Strumfi de iulie-august 2007 (42)
Raspunsuri - Pagina 16
mrl_dumitriu spune:
Amethyst,sincere condoleante!
Desi n-am mai scris de mult pe forum,citesc cand am timp iar acum am fost de-a dreptul socata,nu-mi vine sa cred.
Ame,D-zeu va fi alaturi de familia ta:de tine si puiul vostru,aici si de sotu tau,acolo,unde poate ca a avut nevoie de un suflet mare ca al lui,deaceea la luat la El intr-o zi sfanta:de Sf.Ioan.
Trebuie sa fi tare pt.copilul tau care are mare nevoie de tine.
D-zeu sa-l odihneasca!
Mirela si Iarina Andreea(16.08.2007)
cris_m spune:
Ame,condoleante
se zice ca in viata ce nu ne distruge ne face mai puternici
sa-ti de DD putere sa treci peste asta
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
madabout2003 spune:
Ame Condoleante! Dumnezeu sa te ajute sa trece peste incercarea asta atat de grea!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea
Timi07 spune:
Condoleante Amethyst! Nici nu pot sa ma gandesc la durerea ce-o simti. Sa-ti dea Dumnezeu putere sa-i faci fata. Mi-e rusine ca eu voiam sa ma plang ca ieri au plecat parintii mei inapoi la Timisoara.....ca azi noapte Sophie a avut multe treziri...ce ingrata ma simt...
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
sunflower1979 spune:
ma alatur si eu voua, fetelor sa o sustin moral pe Amethyst. am citit de dimineata insa m-am intristat atat de tare ca nu am putut scrie nimic. si acum mi-e teama sa spun ceva ce ar putea fi nepotrivit. sunt si eu alaturi de tine si fetita ta in greaua pierdere ce ati suferit-o si ma rog la Dumnezeu pentru familia voastra!
Cristina, mami de superbaietel
www.flickr.com/photos/12285891@N07/2142971667/" target="_blank"> Denis Stefan (30.07.2007)
mychydutza spune:
de cand am citit de Ametyst imi vine sa plang intruna.cat de relativ e totul si cat de slabi putem fi! of doamne imi pare asa rau pt ea!
*mihaela*
nikole spune:
Amethyst, nici nu stiu ce sa mai spun....de cateva minute de cand am citit , stau in fata calc. si ma uit fara nici o reactie la ecran...sunt socata efectiv!
D-zeu sa iti aline suferinta...e crunt intr-adevar, parca orice cuvant e de prisos in aceste clipe.
D-zeu sa-l odihneasca, si pe voi cei ramasi aici, sa va aline si sa va mangaie.
Nikole,mami lui albastrel
Vivela spune:
Ame, condoleante sincere. M-am pus pentru o clipa in situatia ta si am ramas fara aer
. Cuvintele pot spune atat de putin ... 
.
Ma rog pentru voi
Gabi, mami de bubulush Davidush (02.09.07)
Carmena spune:
Ame sincere condoleante. Nu am cuvinte...
http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1
Carmen si flacaii Stefan
si Bogdan