* Mamici de Ianuarie-Februarie 2008 (114) *
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
miri_mik spune:
laura_d, pt ca esti maritata cu un grec:))))
si io mai am o sansa cat alaptez sa-mi trag decoltee oprasnice, ca dupa... jiiiiiiiiiz, pe bune c amor cand vad cum atarna baloanele astea pe burta mea:))):))))
miri_mik 39s en cours
bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
grati.ela spune:
Gatta si eu am patit asta cand era sa inec fata la 3 sapt si am cantarit-o la spital...avea cu 400gr mai putin decat acasa. Vezi de acum cum creste!37 Tudor Gabriel
AMR 19 de zile
grati.ela spune:
cat despre slabit si remodelat corpul mergem din mai in gasca la aquagym la Majestic si sa vedeti bunaciune de corp! Si dak vreti mai mult ne luam in septembrie conshed si tragem o cura de revigorare la Efosan (tot tratamentul este decontat de asigurari) in Ef. Nord cu dush masaj, dush subacval, gym la saltea cu o meseriasha, nemectron si aqugym...bonus 6 zile tratam facial la cabinetul Ana Aslan cu produse Gerovital la pretul total de 190ron.37 Tudor Gabriel
AMR 19 de zile
gattasalvaje spune:
Laurici , Miri si Gratiela ...pupici pt sfaturile legate de constipatie . Cred ca si la mine are legatura cu faptul ca nu mai pipez si ca am trecut la o alimentatie mult mai "grea " , respectiv friptane , omlete cu sunca , sarmale ...in loc de branzica de vaci si iaurturi Activia.
Incerc inca cu supozitoarele cu glicerina ...clisma - no way . Am facut una cand eram in travaliu cu contractii d-alea mari si m-am jurat ca nu mai fac in viata mea - nashpa rau senzatia - zici ca-ti curge intestinul afara - waaah.
Gattasalvaje - mamica Sarei
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
docdecap spune:
gatta, uite inca o ipoteza: dar Sara a crescut in lungime? adica nu sa puna carnita de tot lapticul tau, ci sa se lungeasca? zic si eu, nu radeti d emine..
oricum, si copiii cresc diferit si in puseuri, daca e satula, doarme, face kk pp, o sa se ingrase mai incolo.
Felicitari Adiagrozav!! inca o mamica!
doniro, bine ai revenit! poate ne mai linistim dupa ce nastem cu toatele, dar pana atunci mai e, si acum pe ultima suta de metri tragem si noi tare!! pentru MIKI!!
va pupic si mai trec sa semnez condicuta, vad ca dispar fetle de dinaintea mea de pe lista...
Monica 40s, AMR dupa muschiul lui Serban
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
cat despre slabit si remodelat corpul mergem din mai in gasca la aquagym la Majestic si sa vedeti bunaciune de corp! Si dak vreti mai mult ne luam in septembrie conshed si tragem o cura de revigorare la Efosan (tot tratamentul este decontat de asigurari) in Ef. Nord cu dush masaj, dush subacval, gym la saltea cu o meseriasha, nemectron si aqugym...bonus 6 zile tratam facial la cabinetul Ana Aslan cu produse Gerovital la pretul total de 190ron.37 Tudor Gabriel
AMR 19 de zile
Grati , suna super bine ce zici tu acolo ! Vreau si eeeeu !
![](albina.gif)
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Monica , mie mi se pare ca piticoata a crescut si in lungime , si ca a pus falcutze si gushulita sub barbie...se poate sa fie de la faptul ca am cantarit-o pe 2 cantare diferite ...
Tu cum mai esti ? Bebe Serban nu mai da semne ca vrea sa iasa ?
Ne pregatim de ceva galerie?
Povestea nasterii
Anandrei spune:
Buna gagici, mamici si bebici! Mai arunc si eu un ochi p-aici, sa vad ce mai faceti. N-am mai recuperat deloc la citit! Am un program tare aiurea: dorm pana tarziu la pranz si noaptea sunt huhureaza. Si sunt chiauna! Trec zilele fara sa-mi dau seama! Sunt ca o baba! Am prierdut notiunea timpului. Stiu doar ca vineri il vad pe fi-miu! !!!!
Pup tare dulce si succes miri si zerilouiza! Dupa voi, urmez eu!
Ana-Maria 39+ cu David
si tati Andrei
AMR 5 ZILE!
Hainele lui Iepurica
Poze cu mine gravidutz
Poze cununie si nunta
zeririlouiza spune:
Gatta o sustin pe monica, incearca sa vezi cum evoluaza e cantarul de acasa si nu intra in panica ca fiecare creste in ritmul lui, vorba lui miri, nu mai tii minte cate comparatii faceam noi la bebei la eco, cu constipatia incearca un iaurt de baut urmat de un fruct ceva poate merge
Louiza 38s + Yasmin - Elena
mai avem putin
AMR PANA PE 09 IANUARIE
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
miri_mik spune:
anandrei, welcome to the club! aci huhurezu shef. facut baie cu flori de portocal - evidemment- baut ceai de somn usor cu flori d eportocal - evidemment- si somnul nu se leaga... as usual:)
miri_mik 39s en cours
bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png