* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (114) *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

irinouka, pup fata... te apropii... miki tocma a trecut de faza nasoala. iti amintesti? evident ca intru maine sa vad daca vreis a nastem in aceeasi zi:) muuuuah!

miri_mik 39s en cours bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

irina 39 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Miki tinem pumnii!!! Asteptam sms-ul de la tine!!!

Irinouka , imi pare tare rau sa aud ca ai starea asta... Stai cumintica in pat si pana maine sigur o sa te simti bine! Asta daca intr-adevar n-o vrea bb sa vina! Daca e asa, neaparat sa ne anunti!!!

Tina 34+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 6 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna seara intru si eu sa felicit noile mamici din ianuarie caci nu am apucat,eu tin pasul greu cu voi la citit.Am fost si noi la dr situatia este la fel col deschis interior,inchis la exterior mai merg pe 31 ianuarie.Atunci daca situatia sta la fel ma cheama dupa 2 sapt. si imi scoate firele de la cerclaj,dupa care urmeaza distractia........
Am citit pe la un capitol ca o zuza se vaita de ameteli si ca i se taia filmul asa am si eu este anemie asa a iesit la anlize,eu acum iau fier 2 tablete pe zi,am inceput sa dorm cat mai putin,vizitez des toaleta si am stari de voma.Si azi dimineata m-am trezit ca mi-au curs sani,am ramas surprinsa.In rest iau notite de la voi despre alaptat,ragaieli,colicii sunteti tare dragute cu sfaturile voastre cele care aveti deja experienta.Va multumim pt sfaturi,eu una sunt la primul bebe si nu ma pricep deloc recunosc.
Va pup cu mult drag pe toate inclusiv pe ingerasi vostri
32+Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Irinuka... cifra 39 de la semnatura ta spune multe... Pe de alta parte poate sa fie si un inceput de raceala... Desi, sa-ti marturisesc ceva... mai devreme am scris ca urmeaza ellenuta dupa miki... prima data am scris irinuka si apoi m-am corectat singura ca am zis ca ea are intiietate ca este deja in 40 de saptamani....
Dar, in acelasi timp puteti foooarte bine sa nasteti amadoua...!!!
Eu, fetelor, tare tare ce va voi duce dorul dupa ce nasteti... Stiu ca veti mai intra dar nu veti avea timpul de acum... Uite alinuta 023 ce rar intra...si de ea imi este dor!

Gatta este mai norocoasa cu cumintica de sara....Chiar vroiam sa-ti spun gatta ca si eu am trecut prin acelasi chin cu durere de epiziotomie de stateam pe un colac d'ala de innotat in apa si o constipatie de urlam la baie mai tare decat am facut-o la nastere....
O fi fost si de la ce zice miri ca este constipatia in primele zile de dupa nastere dar la mine clar era si de la faptul ca am fumat pana am nascut... Ritualul o cafeluta mica-mica dimineata si 2 tigari ma salva mereu si asa era obisnuit organismul meu sa functioneze si sa merg la baie... Dupa ce am nascut am alaptat si... am spus la revedere obiceiului baut/fumat dar si obiceiului de a mai iesi afara.....
Incearca cu supozitoare cu glicerina si bea multe multe lichide !!! Si compot de prune poti ca nu am habar de unde ai putea lua prune uscate acum.

Laura 35+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Buna fetelor,

in primul rand, felicitari noilor mamici si noilor clopotei!

MIRIMIK, am luat nota de programul tau de luni-marti in caz ca imi dai vreun SMS o sa incerc sa fiu cat mai pe faza. Marti dimineata sunt si eu la monitorizare si apoi la analize, dar apoi ajung la birou unde am internet, asta daca am de transmis fetelor vreun mesaj important :-p

Eu am ramas in urma cu vreo 5 capitole si nu le recuperez acum ca sunt KO. Am racit ca naiba, am nasul infundat de vreo 72 de ore si m-am obosit sa respir pe gura, am si un pic de temperatura si iau vreo 3 Dafalgane (paracetamol 500) pe zi ca sa nu-mi creasca temperatura peste 37,5.

Vineri am fost cu sotul la magazin de BB sa facem lista cu tot ce ne mai trebuie si eu am petrecut 4 ore pe o scara de aranjat marfa (alt scaun n-am gasit). Asta din cauza ca n-am fost capabila sa merg mai mult de 10 minute, ca nu stiu de ce, cand incerc sa merg, mi se tot paralizeaza piciorul drept, deodata nu-l mai simt, cred ca apasa BB pe vreun nerv ceva.
Apoi, restul zilei de vineri si sambata m-au trecut ca niste cutite, in mod regulat pe jos pe-acolo, plus ca BB a jucat rumba pe col si credeam ca o sa nasc, dar acum cred ca de fapt aveam pur si simplu gaze!!! Si in loc sa ma misc ca sa le elimin eu am stat cat mai nemiscata in canapea!

Oricum, sunt curajoasa si de maine merg la birou. Trebuie sa incerc sa prestez macar 4 zile saptamana viitoare, ca dupa aia ma voi opri. Ca tot ce nu prestez acum, pierd apoi din zilele la care am dreptul cu bebe Mai ales ca am pierdut deja vreo saptamana din cauza concediului de boala (care se va transforma in prenatal automat) dat pt risc de natere prematura. Vestea buna e ca am reusit si ca BB nu mai e prematur! Am intrat in s 38!!

Cam asta este, mai intru eu sa va dau vesti... bune desigur! De-abia astept sa mi se desfunde nasul!!!!!!

Va pup,

Micsunea
37+ cu Amandine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

laura_dimitris, de aia ma primit cadou laptop de craciun acu 2 ani, s apot scrie d eoriunde din casa:))) cand vine bruno. acu ne folosim de el sa raman acilea si dupa ce vine sacha:) nici o teama!

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

irinouka incearca sa te odihnesti si vezi sa nu fie vreo raceala ca eu ma-m pricopsit de una si de ieri trag pe homeopate si ceauri

Miri acum am vazut ca maine te internezi tinem pumnii

Louiza 38s + Yasmin - Elena
mai avem putin

AMR PANA PE 09 IANUARIE

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

mah, chiar nu vi se pare ciudat ca pe toate cele aproape de termen va apuca raceala??? nu vreti sa credeti ca nasul infundat e tot d ela progesteron, si starea proasta generala e d epregatire:) voi luati homeopate... dar io zic ca ati intrat in linie dreapta:)à

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

pentru ragait ce a mers la Ozi: pus fata pe umarul drept si frecat la ceafa un pic apasat pana scotea un ditai ragetul...toata operatia se facea de catre sotz dar numai insotita de plimbari prin casa. Uneori dura 5 minute alteori 30 minute. Stiam ca e servita fata numai cand scotea ragetul cu pricina...o ragaiala decenta insemna urlete apoi.

37 Tudor Gabriel
AMR 19 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gatta, clisma nu incerci? Eu zic ca-ti face superbine...eu asa am reusit ca in sarcina asta sa nu agravez unicul hemoroid dobandit cu Ozi.

37 Tudor Gabriel
AMR 19 de zile

Mergi la inceput