Comori de nov-dec 04(166)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Miria, condoleante, sa-i fie tarana usoara. Inteleg ca a avut o viata frumoasa si chiar lunga. Nu suferi ca n-o va tine Damiana minte, tu poti sa-i povestesti despre ea. Cati dintre noi si-au cunoscut strabunicii? Eu nici macar toti bunicii nu i-am cunoscut si de 7 ani si ceva nu mai am nici un bunic. Pe bunica mea care m-a crescut o chema Ana si dorinta mi s-a indeplinit sa am o fetita cu acelasi nume, cand am vazut ca am DPN pe 9 decembrie si este Sf. Ana in calendar a fost ca un semn pentru mine. Eu zic ca mai important este sa fie in inima si sufletul nostru. Ai grija de mama ta.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor, voi cam cat stati afara cu piticii pe frigaciunea asta?
ai mei vor sa stea mult...ca nu se mai satura de zapada si tras cu sania dar dupa cca 15-20 de min sunt lemne...abia se mai pot misca

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Miriacondoleante. Iti doresc multa putere si rabdara cu mama ta. Esti oricum binecuvantata ca ai avut parte de bunica ta pana acum.
Ma dar am ajuns la niste discutii cu curele de slabire chiar cand sunt si eu in plina strofocare sa pierd cateva kg. M-as duce eu la sala dar nu am cu cine si singura greu ma urnesc. Mai nasol e ca dupa "abuzurile" de sarbatori m-am ales cu niste dureri de stomac care se "infiinteaza" mai ales noaptea si trebuie sa am mare grija ce mananc. Poate asa mai slabesc si eu putin.
Cu Ana am inceput sarcina la 57 kg si in primele luni ajunsesem la 55 kg iar in ziua cand m-am dus sa nasc aveam 59 de kg. Cand am ajuns acasa aveam 53 de kg (nu mai avusesem atata din liceu). Daria a fost mai gogosica si dupa ce am nascut-o nu m-am mai prea urnit de la 59 kg.
Am vazut multe multe pozici cu copilasi frumosi foc, sa va traiasca tuturor si sa va bucurati de ei.
Roserb pozele sunt superbe iar gestul Biancai e din cele care te faci sa te simti tare vinovat de ceea ce ai facut. Pe de o parte e bine ca s-a "sesizat" si s-a exteriorizat.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRIA condoleante, sa se odihneasca in pace bunicuta ta! imi pare rau ca suferi asa de rau....ma bucur ca ai apucat sa iti iei ramas bun de la dumneaei.

Lui Paul i-au iesit pe piele niste umflaturi rosii, sunt ca ciupiturile de paianjen, cred...cam cat bobul de mazare unele , iar altele mai mari ca bobul de fasole. I-am pus carpa rosie de bumbac pe spirt de burtica si nu i-au iesit nici pe burta nici pe spate ( de fapt pe burta n-are decat una), insa la gat, pe ceafa si umeri, maini si picioare are mititelul destule...ma gandesc ca e o alergie ceva..nu cred sa fie rujeola/rubeola...am cam citit despre boli si eruptia nu prea seamana cu niciunul din cazuri..offffff, trebuie sa merg cu el la un doctor sa depistam la ce este alergic...alergoloc cred ca se numeste...dar oare unde se fac amanuntit aceste teste....? stiam ca e alergic la oua de casa, si tot ce se creste la tara:gaian, pui, etc...si nu i-am mai dat..i-a aparut de vineri seara de cand l-am adus de la gradi...dar avea doua-trei. Ieri i-ai mia aparut cateva si azi chiar mai multicele.......se scarpina mititelul, mi-e mila de el, ii dau cu mixtura mentolata si vad ca este bun, se usuca bubele..sper sa treaca repede....maine il duc la asistenta de la gradi sa vedem ce spune si ea, daca e alergie il las maine la gradi si il duc dupa=masa undeva, daca e ceva contagios stau cu el acasa.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

VOI CE ZICETI? E ALERGIE SAU O BOALA A COPILARIEI??
Maine merg cu el la medicul de fam si apoi la o policlinica sa ii fac testele de alergie neaparat, nu mai pot sta asa. Multumesc tare mult mami Paxela pentru indrumari!!!!!!

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, nu stiu sa ma pronunt ce este...
poate sa fie si o alergie sau poate o varicela(daca nu a facut)
dar in amandoua cazurile niste Peritol l-ar ajuta sa nu se mai scarpine, daca face si febra da-i antitermice si este f bine ca-i dai cu solutie mentolata...dar cel mai bine este ca maine dim sa mergi cu el la medic sa-ti spuna clar ce are...
ochiosul sa se facas bine repejor orice ar fi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miria,condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca pe bunica ta!

Ioana,asa bube face Robert cand il pisca vreun purice.Dar la voi parca is prea multe ca sa fie de la asta,nu? Pupam ochiosul sa treaca repede buba.

Noi am fost astazi la sanius si la un gratar.A fost cam frig,dar frumos. Robert era ud pana la chiloti ,bocna de frig,capcaun de somn,dar nu-l puteam extrage de pe partie.S-a dat cu sania,a fost super incantat,dar cel mai si cel mai a fost incantat de faras.

Aici mai avem cateva poze de la petrecere.Adica de la cumatrie.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza
Lui Paul i-au iesit pe piele niste umflaturi rosii, sunt ca ciupiturile de paianjen, cred...cam cat bobul de mazare unele , iar altele mai mari ca bobul de fasole. I-am pus carpa rosie de bumbac pe spirt de burtica si nu i-au iesit nici pe burta nici pe spate ( de fapt pe burta n-are decat una), insa la gat, pe ceafa si umeri, maini si picioare are mititelul destule...ma gandesc ca e o alergie ceva..nu cred sa fie rujeola/rubeola...am cam citit despre boli si eruptia nu prea seamana cu niciunul din cazuri..offffff, trebuie sa merg cu el la un doctor sa depistam la ce este alergic...alergoloc cred ca se numeste...dar oare unde se fac amanuntit aceste teste....? stiam ca e alergic la oua de casa, si tot ce se creste la tara:gaian, pui, etc...si nu i-am mai dat..i-a aparut de vineri seara de cand l-am adus de la gradi...dar avea doua-trei. Ieri i-ai mia aparut cateva si azi chiar mai multicele.......se scarpina mititelul, mi-e mila de el, ii dau cu mixtura mentolata si vad ca este bun, se usuca bubele..sper sa treaca repede....maine il duc la asistenta de la gradi sa vedem ce spune si ea, daca e alergie il las maine la gradi si il duc dupa=masa undeva, daca e ceva contagios stau cu el acasa.

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Ioana, poate fi o reactie la vreo intepatura de insecta dar si urticarie. Anei i-au aparut asa de la o intepatura de tantar, dar nu asa multe, se vedea clar unde a intepat-o si ulterior au iesit in alte zone. Dar de cate ori a facut bubite nu a facut niciodata pe burtica.
Nu inteleg ce-i aia alergie la produse de casa, ca doctor a scos perla asta? Poate produsele de casa sunt mai bogate in proteine si alergia este la proteine. Altfel nu imi explic ce relevanta are. Mie si doctorul de aici si pediatra de la Bucuresti mi-au spus ca nu se fac teste pe piele pana la 5 ani. I le-am facut pe cele de sange si nu i-a iesit nimic dar asta nu inseamna ca nu-i alergica. Am vazut acum o saptamana la o clinica din Voluntari cum faceau teste pe piele, zgariau si puneau alergeni si vedeau ce reactie are pacientul. Ea a primit Claritine pentru urticaria din toamna de la care a ramas cu semne, se scarpina pana ii dadea sangele .
Dragul de el, sper sa se traga repede ca sunt tare multe.
Ne-am uitat cu atentie la poze si i-am vazut si putica.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Aici mai avem cateva poze de la petrecere.Adica de la cumatrie.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mami ai doua comori, si zau daca numai persoane frumoase si cochete prin poze, cei trei prichindei la patru ace, mamicile nu mai spun, si de moasa mi-a placut si am bagat la cap si obiceiul cu cadita . Pe la noi nu se practica sa aibe un copilas moasa, dar cred ca-i mai bine asa.

Mergi la inceput

Monica, Ana a stat si o ora afara, dar a fost impermeabilizata bine, nasul i s-a inrosit de cum a iesit dar n-a racit deloc si era frig ca am iesit si noaptea cu ea.
Carmen, stai foarte bine la kg, nici nu ai de ce sa te agiti cu slabitul.

Daca tot vorbim de frig si zapada, numai la noi in Romania am vazut copii cu fular la gura. Zau daca inteleg de ce se pune asa, uneori si pana la nas de parca aerul care trece prin fular se incalzeste instant .

Mergi la inceput