Mamici de iulie-august 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 5
Didi81 spune:
Buna fetelor si La multi ani!
Acum m-am intors si eu din concediu, din cauza asta nu am mai scris nimic in ultimul timp. Imi pare rau pentru vestile proaste pe care le-am citit acum si sper ca fetele care au avut probleme sa isi revina cat mai repede.
Eu am fost la ski in Austria, vacanta ce era planificata inainte de a afla de sarcina. Am skiat 4 zile consecutiv, pe partii usoare si medii, am reusit sa nu cad niciodata si m-am simtit foarte bine. Mai putin in prima zi de drum spre Austria (am mers cu masina), cand am vomat din jumatate in jumatate de ora, pana am iesit din tara si am ajuns la autostrada; eu oricum aveam rau de masina, si in combinatie cu sarcina a iesit ceva nasol.
In rest, maine ma duc sa fac bitest, si tot maine cred ca voi anunta la serviciu vestea .
toate burticile de pe aceasta odisee si astept numai vesti bune de la voi.
Didi 12+
M&M spune:
Fetelor, pt constipatie incercati compotul de prune; face adevarate minuni!!!
Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
8+
flo1980 spune:
La multi ani tuturor de Sf. Ion!
La constipatie merge de minune compotul de prune, dar si cel de piersici, cirese,de asemenea consumati biscuiti digestivi, kiwi si seara inainte de culcare, o lingurita cu miere. Pe timpul noptii isi va face efectul.
Flory mami de Alex si 14+
bebe 2
MissJJ spune:
Buna fetele!
Hai ca m-am trezit de dim si apuc sa scriu ca mi-am mai adus aminte ce si cum.
Termometru de camera nu am cumparat pt ca monitorul ala de ascultat bebeul are si afisajul temperaturii temp indicata pt bebeii e intre 18-22 de grade zic ei. Si monitorul asta de bebe a fost f f util pt noi si acuma il folosim intens si il vom folosi in continuare si pt fata si pt bebe 2 luam altul nou. Deci va recomand cu, caldura chiar daca bebe doarme cu voi in camera, cand iesi din camera e bine ca il auzi pe bebe orice ar fi a nostru are si reglaj de sensibilitate normal mama paranoica l-am pus la maxim il auzi pe bebe si cum respira.
Termometru pt caditza nu am luat niciodata baitza in primele luni cand bebe e mic mic o faceam in camera bine incalzita cadita pusa pe pat putina apa si niste ceai de musetel proaspat preparat si testat temp cu, cotul nu cu termometrul. Pt cand a crescut si am trecut la cada mare am luat presuletz sa nu alunece care isi schimba culoarea daca e apa prea fierbinte.
Acuma faza cu caciulitzele fara sa va suparati pe mine da de ce inca se poarta atata la copii mici caciulitzele alea??? Mai ales ca se nasc vara si nu e frig eu nici dupa baie nu i-am pus la fata caciula indiferent temp din camera si uite ca nu are copilul nimic. Atata dupa baitza am evitat sa o mai scot din camera sau ceva oricum in genere baitza era chiar inainte de culcare.
De curatat urechile bebeilor aici spun clar fara betigase se curata cu un colt de la prosop cat se poate nu se baga nimic altceva in ureche.
Lapte si biberoane la noi in maternitate nu trebuie nu ai voie iti dau ei, pp ca in ro dupa cum au scrise fetele trebuie si din astea.
Ankalaura victoria secret e firma din america. Uite aici de pe site-ul lor cum sunt marimile la sutiene plus lenjerie etc.: http://www2.victoriassecret.com/html/custsrvc/sizecharts/ . Mai caut sa vad ceva si despre masurile din uk, oricum eu in uk marimile incep de la 32A cea mai mica si ajunge la 40A. Oricum in magaizne 32 e greu de gasit ca e f f mica marimea in genere gasesti de la 34 la 40. Eu de ex in uk port 36B. Uite aici ceva informatii f interesante si bune de stiut despre marimile la sutien: http://www.figleaves.com/uk/fitting_room.asp?cat=161&txt=5806&cookied=07%2F01%2F2008+08%3A28%3A20 . La noi in uk mergi la magazin si te masoara eu nu am fost pana acuma dar ar trebui sa merg la un magazin din asta bun sa reusesc sa imi iau marimea corecta ca au facut si la tv o emisiune doua gagici din uk care se ocupa de moda si etc si au invitat nu stiu cate femei sa vina sa fie masurate si aproape 90 la suta dintre ele purtau marimea gresita asa ca am zis ca dupa ce termin cu bebe si revin sanii mei la normal merg sa fiu si eu masurata ca sigur nu port ce trebuie.
Pe ultimul link in meniul din stg sunt mai multe titluri citit acolo ca sunt o groaza de informatii utile.
Mai revin daca reusesc ca acuma ne ocupam de bagaje si fata vrea si ea in valiza isi pune jucariile acolo!
---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2
anaxena spune:
quote:
Originally posted by dia_filipas
Neatza burtici!
Boticellina si eu ma lupt cu mersul la toaleta (care e cam o data la sapt. din pacate), la mine functioneaza o cana de ceai verde.
Fetele vreau si eu va rog parola la mailul comun, sa citesc si eu cartile. Multumesc
dia 13+
strumfuletz
eu shtiu ca ceaiul verde e contraindicat in sarcina
Ana-Maria16+
am oMARIA!!!AMR 24sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe
Nati spune:
boticelina , eu pentru constipatie iau la fiecare doua zile cate un pahar sau doua de suc de prune, depinde ce mananc zilele alea de trebui 2 pahare.
De exemplu de vreo doua zile am mancat mai multa pizza, paste,paine o groaza, asa ca azi am avut de recuperat la toaleta.
La mine da rezultat bun sucul de prune, il beau si intr-o juma de ora, sau cel mult o ora sunt pe metereze,usurica foc.
Mai merge si mancarea chinezeasca la mine, salata de varza, ori niste lapte cu un mar,ciudata combinatie.
dma2007 , incearca cum zicea una dintre fete(scuze, ma lasa memoria), zeama de lamaie, apa si sucul de la o lamaie stoarsa in cana, poate te ajuta sa depasesti greturile.
Eu am scapat ieftin, am avut doar greturi cat de cat nasoale, da nu s-a lasat cu varsaturi.
Sanatate maxima va doresc!
16+
flo1980 spune:
Mada betisoarele de urechi cu opritor sunt speciale pentru bebelusi. Eu am folosit de la prima baita, la cateva zile dupa nastere, si acum copilul are aproape 2 ani. Nu i s-a intamplat nimic. Nu stiu...... cum ai putea reusi sa stergi urechiusele cu coltul prosopului ??????
Flory mami de Alex si 14+
bebe 2
AnnaBaby spune:
La multi ani tuturor Ioanelor, Oanelor, Ionilor, Ionutzilor etc. Pe sotul meu il mai cheama si Ionut asa ca azi avem motiv de sarbatoare.
Liadorian parerea mea este sa nu-ti faci griji in privinta absentei simptomelor de sarcina pt. ca nici eu nu le-am avut deloc. Mergi la dr. si daca el iti spune ca totule e ok nu te ingrijora. Fiecare sarcina e diferita si nu e obligatoriu sa fie ca la carte.
Monalac nasoala treaba cu unghiile incarnate. Totusi incearca sa rezolvi cumva problema, mergi la farmacie poate iti recomanda ceva bun pt. sarcina. Nu cred ca e bine sa stai asa
Boticelina super haioasa scena cu halvita. Nu am mai auzit de ea pana acum. Am o rugaminte la tine - spuneai ceva de un proiect de patut... Ni-l poti da si noua? Poate ne inspiram si noi.
Ankalaura nu cred ca e o idee prea buna sa comanzi de pe La Redoute. Asta vara a fost un adevarat scandal cu teopele pe care le-au tras astia in Romania, o gramada de femei pagubite de sume frumusele. A fost si la Pro Tv si a fost un capitol postat si pe forum aici - un grup mare de cliente pagubite de site-ul La redoute.
Aurorageo bun venit si multa sanatate si tie si puiului tau.
Anaxena nu esti singura care are probleme cu hainele. Si eu am dat o raita prin magazine ieri si mi-am luat primele 2 perechi de pantaloni de .
E o mare problema cu hainele astea. Cel putin la noi sunt f putine magazine de acest gen si unde gasesti au numai haine uriase de luna a-8 a,a-9 a. Mie nu-mi trebuie chiar asa de mari, vroiam doar pantaloni cu bata elastica sa nu ma stranga. Oricum nimuc din ce aveam nu mai pot purta. Blugii - la revedere.
Multumim fetelor cu experienta pentru informatiile despre lista cu lucruri necesare. Eu una habar nu am ce trebuie luat sau cum trebuie sa fie lucrurile... De exemplu cum trebuie sa fiu caruciorul sau scaunul de masina - sunt un milion de modele etc. Oricum nu o sa ma apuc prea curand de cumparat, mi se pare mult prea devreme. Pana la vara mai este jumatate de an...
Am si eu o propunere pt prima pagina, pe langa cea cu lista de lucruri (care e super) - cum se activeaza PM-ul? Am vazut ca multa lume intreaba, nici eu nu stiu si vreau si eu sa am acces la mail-ul comun sa citesc cartile postate de voi.
Anna 12+
AMR 28
vinebarza
bebe
Irda spune:
'Neatza, dragele mele gravidutze!
La multi ani celor care-si serbeaza ziua onomastica azi!
La multi ani si lui Crisu de Mona......si de ziua lui (ca n-am apucat sa-i urez la timp) si de ziua numelui! Sa fii sanatos, norocos si fericit alaturi de parintii tai dragi si de fratiorul/surioara ta!
Apropo, Mona.....am mai vazut schimbari spectaculoase de sex.....si s...si.......adica si din baietei s-au dovedit mai tarziu ca erau fetitze cu un clitoris mai maricel si labii mai putin dezvoltate si din "fetitze" in baietzei.....le-a crescut intre timp!
Eu pana la urmatoarea eco nu zic nimic....o sa fie pe la 18 saptamani implinite si atunci nu mai pot fi confuzii......dar la 13-14 -15....s-au mai vazut si la case mai mari.....gen Iosup!
Anaxena...no ofence mama, sper ca Mariuca ta sa ramana Mariuca pentru ca ti-o doresti, dar sa nu te mire daca i se transforma capshunica in bananutza spre bucuria lui tati al vostru!
Conteaza sa fie sanatos....orice ar fi bebe!
Noi s-ar putea sa avem o noua printzesa.....i-am ales si numele.......hi hi hi .....de cand am aflat ca sunt gravi, imediat mi-a aparut si combinatia de nume pentru fetitza....pentru baietzel nu aveam nume pregatite! Asa ca o sa-mi pun carucior roz si numele printesei la semnatura....(pana la noi ordine)
Ati discutat o multime de teme foarte interesante si educative!
O sa zic si eu 2 vorbe punctual:
- balonari si gaze.....din plin...seara....orice as avea in meniu, asa ca dormim cu usa deschisa la dormitor ca sa nu avem de suferit din pricina asta!
- constipatie....si d'asta.....mai ales in ultima saptamana ca am mancat mai multa carne ...asa cva vreo 2 zile am "bocit" pe langa buda, bagand incantatzii catre marele domn C......asta-i viatza de gravi....mi-a trecut cu mere in combinatie cu lapte....acu' am dat-o in extrema cealalta si "ma bucur"
- la kg ....creD ca "va iau" lejer......desi numai asta nu e intentia mea.......am la inceput de 16 saptamani am +5 la adevar Asta e.....am zis ca vine primavara si ma duc la "pascut"....salate , fructe si legume fierte si la cuptor. Din pacate mai scap prin Kinderul Dariei de se mira copilul cum termina sa de repede o cutie de 8 bucatzele
- modificari corporale datorate sarcinii:
sani maaari cu areole mai intunecate decat de obicei, burtica maaaare, par mai putin pe corp si care creste mai greu, nu am inca linia nigra evidentiata....desi la Dari o aveam pana in sapt 16 si nici nu-mi creste par pe burta .....inca...., am o piele taaaare uscata si fina, unghii mai casante decat le aveam in mod normal(eu le aveam tari) si un chist pe care il aveam la incheietura de la reumatism si care era mai mare decat o boaba de mazare acum aprope ca nu se mai vede!
Si l-am simtit pe bebe pe burtica asearaaaaa!
Mi-a dat 2 bushituri chiar in palma! Draga mamii....pe daria am simtit-o asa pe burtica la 16 sapt si 4 zile! Se pare ca bebe 2 e mai puternica decat sora-sa!
Ii dau drumul astuia si revin!
Pupicei
Irda Bebe Antonia Codrina
cu Daria 13 iulie 2005
Poze Daria
monalac spune:
LA MULTI OANA SI LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SI SARBATORESC AZI ZIUA ONOMASTICA!OANA,maryanne a parasit de mult odiseea noastra,ea a apucat sa scrie doar la primul capitol,era f fericita ca e insarcinata,apoi,a hotarat sa faca avort,pt ca cel cu care ramasese insarcinata s a hotarat sa se intoarca la fosta sotie si i a spus maryanei ca el nu va recunoaste copilul..daca vrei,poti citi povestea accesand primul sau al doilea capitol,nu mai stiu exact.
LCAZANGIU,multumesc pt urari,intr adevar,cris e si ioan..
CRISTINA,multumesc pt lamuriri!am inteles ce mi ai spus,ai fost explicita!
DANA,IRDA,VOI CE MAI FACETI?
MADA,drum bun si sa ajungeti in siguranta acasa!
eu n am probleme cu constipatia,ba din contra,azi noapte m am trezit sa merg la baie,din cauza ketchupului m am deranjat la stomac..
iar am avut o noapte din aia cand mai mult n am dormit decat am dormit...desi l am pus pe cris la 4 sa faca pipi,cred ca n a facut tot,ca la 5 30,l am auzit prin somn..//mami,da mi jos pantalonii ca sunt uzi//am crezut ca viseaza,dar cand am pus mana,facuse pe el..asa ca trezeste te,schimba cearsaful,schimba i pantalonii si s a dus naiba somnul meu..azi merg la dr,sper sa nu inceapa sa ninga..e de garda dr,am sunat o si mi a zis ca pot veni..sa mi tineti pumnii!!poate am tp sa trec si prin cora,sa ma uit la pantaloni sau salopete..sper sa mi gasesc pe masura mea..
LOUANA,sper sa reusesti sa ti iei concediu de risc maternal.
va pup pe toate!!
16+
Mami de Cris
Poze Cris