Mamici de iulie-august 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Magda ai venit la noi
Cu mameloanele de silicon nush daca vorbiti toate despre acelasi lucru. Adik chestiilea alea cu gaura care se baga in sutien nu sunt acelasi lucru cu mameloanele de silicon pe care le pui pe san sa suga bb daca n-ai sfarc format. Vara-mea si-a luat din astea pt ca avea niste rani groaznice si bb sugea prin mamelonu asta ca sa nu mai prinda sfarcu direct si au ajutat-o foarte mult. Drept sa spun crek si io o sa incerc ca dupa ce ca de abia am sfarcuri mai sunt si super sensibile. Si tot din cauza asta port si bustiere inclusiv noaptea. Crek as muri sa fac cum zicea Madina, sa tai gauri la un sutien sa iasa sfarcurile afara. Io ma chinui sa le tin cat mai acoperite sa nu se frece de bluze Vad io cum rezolv cu alaptatu da nu ma las.
Cu vata iar problema.... cand nu aparusera prea multe sortimente de tampoane foloseam vata si tare ma mai iritam de la ea. Mai ales vara cand simteam ca iau foc intre picioare. Vad ca suntem foarte diferite la ce suportam sau agreem dar e ok asa, aflam mai multe pareri. Si oricum crek deja incepem sa ne cunoastem, park nu mai stam asa crispate
Oare ce face Mada? Sper ca nu pierd vremea prin aeropoarte.

bujo 12+
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Magda bine ai venit, sper sa te simti bine cu noi. Mama noastra si a listutei e Mada, sau Oana si Anaxena.

Fetele dragi, eu de ex ma bucur nespus ca prietena mea a nascut inaintea mea. Io as fi fost genul paranoic care umple casa cu de toate, de la medicamente la gadgeturi inutile. Am vazut in schimb la prietena mea ca se poate aborda totul foarte normal si natural, fara panica, cu un strict necesar care e foarte de-ajuns de cele mai multe ori. De exemplu (am stat cu ea in primele sapt dupa nastere ca eram amindoua spintecate si avea grija sotul ei si de ea si de mine), eu am sunat la salvare la 2 noaptea ca mi s-a parut mie ca respira bb greu. Si l-am pus pe bb la telefon, si s-a rezolvat cu o seringa de ser fiziologic pus de noi in nasuc, dar de, tot se face misto de mine si acum .

Sper sa pot si eu sa fac acelasi lucru pt bebele meu, sa nu pun de-o coma la fiecare stranut, sa nu exagerez, ca puiul prietenei mele creste ca o floare, nici macar n-a tusit vreodata si zau daca n-am facut noi la experimente pe saracu copil, si la baie, si la plimbare, si la infasat. Ne scarpinam in cap trei adulti cum infasam un bb dornic de scos labele la aer.

Monica si gargaritza 13+

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...aoleu...mai dar scrieti intr-un ritm.....

....in fine...oricum...ma-ti zapacit complet....cand am inceput sa citesc....voiam sa scriu cate ceva....acum mi-am pierdut toate ideile...

cred ca intru in cap urmator

Cami 12 +

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

Salutare burticute!Eu abia ieri am reusit sa aterizez acasa de la Paris,la propriu.
DANANGIE,am si eu amintiri tare urate si nu din cauza Parisului care e tare frumos ,ci a companiilor aeriene care au binevoit sa ma tina 2 zile in aeroport pentru ca s-a anulat zborul.Si imi era atat de rau.Eu nu vomit,in schimb am niste greturi cumplite.Inca nu-mi vine sa cred ca m-am intors.
NATI-nici eu nu pot manca carne,desi stiu ca are proteine si nu ar trebui sa ne lipseasca...offf,of,of
CLOPOTZEL-MikyCris are dreptate,paracetamolul nu e interzis in sarcina.Si mie mi-a recomandat medicul si am citit si pe prospect.Sunt foarte racita ,dupa peripetiile din PAris si incerc sa tin temperatura sub 38.E grav daca creste.

Insa mi s-a intamplat si ceva tare fumos-cum am ajuns-tusti la ecograf sa-l vad pe bebita-I-am auzit inimioara si l-am vazut,mic,mic.Acum sunt mai linistita si tare fericita.
Va doresc tot binele din lume burticute dragi.

Sursula- 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cand am nascut data trecuta am avut ditamai bagajul la spital din care n-am folosit mare lucru. Acum imi voi face o gentuta strict pt. mine si o gentuta pt. bebe pe care o sa o aduca tati.
Apropos de vata, nici eu nu o suport, dar la polizu acum 2 ani si ceva m-au lasat cu absorbante. Aveam libresse din alea pt. noapte, mi se par mai bune pt. ca nu au chestia aia de plastic cu gaurele. Cu ele am stat si pe urma acasa, iar ceaiul de pelin il pulverizam pe zona x cu o sticluta cu spray. Eu n-am avut probleme cu statul in fund dupa desi am avut ditamai taietura.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ankalaura, da balansoar din ala pe doua picioare...Ma uit si eu ca matza-n calendar si nu stiu daca trebuie sau nu trebuie...Dar cum ai spus tu e mai practic.
Boticelina, nimic nu e intamplator pe lumea asta si Dumnezeu are grija de toti si de toate. Important e ca esti o femeie puternica si cu un caracter deosebit...Pana la urma, daca se va dovedi ca plecarea sotului a fost o pierdere, pierderea e a lui nu a voastra.
Bujo, eu lucrez in domeniul administratiei si managemetului centrelor comerciale. Si in Romania tot asta am facut...Eu si sotul meu avem o companie care se ocupa de administrarea mall-urilor cu tot ce implica asta - management, leasing, marketing, juridic, security etc
Le admir pe burticile care au ca principala activitate design-ul, arhitectura sau fortografia. Eu niciodata n-am fost prea grozava la creatie iar la originalitate nici atat. Sper ca bb sa-l mosteneasca pe tatal lui nu pe mine
Magda, bine ai venit si sarcina usoara!
Madina, aceeasi sugestie a primit-o si vara-mea de la medicul ei, sa le frece usor cu un prosop de bucatarie dupa ce iese de la dus...Da o sa ma interesez si eu aici de formatoarele despre care vorbiti

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Ne-ai tinut tu minte ca pe cai breji, cu Toto cel pierdut ?

Caprioara 13+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

ah...si eu te tin minte cu Toto, chiar am vrut sa te intreb, in final l-ati gasit?ca am pierdut finalul din pacate!
Citind intamplarea voastra m-am gandit cu groaza ca nici noi nu avem decat un exemplar din Babu al nostru si ce ne-am face daca doamne fereste se pierde???
aoleoooo... nici nu vreau sa ma gandesc cat ar suferi copilul.

Si LA MULTI ANI Matei!!!
Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Fetelor va multumesc pentru primire. O sa ma simt bine in mijlocul vostru...
Madina imi puteti spune simplu Magda..
Bujo noi ne cunoastem de la aspirante optimiste...
Narcisaam vazut ca suntem "umar la umar" la DPN...

Vad ca se poarta discutii referitor la vata.. Mie in spital tot vata mi-a cerut sa aduc. Dupa cezariana am stat la reanimare o jumatate de zi intinsa in pat.Pe dedesubt nu am avut voie sa am chilot, deci asistenta imi "aplica" un tampon considerabil de vata ca sa nu patez patul si sa faca fatza scurgerilor(lohii parca se numesc)...Venea sa ma verifice daca trebuie sa ma schimbe sau nu....Deabia cand am ajuns in salon si am putut sa ma dau jos din pat am fost in stare sa-mi pun un chilot pe mine si sa folosesc tampon...dar oricum ideea nu era agreata de cadrele medicale...
Cred ca difera de la spital la spital...eu una am nascut la spitalul judetean...unde nu prea sunt conditii decente...dar alta alternativa nu am avut

Magda 9+ si Fabian (17.11.2003)
pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

bai da' ce ritm aveti la scris!!!
boticelina jos palaria!!!curajoasa mamica!!!! o sa-si dea seama cascalau' ce pierde...sunt sigura!
magda sarcina usoara cu bb snatos!! te stiu de la aspirante..nu?
si io mi-s economist..da'...pasiunea mea e arta, pictura (care am vrut s-o incept dupa ce am terminat faculta...dar...nu a fost sa fie) si modelare in lut, decoratiuni interioare...cand am timp mai pictez/desenz/modelez..off...si am atatea idei da' n-am timp..dar vine el...cu prenatalu' lungit!

Oana
6+
o noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pagurschimag spune:

Oanasm de la aspirante....exact...bine te-am gasit pe aici...Iti doresc si tie, o sarcina usoara si fara probleme ...

Magda 9+ si Fabian (17.11.2003)
pozele mele

Mergi la inceput