respiratia urat mirositoare la bebelusi
![](images/user_woman.png)
Buna !Sunt o mamica din Iasi si as vrea sa va intreb daca nu ati patit sa-i miroase gurita la bebe? Mentionez ca bebe are 11 luni si doar trei dintisori.
Va multumesc anticipat
Raspunsuri
gabitaco spune:
gurita bebelusului poate mirosi daca are si rosu in gat. Daca nu sunt "n" cauze: virmisori, reflux gastroesofagian, igiena dentara deficitara, afte.....chiar si de la constipatie, sustin unii medici.
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
musetto spune:
Puiului meu ii mai miroase gura a branzica si asta din cauza faptului ca are acid reflux.
mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)
monica-elizabet spune:
lui alex cand i-a mirosit guritza ne-a dat sa facem coprocultura...nu a avut nimik...tin minte ca ne-a zis sa-i dam ceai de musetel sa curete guritza...asa am facut si in scurt timp am scapat de miros
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andreeaben/andreeaben.jpg)
andreeaben spune:
Noi am observat ca miroase gurita de la suzeta,pe care o iubeste nespus si la care inca nu renunta(la 1 an si 1 luna).Desi o schimbam des,si suzeta miroase,desi e din silicon,nu din latex!
va dorim numai bine in Noul An!
Andreea si Andrei
try spune:
Daca e vorba de mirosit gurita de scurt timp sau in reprize (adica sti ucopii carora le miroase gurita de ani de zile) poate sa fie de la o simpla raceala (daca are si simptomele necesare, bine-nteles). Copilasii care sunt raciti au nasul infundat si nu pot respira pe nas (cum o fac ei in mod natural). Si sunt astfe lfortat isa respire pe gura. Respirand pe gura apare si respiratia urat mirositoare pt ca gura nu trebuie sa stea neumezita etc. Dar odata cu desfudnarea nasului si revenirea la respiratia pe nas, ar trebui sa dispara si respiratia mirositoare. Daca nu e asta motivul sau inca persista respiratia, atunc ie alta cauza. Dar asta e una din cauzele comune ale respiratiei urat mirositoare la copilasi.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II