Loc de intalnire aspirante cu vechime - 11

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mirelush ba sa faci bine sa o dai..auzi tu?????pai ce sa fac ca ti'o luam de mult da daca tu nu zisasite puppp..

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Mirela din pacate n-am vesti! Dar mi-a ramas optimismul ....

Pup toate fetele, io o sa plec putin in concediu asa ca saptamina asta si cealalta nu sint prin zona (in caz ca va intilniti). Sa fiti cuminti !

P.S. Sorinache da, da, subscriu si io, vreau poze cu printesa

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Shehe un pupic pentru papusica ta
Ancut sa-ti traiasca si sa-ti infloreasca si succes cu dosarelu' si toate sa iti mearga atza.
Asi succes pentru bb2.
Bre, va spun cu mana pe inimioara ca vizita in Romania si-a facut toti banii si oboseala pentru fetele astea doo minunate si alti cativa oameni dragi mie pe care i-am intalnit. Va umbesc
Daaaa p'ajiturica aia era doar de decor, cea mai tare poza e aia in care se linge Vale pe botic..mor-ta-la
Gusi? Ce gusi? N-avemFrumoase si ochioase
Aaa si ne puparam in fata la Eva de nu mai terminam, fiecare cu lista de pupaturi in buzunar: hai sa te pup..tzoc-tzoc, aa stai sa te pup de la papadie..tzoc-tzoc, aaa stai sa te pup si io te la asi si liana tzoc-tzoc si tot asa...
M-am intors in State..uof, back to reality.
Pup toata gashca de vechituri

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mortalaaaaaaaaaaaaa..mortalaaaaaaaaa
Oana te puppp acu ca ajunsasi poate imi raspunzi si mie la PM
va pup pe toate

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Oanaaaaaa

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Oana multumesc

Mirela abia astept sa ne vedem.

Astery ce mai faci?Cum e Razvan?

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

Sorinaaaaaaaaaaaaa, mamica scumpa, de cate ori m-am gandit la tine! sa te bucuri de minunea mica, e cadoul pe care ti l-a facut viata

Anis

fetelor, eu nu prea sunt bine, viata mea e tot intr-o criza. nu fac nimic altceva decat sa o pandesc pe carmen, nici nu ma bucur de ea, sunt obosita moarta, tip continuu, uneori chiar urlu, o reped din ce in ce mai mult. imi gateste mama, casa e vraiste, eu nu mi-am mai aranjat parul de la botez si inevitabil se apropie sfarsitul concediului si nu am gasit, de parca as fi cautat, cresa la fetita.

nu-i frumos sa dispari cu lunile si apoi sa te smiorcai dar daca aveti vreo idee de iesire pt mine o astept cu sufletul strans.

cam asta-i!
dar sa stiti ca ma gandesc la voi, destul de des, cam de fiecare data cand vad un bebelus. probabil ca am fost "programata" sa am mai multi copii si e clar ca nici nu se pune problema

uf, viata legata cu ata!

va pup dragelor si va rog sa gasesc aceleasi vesti bune cand revin

dandana mamica de bebelusa iubita 17.07.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna dragelor,

poze inca nu m-am invrednicit sa pun, am o oaresce retinere cu poze pe Internet, deeehhhh riscurile meseriei, ajungi sa te temi si de umbra ta, dar daca voi trece peste asta voi veti fi primele. Oricum de ne vedem cumva pe YM acolo vi le pot trimite fara probleme.

mersi mult Dandanutza, imi era tare dor de tine !!! Si acum sa imi dau si eu cu parerea, ca toti trecem la un moment dat prin clipe de astea. Ce m-a ajutat pe mine: sa te opresti un pic din iures si sa iti analizezi prioritatile. Probabil esti foarte legata de job, dar sa stii ca la cea mai mica problema a firmei, nimeni nu ezita sa se descotoroseasca de cei mai buni oameni, asa ca NU firma / cariera trebuie sa fie prioritatea numarul 1. Astea vin si pleaca, se mai gasesc, dar clipele alaturi de cei dragi sunt nepretuite. Eu m-am relaxat super dupa un curs de Qi-Qong, am fost asa intr-o doara dar dupa el mi-am revizuit comportarea in primul rand la servici, unde eram in stare sa imi dau si duhul ca sa fac totul super bine si sa fiu remarcata. Nu inseamna sa nu lucrezi, ci doar sa te mai opresti sa "smell the roses", sa muncesti normal si nu 2 norme.
adevarul este ca e tare greu la voi in Bucuresti, cel putin pentru un ardelean calm......tin minte cand am fost ultima data, in troleu toti se certau, isi dadeau umbrele in cap, o tanti se lega de al meu sot, care este de un calm desavarsit si ii spunea ca s-ar putea sa ii dea peste ochelari tinand mana pe bara, deci era vorba de drobu de sare...si noi nu mai puteam de ras de situatia in sine...dar probabil stand acolo o viata iti piere calmul, cu tot stresul.

no sper ca un pic te-am destins, mergi cu Carmenutza la shopping, fa-ti paru, ia niste Magne B6 si sa vezi ca va fi totul roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sorina am incercat sa te adaug la lista de mess dar nu am reusit.

Dandana draga imi pare rau ca treci si tu printr-o criza din asta.Daca te ajuta sa stii ca nu esti singura.Anul trecut am facut si eu o faza din asta.Cu ajutorul sotului am inceput sa ies incet incet din rutina zilnica.In primul rand m-am apucat sa iau magneziu , am inceput sa beau ceai de aloe si sa iau ulei de peste.Apoi am dus pentru 2-3 zile copilul la mama.Dar nu m-am apucat sa fac curat in casa ci am iesit amandoi la plimabre, am mers in vizita la adulti, fara copii, am iesit noaptea pe strada, am dormit si cand am vrut si cat am vrut.Incat incet si cu multa vointa si ajutor din partea celor din jurul meu am trecut peste.I-am rugat sa nu imi mai spuna ca doar sunt nervoasa si numai urlu ci sa aibe rabdare cu mine.
Mai am si acum rabufniri dar din fericire copilul a crescut si mai face si el una alta.
In legatura cu cresa , mama ta nu poate sa stea cu Carmen sa nu o duci la cresa?
Succes si sa treci cu bine peste criza!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

hai saluti!
am intrat sa pup fetele!
dandana te inteleg perfect! si in casa si in creierul meu e totul vraishte, sunt super obosita trei nopti are karina nervisori in k.r si urmatoarele trei nopti Iris fapt pentru care creierul meu e deja pane. Mai am putin si dau cu ele de pereti. Si eu mai tip la ele...eu insa ma descarc daca le injur nu neaparat daca tip iar sotul meu mai are putin si baga divort...ca de ce imi injur copiii? am spus ca mai bine ii injur decat sa ii omor. Imi e foarte greu cu toate ca am bona. Ea prefera sa stea cu ele in varful patului si eu sa fac tot restul. Si eu prefer asa, ce-i drept, macar stiu ca mancarea e facuta cum trebuie, biberoanele spalate bine, fetele spalate bine... insa cred ca ajung la operatie de coloana. Iris cel putin (aia mica) a depasit 10,500 kg si ma rupe efectiv. abia astept sa ma mut sa le pot lasa pe jos sa misune; inca nu merg bine de-a busilea (au 8 luni) dar incearca cu stoicism sa sara in cap din pat. si daca nu reusesc se dau cu capul de pat sau musca zabrelele de lemn de la pat.
Fug acasa ca am evadat si eu cu cainele o juma' de ora dar trebuie sa ma intorc.
Fetelor va pup pe toate si mi-e tare dooor de voi. Sunt foarte izolata si singura de cand am nascut si stau toata ziua cu o bona total agramata de o prostie strigatoare la cer cu care nu am ce vorbi de imi vine sa o omor si pe asta. Dar e cu fetele de cand aveau 3 saptamani si nu am de gand sa o schimb pana nu or incepe ele sa vorbeasca.
Pupici la toate fetele mele dragi, adica la toate!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput