*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (178)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noki ,am vazut pozele cu Sarah , mi-au placut mult , mai ales zapada iar cele cu pisica in carucior sunt mortale Voi a-ti tunso vreodata? ca vad ca are parul destul de lung.

Pe mine ma dispera mai nou Bia cu "nu vau" adica nu vreau si "a mea" deci orice e al ei daca pune cineva mana incepe sa tie "a mea...a mea" , apoi se calmeaza. Ea imparte jucariile cu alti copii, dar pana nu tipa ca e a ei nu se lasa

Mada , care mai e faza cu LR? Mai livreaza la noi? Parca de pe 9 incep reducerile, nu? Pana acum m-am abtinut si nu am mai intrat pe site, dar de ieri ma mananca degetele rau de tot.

www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Ziua buna stimabilelor!
Nuuu n-am disparut ci doar m-am apucat de invatat.Intru in sesiune si is cu burta pe carte.Nu-mi vine sa cred cit de constiincioasa sint.Acu la batrinete.Ca in tineretile mele mi-o stat mintea la alte cele.Acu ma culca la ora 2-3 noaptea ,ma trezesc la 8-9 si inrestul timpului invat.Zici ca am innebunit.
T e foart bine,vb ceva mai mult ,e ceva mai ascultator si foaaarte indragostit de mine.L-am dus de simbata la mama,sa pot invata.Il aduc maine ca vrea ta-su sa-l vada si sa-i dea nush ce cadouri de pe unde a fost.
Deci va pup cu drag pe toete si pe ai vostri copilasi.N-am citit nimic in urma,sper ca toata lumea e bine.Daca nu,celor in suferinta un gind bun si un pupic cu drag.Voi intra ceva mai rar ca vreau sa-i fac praf pe mucoshii studenti.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Tania, D-zeu e cu ochii pe voi si va iubeste mult de tot! Sa va reveniti cu totii cat mai repede si sa uitati acea zi nefasta.

Ina, ficiorul pare mare in poze, el arata ca un copil normal, mai normal decat sora-sa la varsta de 2 luni. Nu stiu ce sa zic despre rachel, nu am probat nimic din ce povestesti tu, asa ca nu am ce sfat sa-ti dau. SUnt curioasa ce-o sa-ti spuna dr.

Multumim de aprecieri la adresa pozelor. Intr-adevar, ne simtim minunat impreuna, chiar suntem NOROCOSI din toate punctele de vedere.

DIn seria bube a la Stefanel: dimineata era iritat tot, tot, pe maini, picioare, spate. Eu ma gandesc sa nu fie de la detergent + balsam, dar abia acum sa se manifeste? Am chemat dr de familie azi si mi-a spus ca poate fi tot din cauza dermatitei seboreice; azi i-am spalat niste hainute numai cu sapun pt copii nivea, sa vad ce se intampla in urmatoarele zile.

Baietul meu nu numai ca e frumusel (spuse cioara), sa vedeti ce "vorbeste" de pe la o luna si jumatate. Mi-e drag de nu mai pot cand gangurim impreuna, cand il vad cum se straduieste sa-mi imite rasul. Este un scump, imi vine sa-l mananc. Savurez mult mai bine momentele petrecute cu el decat cu Maria la aceeasi varsta. Nu imi pot explica de ce. Doar ii iubesc pe amandoi la fel. Poate sunt mai relaxata acum.

Lavi, tinem pumnii pt operatie!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Am uitat sa va transmit salutari de la Alexandrina. Timpul pe net ii este limitat. SUnt bine, aveau si ei botezul sambata asta.

Noki, acu ma uit la poze, ai o printesa roscatica frumoasa foc!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Gata ,sint libera ,am culcat plodu' dupa o plimbare de 2 ore p'afara ,nu prea a stat pe sania asa ca am venit cu el de-o mana ,sania in cealalta si tot in aia o sacosa cu ceva cumparaturi dar a fost frumos ,tare fericit e puiu' meu in zapada .
Cand ne-am intors a basculat un castron de supa de vacuta cu smantana ,apoi niste pilaf si desert smantana cu paine :))),acu' doarme ca un ingeras cu burtoiu' mare-n sus .

De Anda mai stiti ceva?Ce mai face buzita poetului???

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

madutza, voiam sa-ti zic ca l-am vazut pe andu ieri la mallul de langa noi, nu mai stiu cat era ora, cred ca 1-2.
mi-a placut de el, a vrut sa coboare singur scarile rulante, a venit sotul tau in fuga spre el, dupa care a intrat la leonardo si a inceput sa studieze o pereche de pantofi ca un cumparator hotarat!
a fost super dragut, ne-am amuzat si eu si sotul meu.
ne grabeam, in mod normal am fi intrat si noi la leonardo, as fi avut chef sa te vad dar eram in viteza.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

vreau sa va spun ca sotul meu este acum la Z, se bate cu mamicile pe bluzite si pentalonasi, in timp ce eu, mama denaturata, nu pot sa merg, sunt la serviciu.
acum sunt cu el pe telefon, imi spune: mai, voi toate de pe forum v-ati vorbit ca sunt reduceri? nu mai e nimic de 3 ani! (ca noi asa ii luam monstruletului, de 3-4 ani).
acu' cand am si io chef de vorba, bate vantul pe-aici?

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

xandra- felicitari pt asa sot!al meu sot ,nu intra daca nu vede scris mare si clar " electronice"
noki- esti foarte sic in poze, Sarah e o dulce si intrebare de baraj de unde vrei sa fie mai plinuta,cand are in gene sa fie silueta?

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Hello!
La multi ani Ionilor si Ioanelor!
AM vazut pozelele lui Noki.tare fericita Sarah!bine ai revenit!

chiar voiam sa va intreb voi cata ciocolata dati copiilor intr=o zi? al meu nu vrea alba sa ca mananca jumatate dintr-o milka kinder,cealalta-imi scapa numele acum -care face reclama claudia shifer mi se pare ca are mai multa cioco neagra decat milka.ieri m-a disperat am facut 20 drumuri la frigi ca vrea cioco.i-am dat o hartie goala sa vada ca nu mai e.
Leea ma bucur ca e tati dornic sa vada copilul!
Pumba si Sorin cumpara haine ptr David, dar rar si nu dc e aglomerat, si numai de fitze si scumpe!dc mergem impreuna la cumparaturi el o ia in dreapa la electronice si eu restul. dc mai intarzii eu mai circula si el dupa una-alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Xandra ,da ,am fost ieri in Plaza sa luam un cadou nasului si tati sa se uite de niscai ghetute ,pantofi etc .Pe mine nu m-ai vazut ieri?Ar fi trebuit sa fiu prin preajma domnului Andu :))))
De Z habar n-aveam ca sint reduceri si ce-i drept nu prea ma inghesui dupa marfa lor ,rar am gasit cite ceva sa-mi placa

Miri ,eu ma rog de al meu macar sa muste o data dintr-o ciocolata dar pur si simplu nu-i place ,de fapt nimic dulce si tare ma oftic ,de mulote ori cind plec la cumparaturi si-l las cu socrii il intreb ce sa-i aduc si saracutu' imi zice ,,bomboane'' desi stim amandoi ca nu le maninca ,mi-as fi dorit sa-l pot face fericit cu ceva la intoarcerea acasa

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput