forta. Apoi muuuulta, multa miscare pe hol de la rezerva la acvariu si inapoi .
Pupici multi !
PS _ d-na doctor face niste broderii minunate, a mea nici nu se mai vede aproape .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Anandrei spune:
Luny, maine la 12 suntem programati noi sa aparem pe lume. Cred ca pe la 12.30 suntem in acvariu. Iepurica, nu si eu ! Daca ai rabdare sa ne vezi... Oricum o sa fie harmalaie p-acolo ca vin cu o galerie intreaga.
Lala_D, multumim de urari si de sfaturi. O sa tin cont de ele pt ca imi doresc sa imi revin repede ca sa pot sa am grija de Iepurica.
Va pup pe toate si sper sa fac rost si eu de un laptop sa forum-uiesc de la terapie intensiva!
Toate cele bune!
Ana-Maria 39+ cu David si tati Andrei
AMR O ZI!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
luny spune:
Exact dupa ce ma consulta pe mine!!!! am emotii mai mari decat tine cred!!
Sper sa pot ramane dupa, depinde de sotul meu sa nu aiba treaba...oricum, o sa ma gandesc la tine si iti tin pumnii, pupici!
clauclau spune:
Anandrei, multa bafta maine!
Ce putin mai e pana iti tii bebelina in brate! Si e super ca nu ai teama, bravo!
Abia astept sa intri maine de la terapie intensiva sa ne dai vesti despre voi!
Mamicile care au cerut pe listuta , o sa ma ocup de actualizarea ei putin mai pe seara ca vreau sa fac un nanic mic acum, sunt tare adormita ca am umblat pana la ora asta. Pleaseee, nu va suparati, revin mai tarziu!
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU 32 + cu Rebecca
AMR 7 SAPTAMANI !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
criutz spune:
Buna mamici si viitoare mamici!!! BINE V-AM GASIT!!! Sa va traiasca bbii nou nascuti si multa bafta si curaj pentru cele care urmeaza sa nasca in curand.
Sunt new entry pe acest forum si imi pare bine sa va cunosc! Mi-a luat ceva timp sa parcurg atatea mesaje...
Este un lucru extraordinar internetul asta. am aflat o multime de info despre medlife de la voi si sunt ff hotarata acuma sa merg sa nasc la medlife. eram la un dr bun la cantacuzino, dar din pricina spitalului si a politicii acestuia m-am hotarat sa renunt la dr. Voi merge sapt viit la consult la dr popa joi(ca marea majoritate de pe acest forum :) Sper sa nu se sature de atatea gravidute dna dr.
Eu sunt in sapt 25 si am DPN in jurul Pastelui. Sapt viit ma duc si la eco morfologie fetala de trim II. Sper din suflet ca baietelul sa fie sanatos (caci am mai tras la masea o cola si ciocolata multa in ultima vreme :)
Clauclau, sapt viit poate ma treci si pe mine in listuta cu gravidute medlife, dar dupa ce aflu DPN si imi conf dna dr ca ma ia sub aripa ei ocrotitoare.
Un sg lucru ma ingrijoreaza si abea astept sa ma duc la consult. Poate v-ati confruntat si voi si imi puteti spune daca e normal sau nu: in timpul noptii ma dor muschii interiori care pleaca din zona pelvina. deabea reusesc sa imi ridic piciorul ca sa ma intorc de pe o parte pe alta. O fi normal?
Va pup si astept cu interes saptamana viitoare.
Cu drag,
Criutz
Anandrei spune:
Multumesc frumos fetele! O sa va dau de veste cat pot de repede! Pupici!
Ana-Maria 40! cu David si tati Andrei
AMR MAI PUTIN DE 24 DE ORE!
Poze cu mine dragutz
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
vali_delide spune:
FELICITARI, LUIZA...YASMINUCA, BINE AI VENIT!
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de o viata plina de bucurii!
Ana-Maria, bafta multa
Sa ai nastere usoara, bebe sanatos, sa fi curajoasa si sa ne dai de veste!
Luny bafta multa si tie la control, maine!
Ligia , bine ai venit.Si multumim ca ti-ai facut timp sa descrii atat de bine conditiile de la spital.Ai scris lucruri f. importante.
Totulii, Litlebig, voi ce mai faceti?
Noi ne chinuim cu niste colici care ne innebunesc...ufff, mi se rupe sufletul cand plange. Maine implinim 5 saptamani, deja ne tinem caputul si cel mai mult ne place sa dormim la mami pe burtica...azi am dormit asa 3 ore
Pup fetele si bebicii.
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
mami_papatot spune:
anandrei, tinem si noi punii si cu siguranta bb va veni pe lume sanatos si mamica lui va ramane la fel de veselita ... ba pardon, chiar mai decat inainte, ca deh, acum are bebe in bratzuca!
clau, poate ma treci si pe mine pe listutza, chit ca eu inca nu m-am hotarat la ce dr. voi merge...
dn 23.11.1981
um 10.07.2007
dpn 13.04.2007 (asa sper , ca de fapt si de drept este 15 )
Pupici!
mami_papatot 27+ cu Honey mica
http://community.webshots.com/user/mami_papatot
Sunt cucoana-n casa mea!
http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png