Mamici de iulie-august 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
Irda spune:
Bafta, Mona la doctor!
SA ne vii cu vesti bune!
Irda Bebe Antonia Codrina
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
madina71 spune:
La multi ani Ionilor si Ioanelor!
Si eu stiam ca nu sunt bune betigasele pt urechi, fie ele cu opritor sau fara, si eu tot cu un colt de propsop l-am curata in urechi pe baietelul meu...
Tampoane pt sani sunt bune, am luat si eu, dar cum eu nu am avut mult lapte sa-mi curga si sa ma pateze nu le-am folosit, insa poate de data asta le voi consuma, sper sa am mai mult lapte...
Intr-adevar, caciulitele pt bebici mici sunt inutile mai ales ca nastem vara, pa caldurile alea cum sa tii copilasul cu caciula in cap, se sufoca saracutul!
Eu o sa il tin imbracat in body cu maneca scurta, o sa caut din alea parte peste parte, nu din cele care se baga pe cap, ca pana isi tin ei capul dureaza! Doar atat pt tinut vara in casa...sosetute mai am de la cel mic, asta cand se mai racoreste, prosopele de baie cu gluga am vreo 4, deci nu mai iau, lenjerie pt patut am, o sa trebuiasca sa iau un patut mai mare pt baietel si o sa ii fac lui alte lenjerii...
Apa din cadita si eu tot cu cotul o incercam la inceput, apoi cu mana, ca imi dadeam seama daca e prea fierbinte...
Am folosit si eu supozitoare cu glicerina dupa nastere, dar oricum n-am rezolvat problema cum trebuie fiind si in maternitate, nu acasa la mine, pe buda mea, si mi-era frica sa nu se desfaca epiziotomia, insa partial m-au ajutat, deci sunt necesare....
Si mie mi-a crescut burta si seara ma balonez si arat de parca as fi in 5 luni...sanii la fel mi-au crescut...
Cu scaunul si eu mai am probleme din cand in cand dar nu am luat nimic pt asta...
Scurgere am si eu, cateodata e mai abundenta, tot asa albicioasa...dar mie mi se intampla ceva ciudat: uneori cand stranut sau tusesc mai cu putere mi se intampla sa scap cateva picaturi de pipi, e cam naspa....Mai pateste cineva asa? <Mie si la sarcina trecuta mi se intampla asta, dar parca in lunile mai mari....
Rau cu greturile astea fetelor, eu nu am avut nici la prima nici acum, nu stiu ce sfaturi sa va dau...
Mi-as cumpara si eu de pe ebay, am vazut ca sunt frumoase, insa nu stiu cum or sa imi vina, daca mi se potrivesc, asa ca eu prefer sa vad si sa le probez intai...
12+ si Adrian (20.01.2007)
madina71 spune:
Vreau si eu sa intru pe mailul comun dar nu stiu cum....
Mona, bafta la dr!!!!!
12+ si Adrian (20.01.2007)
AnnaBaby spune:
Uraaaa! Am descoperit America! Mi-am activat PM-ul. Imi trimite si mie cineva parola de la mail-ul comun? PLS!!!!
Anna 12+
AMR 28
vinebarza
bebe
MissJJ spune:
quote:
Originally posted by flo1980
Mada betisoarele de urechi cu opritor sunt speciale pentru bebelusi. Eu am folosit de la prima baita, la cateva zile dupa nastere, si acum copilul are aproape 2 ani. Nu i s-a intamplat nimic. Nu stiu...... cum ai putea reusi sa stergi urechiusele cu coltul prosopului ??????
Flory mami de Alex si 14+
bebe 2
Stiu ca alea cu opritoare sunt cica pt bebelusi exista pe piata de toate felurile mie si moasa si health visitorul care m-au vizitat si acasa au zis cu coltul de la prosop sa curat urechiusa nu sal bag in ureche ci cat se poate partea din afara sa nu fie uda si etc da sa nu bag nimic in ureche.
Asa ne zice noua in uk.
Eu nu folosesc betigase din alea nici pt noi ca baga ceara si mai in ureche de multe ori la noi se gaseste la farmacie o solutie speciala pt curatat urechile care se sprayeaza in ureche si se curata ceara si mizeria.
Eu nu zic sa nu luati sau sa nu folositi fiecare mamica face cum crede ca e mai bine pt bebele ei eu ziceam ce ne sfatuiesc ei aici.
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
MIKYCRIS spune:
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME!
fetelor,nu ma uitati si pe mine cu medicamentele pt sinuzita-ce este recomandat in sarcina.
15+
MIKYCRIS
M&M spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SERBEAZA ZIUA DE NUME!
fetelor,nu ma uitati si pe mine cu medicamentele pt sinuzita-ce este recomandat in sarcina.
15+
MIKYCRIS
Poti lua paracetamol, daca ai febra si dureri, dar nu paracetamol sinus!!! De obicei se da antibiotic . Ar fi bine totusi sa mergi la un ORL-ist!!! iti poate recomnda un antibiotic care sa fie compatibil cu sarcina.
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+
M&M spune:
Mona, bafta la doctor azi!!! Ai noroc , e vremea frumoasa !!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+
Didi81 spune:
Va rog sa imi explicati si mie cum pot accesa mailul comun, parola si ce trebuie sa mai stiu. Sper ca am activate mesajele private, nu stiu daca mai trebuie sau nu sa fac ceva in privintea asta.
Didi 12+
M&M spune:
quote:
Originally posted by Didi81
Va rog sa imi explicati si mie cum pot accesa mailul comun, parola si ce trebuie sa mai stiu. Sper ca am activate mesajele private, nu stiu daca mai trebuie sau nu sa fac ceva in privintea asta.
Didi 12+
NU ai activat PM!!! Nick-ul este iulie_august, parola gravidute. Este mail-ul de pe yahoo. Sper sa nu ma stranga fetele de gat ca l-am postat aici.
Cristina
8+