Mamici de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nu pot citi nici un mesaj de pe mail-ul comun. Da eorare si imi sugereaza sa incerc varianta clasica de yahoo.

Anna 12+
AMR 28
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Pana la urma a mers mail-ul comun???

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multam bujo de ajutor! Am activat, dar nu merge sa intru pe adresa comuna, imi zice ca datele sunt incorecte.....

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Nu fiti amarite fetelor, adresa nu merge temporar pentru ca probabil a fost accesata de pe foarte multe comp, cu diferite IP-uri in acelasi timp. Trebuie doar sa incercati mai incolo putin.

Cat despre parola, eu zic ca, cel putin acum cat nu avem acolo decat materiale informative de interes general, poate fi "la vedere". Cand o sa incepem sa trimitem poze si poate chestii mai personale, o schimbam, voi ce ziceti?

Monica si gargaritza 12+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

eu am reusit sa intru pe adresa...deci e ok...se poate ca da eroare ptr ca yahoo nu permite logara mai multor utilizatori de la PC diferite in acelasi timp
cine mai zicea ca vrea mai repede sa stea acas' decat la scarbici?
io ma gandesc sa fac asa...dupa ce am mai studiat o leaca...
- 83 de zile prenatal (asta e maximum de prenatal ce se da..adik 84 e maxim) se socotesc zile calendaristice
- am vreo 22 concediu de odihna...zile lucratoare
-14 zile concediu normal de boala, zile calendaristice
...si rezulta ca de la sfarsitu lu aprilie...inceputul lui mai...as putea sta acasa......acu' om vedea..

Oana
6+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Eu am intrat fara probleme si am si descarcat niste carticele...
Foarte buna ideea cu mailul asta!

12+ si Adrian (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Si eu am intrat fara probleme si am descarcat niste documente. Flo, despre adresa comuna de mail: este vorba de email de pe www.yahoo.com (scuze daca stiai deja, dar m-am gandit ca nu s-a specificat clar si poate nu ai stiut).

Didi 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

OanaSM - La multi ani!!!
Monica - sa-ti dea Dumnezeu sanatate, m-am apucat sa dau jos cartile pe care le-ai postat...
DMA cum te simti, ti-a mai trecut starea de voma??Si eu am simtit asa pe la vreo 6 saptamani...Atunci de abia mi-am dat seama ca sunt insarcinata. Primele 3 zile a fost infiorator dar dupa aceea a mai trecut...Acum am doar ocazional stari de voma...Cum au spus fetele, incearca o limonada si incearca sa-i dai stomacelului sa lucreze ceva...Nu prajeli, incearca o mancarica de regim. Da o sa treaca, o sa vezi

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Baaaai da tare pustie mai sunt cateodata la mansarda. Noroc de didi ca a specificat si pentru blonde ca e vorba de yahoo.com Offf si tare am pretentia ca nu-s blonda naturala cateodata. Ofcors ca acuma merge

bujo 12+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Temperatura camerei - moama, mi se pare asa putin 18 grade.... Eu am picioarele reci din fire, iar Eliza ma mosteneste. Nu o imbrac nici pe ea ca pe baba Dochia (ba chiar o imbrac subtirel), dar parca 18 grade mi se pare cam putin...
Suport pentru cadita - am vazut la niste prieteni unul super grozav, ca un tobogan de prosop. Era de fapt un schelet ca de sarma, imbracat intr-o husa elastica de prosop. Absolut grozav. Il primisera - in magazine nu am vazut.
Caciulite - nici eu nu sunt fan caciulite. Elizei i-am pus numai dupa baita, fiind un septembrie foarte rece. Nu avem centrala iar in casa era rece. Cu pfoen-ul nu o uscam. Lui bebe, sper sa nu fie cazul sa ii pun caciula, fiind vara
Betigase - sunt controversate... Eu le-am fosolit cu grija si basta
Mada - tocmai de-asta eram derutata - pe site la Victoria's secret zice ca 36 B din USA e 36 C in Uk si 80 C in Europa.... 36 B in UK e 36 A in USA. Deci, daca eu iau din UK, masura notata o fi dupa sistemul US sau UK? M-am uitat si direct la ei pe site, dar stiu ca transportul e mai scump si dureaza mult mai mult - e avantajos sa iei mai multe piese. Prefer sa iau din Uk. Poate ca voi face o proba totusi, daca e bun, ok, daca nu, mai rafinez cautarea
Anaxena - ceaiul verde si cel negru e contraindicat in sarcina asa cum e si cafeaua. Mie mi-a zis medicul sa nu pic in extreme, ci sa imi vad de viata, fara sa fac insa abuzuri. Asa ca beau o cescuta de cafea, am baut si sampanie de revelion si un sfert de pahar de vin, mai gust din berea lui barbatu-miu.....
Pentru constipatie dupa epiziotomie - mie mi-a dat medicul doua pastilute pe care nu mai stiu cum le numea - un medicament mega cunoscut, care avea si reclama la TV, ceva cu D.... Imi amintesc eu... Au facut minuni si nu am avut nici un stres. Mai mare stres aveam la dus, ca mi-era frica sa ma spal cu nadejde pe taietura..... Ceaiul de galbenele a facut minuni si el.
La Redoute - cred ca ma potolesc, cel putin cu hainutele de gravi. Poate ca ma voi incumeta cu cele de bebelusi, pentru ca au niste preturi super - sau poate il insarcinez pe frate-miu ...
Boticelina - am uitat sa confirm ca vreau si eu proiectelul de patut...
AnnaBaby - stai linistita, nici in Bucuresti nu sunt prea multe magazine. Hainele sunt scumpe si nu prea grozave. de obicei, majoritatea rezolva problema cu o salopeta sau un sarafan de gravidoasa, si cu bluze marimi mari. Am avut o colega care luase la purtat camasile lui barba-su si ii statea grozav! {:)] Oricum, nu merita sa investesti foarte mult pentru cateva luni, care nici macar nu sunt in acelasi sezon...
Oricum, noi suntem fericite... Parerea mea e ca e vai de cele care nasc in decembrie-februarie.... Dupa ce ca esti gabarit depasit, mai trebuie si haine multe, groase.....
Irda / Bujo - ura pentru fluturas! ce frumos!
Carut - al nostru avea 13 kile si era IMPOSIBIl!!!! Nu mai fac asa o tampenie, chiar cu riscul de a purta bebe in marsupiu sau in geanta sau in scoica sau.... in orice! am vazut unele misto si usoare, dar 10 milioane pe un carut nu dau, poa' sa fie mama carutului....
Pe langa tot ce a povestit mada cu carutul... mai adaug: sa vedeti ce "misto" Cand ai de urcat si trepte, cu un asa carut, sau o scara rulanta, sau o bordura, sau de facut un slalom printre masinile parcate pe trotuar... BRRRRR
GATA cu greturile - ori au fost la misto, asa, doua zile, ori a fost ceva ce nu mi-a priit. Important e ca sunt super fresh din nou
Miscare - Am cules azi cateva informatii despre gimnastici si masaje de gravidoase, plus gimnastici in apa. Unii redeschid activitatea maine, si o sa cer si detalii. Poate ma apuc totusi de ceva.... Din pacate, criteriul principal este apropierea de casa sau de serviciu (care casa si serviciu sunt apropiate intre ele ), dar poate rezolv. Oferta e cam redusa - nu e pe toate drumurile gimnastica de gravide, dar poate am noroc

Anca 14+

Mergi la inceput