Loc de intalnire aspirante cu vechime - 11

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pupam cu drag toate fetele!
Vale, Zincul (1 tableta/zi) este tare bun pt. baieteii voiosi, la fel si acidul folic. Bere DELOC! Mai bine un pahar cu vin rosu. Berea este otrava pt. zburdalnici! Toate astea le stiu de la pr. Marinescu, si le-a urmat si sotul meu, la vremea respectiva si... restul il stiti . Felicitari pt. spermograma buna, iti doresc mult noroc, la fel tuturor.
Noi suntem bine, ne luptam cu autismul asta nenorocit... mergem spre bine, avem progrese (mici), dar avem.

Pe curand si numai bine tuturor.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by asteryaro

Noi suntem bine, ne luptam cu autismul asta nenorocit... mergem spre bine, avem progrese (mici), dar avem.

Astery,iubita,habar n-am avut ca aveti probleme....Un pupic dulce lui Razvanel si va dorim din suflet ca lucrurile sa decurga din ce in ce mai bine,pana la vindecarea totala.

Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Astery,iti doresc muuulta vointa si rabdare si totul o sa fie bine,ai sa vezi!
Flory,Liana

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Salutare, fete dragi !

Ma bucur sa aud vesti bune, Vale. ( la multi ani - pentru ieri, de sf. Valentina )
astery,

<====> toata gasca

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sarumana Relya!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Pup si eu toate fetele
Astery, imi pare rau sa aud astfel de vesti... Nu stiam ca la concluzia asta s-a ajuns, te-as intreba mai multe, dar nu stiu cat esti de dispusa sa vorbesti. Iti doresc multe putere si rabdare, si lui Razvanel mult noroc si sa fie bine! Si La multi ani pentru cei doi anisori impliniti de curand!

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Astery in primul rand iti doresc multa putere si curaj si Dumnezeu va ajuta sa treceti si peste asta.Intr-o seara am vazut o emisiune Oprah unde se discuta despre autism.Unul dintre mijloacele de a ameliora si a combate autsismul e si controlul alimentatiei.Se recomanda o alimentatie lipsita de gluten si se mai recomanda controlul candidei in organism.Imi pare rau ca nu pot sa iti spun mai multe.

Vale vezi ca am avut dreptate.Incet incet va indreptati spre spermograma de donator.

Anca mai bine mai incet si sigur decat repede si aiurea.

la toate

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pupam cu drag toate lumile.
Raluca, sunt dispusa sa vorbesc oricat, ma ajuta f. mult, si nu ma deranjeaza defel, dimpotriva.
Deci oricine doreste, poate sa ma intrebe, aici sau pe PM, ca sa nu deranjam subiectul fetelor, mi-e egal.

Asi, da, din pacate eu n-am vazut emisiunea, doar din auzite. Despre controlul alimentatiei am auzit, ma pregatesc acum sa fac si acest pas.
Oricum, el evolueaza, Doamne ajuta in continuare!
Un munte de flori celor ce au o vorba sau un gest de incurajare pt. mine!!!

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

astery, sunt si eu alaturi de voi !
spune'ne daca te putem ajuta cu ceva... (daca ai de exemplu de tradus din/in engleza chestii medicale, de specialitate, sa'mi spui)...

vale, ma bucur pentru voi ! asteptam vesti bune in continuare !

toate fetele dragi !!!!!

mami de brotac roacker

Mergi la inceput