* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (114) *
Raspunsuri - Pagina 17
Mitsu-bishu spune:
Gatta, si eu intampin ceva probleme cu Mr. WC... La inceput am pus-o pe seama ceaiului de zmeur... Nu sunt constipata, dar pur si simplu ... "se intampla mai rar". Si cum zicea si laura_dimitris, e din lipsa de tigari... Eu nu am renuntat de tot, dar fumez muult mai putin. Iar cafea nu am mai baut de ceva vreme... Deci cred ca asta e si la mine. Si tu parca ziceai ca de cand alaptezi nu ai mai pus tziggy in guritza! So... U do the maths! 
P.S.: Nu zic ca trebuie sa fumezi!!! Dar metabolismul tau era obisnuit sa fie "stimulat".... Acum probabil ca arderile au loc mai greu si drept urmare si tranzitul intestinal e incetinit. Lasa-i ceva timp organismului sa se obisnuiasa. Nu cred ca laxativele sunt o solutie... Parerea mea! Incearca cu ceaiuri care sa regleze metabolismul, dar ceva usor - cum ar fi ceaiul de soc, in concentratie slaaaaba sau spirulina, daca e permis sau, cel mai bine, schimba-ti putin regimul alimentar - treci pe fibre la greu - cereale, legume, fructe, etc. Tot ce contine celuloza. Enjoy! ![]()
38 s 
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici
Atat mai avem!
Mitsu-bishu spune:
Mda, e usor sa dai sfaturi... Dar... Nu stiu ce m-a apucat, ca acum pe ultima suta de metri m-am prostit - de vreo luna mananc numai fripturi, pizza si KFC... Eu care toata sarcina am mancat numai supe, legume si fructe si cel mult lactate, dar nici cu alea nu m-am omorat. Acum, in schimb, mai ales saptamana trecuta, am dat iama in McDonald's de 2 ori in 5 zile si azi la Carrefour mi-am luat tot felul de prostii pline de grasimi si proteine - de genul Kaiser afumat, muschi file, salata de peste greceasca... Ca sa nu mai zic ca in 10 minute am dat gata 200 g de smantana pe paine... Dar e asa de buuna!
38 s 
Atat mai avem!
Mitsu-bishu spune:
Hi-ha! Am mai adaugat la "Personal" vreo cateva foto - cu burtica la 37 saptamani, nu prea clare, luate cu telefonu'... Cu zapada in toata splendoarea ei, in prima zi cand a nins in forta si ultimele doua poze sunt ale unei frumuseti de bebe pe care l-am vazut azi in Carrefour... E fetita, dar e imbracata ca un baietel si are si carut bleu-marin... Mi-a placut fatzuca ei patrata cu falcute grase si avea niste ochisori splendizi... De un albastru asa de curat! Nu stiu daca se vad prea bine... Dar cand am vazut-o... M-am topit toata! Nu mai pot dupa ea! Aaa, si sa va uitati la manute... Ce grase sunt, cu gropite; si cum tine ea canuta aia, mai mai!!! Vaaaai, numai pot de dragul ei... Are 7 luni 
38 s 
Atat mai avem!
Anandrei spune:
mitsule, zi-mi ca mai esti!!!!Eu sunt insomniaca si am si o criza de hormoni asa, pe ultima suta de metri!!! Simt nevoia sa ma conversez! Offf! Vreau un shlap de la miri!!!! 
Ana-Maria
39+ cu David
si tati Andrei 
AMR 4 ZILE!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
Mitsu-bishu spune:
Sunt sunt, scuipa tot! ![]()
38 s 
Atat mai avem!
Mitsu-bishu spune:
Eee, haide mai! Nu ai nevoie de shlapi... E normal sa te simti asa... Si eu am crize d'astea, cand ma isterizez ca vreau sa iasa bebe mai repede, cand ma gandes cum o sa ma descurc eu dupa si ma panichez... As vrea sa stea acolo for ever!
Azi voiam sa ma dau cu fundul de pamant si as fi facut-o daca nu era imoral... Ca am ajuns la termen si... mi-am luat patine noi! Abia astept sa ma duc sa le incerc! 
38 s 
Atat mai avem!
Anandrei spune:
uite ma apuca oracaiala p-aici!
Sigur e criza de hormoni! Ultima!
Nu mi-e frica de operatie si nu mi-a intrat morcovul, dar ma gandesc cu groaza ca nu stiu daca o sa fiu o mama buna, daca o sa reusesc sa fac un om din puiul meu!
Plus ca acum am alt stres pe cap: sanii mei nu secreta nimik nimik si nici nu dau semne ca ar vrea sa secrete ceva si am obsesia asta ca o sa-mi moara cupilu de foame!
Ca nu vreau sa-i dea glucoza sau lapte praf sau mai stiu eu ce! 
Ana-Maria
39+ cu David
si tati Andrei 
AMR 4 ZILE!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
Anandrei spune:
Si incep si sesiunea... Offf! imi vine pur si simplu sa bazai!
De obicei ma tineam bine pe pozitii, dar hormonii astia tot timpul ma inving! Ma fac ferfenitza si nu-mi trece decat printr-o repriza de plans! 
Ana-Maria
39+ cu David
si tati Andrei 
AMR 4 ZILE!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
Mitsu-bishu spune:
Anandrei... Stai sa iti spun cum e la mine.... Deci eu o sa nasc natural, NU STIU CAND VA SA FIE ACEST LUCRU. De maine - adica azi, incep presesiunea - am 5 colocvii de laborator + doua proiecte; daca lipsesc la vreunul din astea, raman cu diferenta (adica nu restanta, diferenta = trebuie sa recuperez la anul iar materia cu cei cu un an mai mic... Buuun.); pe langa asta, pe 19 incep sesiunea si pe 21 am primul examen = DPN-ul meu
. Eu stau in chirie in Bucuresti, nu am pe nimeni aici (sunt mamica singura, mama mea e in provincie, sora mea ... nu ma pot baza pe ea!). Cu toate astea, sunt relaxata, ma gandesc ca baby o sa fie un norocos si o sa stie el cum sa iasa astfel incat sa se aranjeze lucrurile cat mai bine! A, da, am colostru, daca asta schimba cu ceva situatia... Dar stai linistita, poti la fel de bine sa ai colostru si sa nu faci laptic. In plus, la cezariana asa e normal, sa treaca putin pana vine lapticul, ca organismul tau e fortat oarecum sa secrete occitocina... El n-are de unde sa stie, saracul, ca tu te-ai decis in ziua X sa il scoti pe bebe...
Dar eu zic ca o sa fie bine, o sa vina si lapticul - uita-te la Angi, ca facuse laptic de o dureau tzitzi... Acum totul e ok... Si sunt atatea mamici cu ceza care alapteaza bine-merci!!! Deci... Curaj, mamico in devenire!!!
Mai ai 4 zile... In care poti sa iti faci miliarde de nervi... Si sa il stresezi pe bebe,... sau poti sa stai calma, sa te gandesti ca nimeni nu a stiut din prima sa fie mama si a invatat... Si au fost femei si in situatii mai grele, care, de ex. au suferit complicatii si nu au putut sa stea cu bb-ii lor; sau bebici care s-au nascut prematur si li se dadea laptic prin furtun... Deci tu o sa fii o fericita!
si ... relax, woman! ![]()
38 s 
Atat mai avem!
Anandrei spune:
ooofff! Stiu ca nu sunt chiar asa oropsita de viata, dar ma apuca si cand ma apuca tre sa dau p-afara si sa plang ca sa eliberez stresu'!!!
Stiu ca sunt chiar norocoasa si ii multumesc lui Dumnezeu pt tot ce am si parca eu eram aia care zicea "da-o naibii de sesiune, Iepurica sa fie sanatos!", dar m-a apucat in seara asta, ce sa fac!
si multumesc pt companie!
Apropo, tre sa mai ai rabdare si sa nu stresezi bananutsa sa iasa mai repede! Pana la urma cica 40 de sapt e termenul potrivit! Dr mea a insistat sa facem operatia cat mai tarziu, asa ca patinele pot sa mai astepte!!!
PS: te admir ca esti curajoasa!
Ana-Maria
39+ cu David
si tati Andrei 
AMR 4 ZILE!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta