* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (114) *
Raspunsuri - Pagina 19
laura_dimitris spune:
a, frumos, si eu tot la municipal!
Acolo am nascut si prima data!
Laura
35+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Mitsu-bishu spune:
ana, eu zic sa papi! de ce nu ai manca? Mai ai 4 zile... Doar nu vrei sa iti golesti intestinele de pe acum....
Si revenind la treaba cu numele.... Daca baby are fata serioasa ii pune mami nume de dictator: Mao sau Musolini, vedem noi 
38 s 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
Anandrei spune:
Eu o sa nasc la medlife, fiindc mi-a fost frica de spitalele de stat. Am facut un fel de fobie. Asa ca ne-am apucat de strans banuti din timp sa stam linistiti, dar o sa ne duca toata distractia mai mult decat in plan pt ca si-au marit tarifele. Asta e, noi sa fim sanatosi! Sper sa ma intalnesc cu zerilouiza p-acolo, ca ea naste miercuri ![]()
Mishule, da' ce secretoasa esti! Sa fie cu noroc! Si mie mi se pare o chestie foarte speciala sa poti numi o fiintza, de aceea am studiat f mult inainte sa ii aleg numele lui David. Si eu sunt de acord cu tine ca sa-i pui un nume pe care sa ti-l inspire fatzuca lui, dar mie mi-a placut david atat de mult, ca acum toata lumea il stie asa (sau "iepurica"
!
Ana-Maria
39+ cu David
si tati Andrei 
AMR 4 ZILE!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
Mitsu-bishu spune:
Yeeey! Am auzit si niste povestioare naspa despre Municipal... din nefericire... Dar eu inca am incredere. Mi se pare cel mai "civilizat", avand in vedere si raportul calitate-pret. Ca nu ma dau pe mine banutii afara din casa sa ma duc la Elias sau la vreo clinica privata... Sper ca am facut alegerea corecta.. Oricum nu o sa stau mult pe-acolo, da' nu vreau sa raman traumatizata, sa-mi fie mai frica de "cazare" decat de nastere pe viitor!
38 s 
Atat mai avem!
Mitsu-bishu spune:
Daaa... pai... ana, David e un nume frumos, cu rezonanta, este evreiesc... Simbolizeaza ceva, parca "preaiubit", nu stiu exact... Sa va fie cu noroc si voua, adevarul e ca v-ati gandit bine, David e un nume destul de universal, adica nu vreau sa spun "comun" si "flexibi", se cam potriveste tuturor bb-ilor.
La mine unul dintre nume o sa fie cu siguranta numele tatalui meu care a decedat in urma cu un an... Initial voiam sa ii pun numai un nume, cel al tatalui, dar m-am gandit ca o sa fie destul de deprimant sa ma gandesc la asta de cateva ori pe zi... In fine, al doilea nume, cel dupa care o sa il si strig, o sa fie in acord cu fatzuca si grimasele lui!
38 s 
Atat mai avem!
Mitsu-bishu spune:
Am vrut sa scriu:
... Nu vreau sa spun comun, ci flexibil...
38 s 
Atat mai avem!
laura_dimitris spune:
S-au purtat super frumos cu mine ultima dat cand am fost la urgenta la ei...
Nenorocirea aceea cred ca le-a bagat si lor un morcov in fund si sunt extrem de atenti...
Eu nasc la municipal si din superstitie...Ca acolo am nascut prima data si mi-a mers tare tare bine!
Sper sa nasc in acelasi timp cu sora-mea ca avem dpn la doar doua zile diferenta....
Dar la mine deja este risc de nastere prematura si nu stiu daca mai sta eleni in burtica pana pe 6 februarie iar sora-mea are un fix ca va naste de/in jur de 25 ianuarie - ziua ei de nastere....
So, vom vedea ce va vrea Dumnezeu!!!
Laura
35+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Mitsu-bishu spune:
Na, ca pe mine m-a apucat verva hihi
ana cred ca s-a dus sa "bage ceva la ghiozdan"
Dar tu, laura? De ce "acolo ai nascut ultima data"? Acum unde nasti? Nu mai vrei sa nasti acolo? Daca nu, de ce?
38 s 
Atat mai avem!
Anandrei spune:
Ca sa ma dau rotunda, David a fost regele Israelului, un prooroc f puternic, stramos al lui Iisus, iar numele inseamna "conducator", n-a avut influenta fatul ca suna evreieste, mi-a placut simbolistica biblica. Daca era fata ar fi chemat-o Sara Maria, tot cu influenta biblica. Nu stiu dc stii cine a fost Sara; dc nu stii iti povestesc. Nu stiu, dar eu asa imi simt puiul: puternic, cu personalitate, adica un "david"!
Ana-Maria
39+ cu David
si tati Andrei 
AMR 4 ZILE!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
Mitsu-bishu spune:
Aaa, sorry, acum am vazut ca ai postat
Ok, inspiarata alegere, zic eu, care n-am nicio experienta acolo! ![]()
38 s 
Atat mai avem!