*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Multumim de complimentele la adresa pozelor!

Cuscra, asa deci..il lasi pe Adila al tau sa bantuie. Sa stii ca ma gandeam la tine cand am dat azi fuga "fugara" pe la Z. ca desi am luat dulap full de haine lui Sarah, tot nu m-am abtinut sa nu merg si la Z. Si asa este...de 2-3 ani nu mai gaseai nimik.
Io i-am luat 3 sosete, o pereche de ciorapi ungi si o fustita de blugi sic.In secundele astea Sarah pupa pozele cu Vlady "momos" de la ziua ei.

Pumba- care gene de silfidenie? poate d ela mama mea si de la Adila, ca d ela mine sub nicio forma. Numai in vacanta asta am reusit perfomanta de a ma ingrasa 4 kile!!!! Sunt incurabila cu mancatul!Problema mare e ca no way sa pot tine cura acuma.

Ioana- unde-s pozele voastre? Ca io nu mai apuc sa citesc in urma, asta e clar.Si tare vreau sa-ti admir povestitorul mic.

Leea- spor la tocit. Cu ce anume iti incarci bostanul? Si io ma apuc de maine-poimaine, ca deh, bate sesiunea la usa.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki si eu am pus 2 kg de la Craciun incoace si nu cred ca le voi da jos curand ,mor de ciuda ,am mincat ca un porc cit am stat la munte ,mincam pina nu mai puteam sa stau in fund pe scaun ,trebuia sa ma duc in pat sa ma tolanesc nitel :((
Super pozele de la Bistrita ,cred ca s-a distrat tare bine Sarah .
Asteptam pozele de la Viena

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

"Lolando-Olando", cum ii zice Sarah de la mine din brate, este taaare dragut cu gecutza lui bleu in zapada.
Numai ca vazandu-l cu fularul ala ala burdusit peste nas, a facut ochii cat cepele si zice: "ce are baietel???"

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Noki ,lamureste fata ,spune-i ca baietelul are o mama nebuna si super fricoasa asa ca l-a camuflat cum se putea mai bine:))))))))

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Madutza...aha!
E clara treaba, de emotia vederii lui Olando, fii-mea a scapat castronul cu resturile de popcorn... de-alea mici-mici si multe-multe!!!

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miri- ciocolata mai rar,o pastraz pt mine,in schimb mandrele servesc inghetata cam de 2 ori pe sapt.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mey cum nu stiati ca sunt reduceri la Z ca de vineri imi bat gura pe aici?!?!

Pana la urma n-au gasit nici Virgil nici prietena mea ciorapeii respectivi.

Miri eu le dau ciocolata ocazional; cam 1 sau 2 patratele de cioco normala, de care mananc si eu. Sau kinder daca se nimereste in casa, un batonel din ala.

catutza da, pe 9 incep reducerile la LR si livreaza din nou in RO; eu am mai comandat acum vreo luna si a venit fara probleme; acum am gasit doar o pijamaluta care sa ma tenteze si sa aiba masurile fetelor mele asa ca ma las pagubasa, pt o pijamaluta n-are rost sa comand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , te astept maine cu vesti bune dupa operatie, ma sa fie bine.
Iar cu LR la mine e boala grea, o perioada mi-am autoimpus sa nu mai comand dar acum ca stiu ca vin reducerile am intrat in transa. (eu am patit-o cu multe lucruri de la ei care la spalat se labarteaza, sau care din start sunt mici, am luat 3 perechi de sandale in vara pe care le-am vandut pentru ca-mi erau mari/mici...)asa ca nu e foarte avantajos, dar e "ceva" ce nu ma lasa sa nu dau macar o comanda.

Noki , hai cu pozele de la Viena.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!
Noroc cu voi, eu am uitat ca astazi este si ziua lui tata si mi-ar fi parut rau sa nu-l felicit. Mi-a spus ca la Bucuresti sint minus nu stiu cite grade, saptamina trecuta la noi erau – 25 si astazi + 12!!!! Ura!!! Am fost binedispusa toata ziulica si mi-am rezolvat multe chestii carora nu le dadeam de cap.

Tania asteptam vesti cu sufletul la gura, care mai este starea lui Che?

Lavi, multumiri. O zi cu reusita pentru maine ( astazi la voi), va tin pumnii!

Madutza

quote:
Ina ,ma bucur ca ti-ai revenit ,o sa uiti cu timpul ,o ai pe Rachel sa-ti aline sufletelul :),eu cand sint mai suparata imi iau puiul in brate si uit de tot .
frumos spus!

Cami de abia astept sa vad poze cu Dariuca, si poate ne incanti "urechile" si cu ceva filmulete s-o mai auzim vorbind, ca tareee dulce este!In stilul rapid la care invata si la cit de isteata este, cred ca voi ati ajuns deja la tabla inmultirii!

Bicule, ma bucur ca ti-a ajuns cu bine jumatatea.
Stii cit o sa mai stati prin tara?

Cata, mancam aproape normal, eu nu support sa vad carnea iar Rachie nu se atinge de produsele lactate ( cu exceptia laptelui) sau de carne. Eu nu stiu din ce-si ia proteinele fata asta, ca in afara de orez, supe , fructe si ceva legume ( morcovii fiind de baza) nu vrea nimic, parca ar fi facuta cu un chinez ( ca ei prefera legumele, orezul si fiindca s-ar putea ca limba pe care o folosim sa nu o priceapa si ar fi cazul sa invatam chineza, poate vom avea mai mult succes…asta mi se trage probabil de la sedintele de acupunctura dinainte de-a o concepe, a ramas "vorba" in familia noastra ca am reusit s-o avem cu "ajutorul" doctorului chinez ) - asta-i japonez dar se cam aseamana

Pumba, noi am aplicat militaria dar tot s-a dat jos din pat si-a iesit din camera ei, voioasa. Trece pe langa noi sfidatoare, de parca ne-ar spune "na, prostilor, eu tot ce vreau fac!" si sa nu crezi ca nu sint ferma cu ea, ca sint. In ceea ce-l priveste pe barbatu-meu, il domina, el nu-i rezista si cedeaza la mofturi – cu mine nu-i (prea) merge-.

Am incercat si varianta cu optiunile dar nu a tinut. O intrebam " vrei pulovarasul rosu sau pe cel verde?" si ea se ducea la dulap si-si scotea ce vroia. Si nu ar fi prea deranjant, as fi acceptat alegerea ei, dar cind afara sint -25 grade si ea vrea sa plece in pijama, deja se schimba treaba.

Mai stiti ceva de Cristina Horno?

Ioana, sa va traiasca finuta!

NegaraC, prima saptamina este mai grea, a doua va fi mai suportabila… dupa atita stat acasa, tuturor le este greu.

Mada, Doamne, ce intimplare cu tiganii aia! Nu mai poti domn'le sa ai incredere in nimeni, acum citiva ani matusii mele i-a pus unul cutiul la gat in lift ( un domn foarte "bine", elegant si manierat) si a "usurat-o" de toate bijuteriile pe care le avea , inclusiv verigheta. In urma sesizarii la Politie, i s-a spus ca tot orasul este plin de infractori de gen si a zica merci ca nu a omorat-o sau violat-o si au sfatuit-o sa nu se mai urce cu necunoscuti in lift altadata. Matusa-mea sta la etajul 8 intr-un bloc de 14 etaje si o perioada buna a urcat pe scari sau il suna pe unchiu-meu din fata blocului sa vina sa o ia, asa era de speriata.

Mada, o sa incerc si eu cu ceai de tei si miere, doar ca inainte de culcare ea bea lapte.
Am mai intrebat de vreo cateva ori, unde ai postat retele de salate? Ar trebui sa-ti faci un blog ca si Hilde, ca deja esti renumita pentru ele.

Nokisor, bine ai venit, mi-era dor de postarile tale! Mama, ce fete frumoase si cochete ! Poza mea preferata este cea in care Sarah este emotionata ; cum a reactionat bietul Toto la smotoceli, a fost o buna gazda? Superbe toate pozele cu familionul, emanati un aer de voie buna

Leea, spor la invatat si arata-le bobocilor ce poate o femeie "coapta".

Fee, ce mai faci? Vroiam sa-ti spun ca am vazut poze si cu baiatul tau anul trecut, tot am uitat sa-l laud , cit este de mare si frumusel. La fel si filmulete cu iubaretul David al lui Miri.

Maria, ai perfecta dreptate, ar trebui sa ma multumesc cu Rachie, este lumina okilor nostri. Mie mi-ar fi greu cu un al doilea copil, nu mi-ar fi usor sa o iau de la capat, de abia astept sa-mi iau un job in afara casei, sa socializez la serviciu, sa ma ocup mai mult de mine si cariera. Dar tocmai fiindca o iubesc enorm , i-o datorez, nu vreau sa fie singura intr-o tara atit de indepartata, as renunta si la cariera, la libertate si la orice, numai sa aiba parte de o frate/sora. In plus, avem foarte mult de oferit , din toate punctele de vedere, si ar fi pacat sa nu o facem.

Ioana, si eu sint curioasa ce o sa zica drita maine; cum ii cunosc stilul, s-ar putea sa-mi spuna "este doar o perioada" sau las-o sa planga in camera ei ( ceea ce este exclus, am facut-o o singura data si a plins pina a varsat + a facut o criza de isterie urita).

Maria, am mai avut o perioada in 2006 , iti aminteti bine, venise soacra la noi si i-au aparut si maselutele .
Referitor la ceea ce s-ar fi putut intimpla acum, in urma cu cca o luna una dintre educatoare mi-a spus ca Rachie s-a speriat de niste umbre, era singura la buda si a vazut nu stiu ce si a plans o ora. De atunci a inceput show-ul cu refuzul de adormi dupa-amiaza, noaptea, dar chiar sa o fi traumatizat intr-atit incit sa nu uite? Este cam fricoasa din fire (ma mosteneste ).

pupicei!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata.
A venit anul cel nou cu sedinte o mie, mama mama ce bucurie.......la 10 am una, pana la 17 cine stie cate vor mai urma, imi vine sa cant si sa dansez.
Si pe langa munca mea cea frumoasa, ca doar e bratara de aur, sotul meu ma anunta senin aseara ca ar mai fi cazul sa mai facem si noi un credit ca doar ce eram pe la sfrasit cu ele si nu strica niciodata un credit la casa omului....Asa ca nici o demisie nu mai intra in calcul acuma ca ratele imi bat la usa.
Acestea fiind spuse, va urez o zi buna, ceea ce imi doresc si mie.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput