Mamici de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetelor, pai daca voi ziceti ca okiu zbatator e bb io-l simt de vreo 2 saptamini si mai bine, cam de pe la 10 saptamini si ceva

Bine, va rog sa nu rideti de mine, dar io simt si cand ovulez, adica simt cum este eliberat foliculul, si cu ce ovar, asa-s io.

Ce bine, deci bb e bine. Si oricum sunt mai linistita pt ca de ieri a inceput sa mi se rotunjeasca burtica. A stat, a stat si acum, buf, s-a napustit in afara

Vreti sa pun pe mailul comun si carticele in engleza? Credeti ca va vor folosi? Am dr. Spock si altele mai usurele daca vreti sa va amuzati.

Monica si gargaritza 12+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bre ia bagati si la mandea parola de la useru comun ca aia pusa de cristina nu merge, crek ai editat si ai schimbat shmekera mica Da bine ai facut ca asa poa' sa intre tot curiosu si nu vrem.

bujo 12+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

VREAU SI EU PAROLA DE LA MAIL-UL COMUN!!!

Anna 12+
AMR 28
vinebarza
bebe

Mergi la inceput

Aloooo gara... ma ignorati burticoaselor? Da-ti incoa' parola sa ma deshtept si io cu ce-ati pus acolo.
Mada tu esti comoara la casa omului fata Sa mor io ca fara forum nush de unde adunam io atatea informatii.
Testele astea SF de care ziceti voi nici io nu le fac daca nu-mi recomanda dr. Maine ma duc sa fac toxoplasma, hepatita, creatinina, ureea si nu mai stiu ce. Sa-mi tineti pumnii.
Crek in lunile mari ma indesesc si io la loc la "domnishoara" ca deja ma uit pe lateral la ea. Daca nu l-oi pune pe sotz sa ma defriseze ca nu-mi place deloc cand creste, park si fosneste prin pantaloni. Acu sincera sa fiu nici luminoasa ca becu nu-mi place ca ma pish in toate partile iar cand creste... sa te tii, inteapa si gadila de crek merg cracanata pe strada. Mie imi place asa, pierdut la spate si finisat pe margini Sper ca nu ma da nimeni afara pt ce postez.

bujo 12+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Nu vrea nimeni sa ma lamureasca si pe mine cu adresa comuna pentru carticele....nici cu PM-ul.....

Flory mami de Alex si 14+

bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by bujo

Bre ia bagati si la mandea parola de la useru comun ca aia pusa de cristina nu merge, crek ai editat si ai schimbat shmekera mica Da bine ai facut ca asa poa' sa intre tot curiosu si nu vrem.

bujo 12+
album de nunta

Bujo, ce am scris e corect..Mai incearca.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+

Mergi la inceput

Flo cu PM. Vezi ca pe listuta din stanga scrie la un moment dat mesaje private. Da click acolo si o sa vezi apoi in dreapta sus niste casute. Dai click pe options si activezi de acolo.

bujo 12+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Deci, am mai pus pe mailul comun:
June Oberlander - Ghid practic pt cresterea copilului pina la 5 ani si
Jaques Salome - Mami, tati, ma auziti?

Adresa: iulie_august@yahoo.com (cu liniutza jos intre iulie si august - poate de-asta nu va iese)
parola: gravidute

Merge, am verificat io azi ca am trimis o multime de chestii pe-acolo

Monica si gargaritza 12+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_26

quote:
Originally posted by bujo

bujo 12+
album de nunta

Bujo, ce am scris e corect..Mai incearca.

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+

Baaai tu ma minti ca nu merge Si daca e intr-adevar buna, ar trebui sa stergi totusi ca sa nu poata sa intre chiar oricine.
si totusi...CINE MA LUMINEAZA SI PE MINE SI IMI TRIMITE NICKU SI PAROLA??

bujo 12+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

bujo eu m-am logat cu datele postate mai devreme, doar ca intre iulie si august este liniuta jos. Problema este insa ca merge foarte prost si da numai erori.

Anna 12+
AMR 28
vinebarza
bebe

Mergi la inceput