Comori de nov-dec 04(166)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

onitzoo cu gem sau fara tot superb e fitu, daca fici si o natalie cu ochi aia.... sa te muti la polul nord ca altfel ramai fara ea

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Ce tipe !!! ce frumuseti !!! da' remarca Otilicai e miere pe suflet, unde mai pui ca e adevarata 100%...pai tot frumoase si acum si cu cateva kg in plus, dar cu minuni in curte.Sa ne traiasca , las ca ne facem noi altfel de frumoase, oricate kg am da jos, fatucile de atunci s-au dus, dar vin altele mai interesante.Noi sa fim sanatoase.Na, ca mi-ati facut ofta sa ma uit si eu prin albumele mele din tinereti si pribegii.

Dana m-ai terminat cu ultima poza, nu ma mir de unde privirea aia interesanta a fiica-ti.

Si mai vroiam sa va spun ceva-nu cred ca e grup mai potrivit si mai bun ca al nostru.Mai peste tot se inteapa cineva, se stropesc...se apostrofeaza fara masura, nu stiu cum ne-am nimerit, dar eu zic ca suntem foarte echilibrate, chiar daca s-au mai spus pareri contradictorii parca n-au iesit scantei prea mari, nu>?

decembrie.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

POZE CALDE CALDUTE...cateva doar, las placerea mamicii sa arate mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, ai grija sa nu-ti fure si rujurile , Imi place cel mai mult de el cand zambeste asa.
Aime, frumoasa nasica, frumoasa finuta. Off ce dragalasi botoseii roz, ce fetita scumpica.
Dana, aveam in minte pozele de la cununia ta, eu zic ca ai sanse sa ajungi la fel daca te tii de regimul pe care il scriai. Eu sper sa nu trisez pe seara, dimineata mai este cum mai este dar seara este problema.

Mikisor, si eu la fel cred ca ne-am adunat numai fete una si una aici, serios vorbind, de aceea imi e asa de drag topicul acesta plus ca am ajuns sa ne cunoastem destul de bine, nu suntem noi un grup foarte mare dar suntem o echipa buna.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Am intrat sa va mai citesc si sa ma mai delectez si eu cu poze si cu povestile vostre.

Am vazut pozele cu botezul bonbonicai Amira. Sa-i fie de bine, sa fie sanatoasa, ca de frumoasa sunt sigura ca asa va fi pt ca deja este o scumpica foc. Nanasu' mic e tare mandru ca e nas si se poarta deja ca atare, cred.

Vad ca vorbiti de lucruri sfinte pe aici, adica slabit...offf, inca nu ma pot gandi la asa ceva, dar sunt deja disperata ca nu ma incap inca hainele mele de dinainte de sarcina. Cu greu am intrat in niste blugi si asta pt ca sunt elastici. Dar va urez succes fetelor care tineti cure sau faceti sport sa ajungeti la rezultatele dorite.

Andreap, esti o burticuta super faina, mi-au placut mult pozele la zapada. Legat de burtica si miscatul lui bebe, pot sa-ti spun ca si eu am avut burta mai mare in primele luni fata de la prima sarcina, iar Patrick a miscat pe la 18 saptamani prima data, dar de atunci pana s-a nascut n-a stat o clipa...deci mult diferit de cum a fost la David.

Am mai pus niste poze sa vedeti ce mult "seamana" baietii mei (la aceesi varsta, respectiv 1,5 luni).

Onitza, wow, ce "fetita" are mama...si lui David ii place sa-si puna agrafele mele in par...oare sa ne ingrijoram?

Va si va doresc noapte buna

Mami de David (18.11.2004) si Patrick (18.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, ochiosul frumos

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CE FETEFRUMOASE!!!!!!
Sa-i fie de bine Amirei botezul, sa fie sanatoasa, frumoasa e oricum, o dulceata nu alta!!! Nasicoooooooooo, ce ochi frumosi ai!!!!!!!

PAXELA daca pe Delia nu a furat-o nimeni la cat de dulce si frumoasa e, atunci o pot face linistita pe Natalia!

Am mai vazut oi frati frumusei foc , pe David si Patrick, dragalasii mamei!!!!!
Apropo de doi frati, am visat azi-noapte ca aveam al doilea copil un baietel si avea cam un an, se numea Vladut; facuse kk pe el si isi daduse singur pampersul jos, era pe jos kk , la funduletul lui, l-am luat pe sus si l-am bagat in apa in cada sa il spal......io stiu ca nu e bine sa visezi baiatel gol si apa limpede....ce-o mai fi si -asta?

OTILIA si mie imi place cum zambeste strengarul, e un dulce...

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetele!

Am intrat si eu putin, desi nu prea am chef de vorba, dar vroiam sa fiu cu voi si doar asa pot.

sa fie intr-un ceas bun botezul Amirei si sa ii faca pe parintii ei fericiti!

Pozele din "tineretea" voastra sunt tare dragute!

Acuma, despre mine.......
S-a stins mamaita mea pe 9 ian. dupa-amiaza. Venisem sa-i mai aduc mamei din cumparaturi si stiam ca intrase in coma, deja. Nu vroiam s-o vad asa si oscilam daca sa intru sau nu la ea. Din usa, cand sa plec, nu m-am putut desparti fara sa intru si am mangaiat-o pe frunte. Era rece si respira de parca era pusa la aparate, ritmic.

Am iesit pe usa zicandu-i mamei ca merg sa-i dau sa manance fetei si ma intorc. Nici n-am ajuns la masina si a incetat s mai respire.

Vroia mititica, iubirea mea, sa-si ia ramas bun si de la mine!

Apoi, am ramas acolo 3 zile.

A fost un chin inclusiv pentru Damiana.

Nu pot plange!! Cu mama nu vreau ca si asa sufera de-o depresie pe care refuza sa-o trateze, iar in casa din cauza Damianei. E asa rau acuma, chiar daca stiu ca va trece!

Imi dau seama ca vreau sa plang de mila mea, de fapt.
Mamaita este fericita acolo unde e.
Simt ca mi-as face pacate s-o jelesc pe femeia care s-a imbolnavit din cauza barbatului ei mort, dupa care a plans 5 ani. Si doctorii mi-au zis ca boala s-a declansat acum 5 ani si ma intrebau ce se intamplase atunci. Ei s-au reintalnit si sunt iarasi un intreg.

Mie imi vine sa plag ca nu mai este cu mine. Ne intelegeam asa bine si imi era asa usor sa comunic cu ea! Chiar si acuma, cand era bolnava! Imi pare rau ca nu mi-a vazut casa in care m-am mutat! Imi pare rau ca nu se mai roaga pentru mine! Imi pare rau ca n-o s-o tina minte Damiana! Imi pare rau de foarte multe!

M-a rugat, saraca, sa am grija de mama si i-am promis c-o voi face. Oricum, aveam, dar acuma parca am un bolovan legat de gat, ca stiu ca mi-a cerut asta in ultima clipa. Cu mama e greu de comunicat. Este o fire dificila si capricioasa. Nu stii cum iti interpreteaza ceva de se supara instantaneu si iti intoarce spatele.

Imi va fi tare greu de acum inainte!

Va pup pe toate mai intru cat de curand, dar acuma nu vreau sa mai continui sa vorbesc despre astea si alt subiect nu-mi vine.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miria, imi pare tare rau...Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica ta
sunt convinsa ca Damiana o sa-si aminteasca de ea, probabil ca au poze impreuna si o sa te intrebe si tu o sa-i spui ce fiinta minunata era...iar pentru tine sa fii convinsa ca bunica ta se roaga si acum de acolo de unde este si o sa fie mereu alaturi de tine in inima ta. si aveti grija de voi...numai bine

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Miria, imi pare rau si mie. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.
Ma regasesc in tot ce ai scris pe mine, acum un an, cand a murit bunica mea. Iti inteleg f. bine starea.
Exact ce a scris Monica, iti scriu si eu, si de acolo unde este, se v-a ruga pentru tine, pentru voi.

Mergi la inceput