Lona... ajutor?

Lona... ajutor? | Autor: Kittie

Link direct la acest mesaj

Pentru a nu intra in toate detaliile (si a nu pune in pozitie delicata pe nimeni), ma voi limita la urmatoarea fraza: am nevoie urgenta de un avocat specializat in dreptul familiei. Contrar tendintelor, ma reprezint singura, dar uneori consilierea cu cap e vitala pentru atare situatii.

M-ai ajutat intotdeauna, te rog, e prea urgent ca sa nu trec la asemenea masuri ca postarea unui subiect in plen.

Va multumesc pentru intelegere tuturor, La multi ani!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Initial creeata de Kittie

Pentru a nu intra in toate detaliile (si a nu pune in pozitie delicata pe nimeni), ma voi limita la urmatoarea fraza: am nevoie urgenta de un avocat specializat in dreptul familiei. Contrar tendintelor, ma reprezint singura, dar uneori consilierea cu cap e vitala pentru atare situatii.

M-ai ajutat intotdeauna, te rog, e prea urgent ca sa nu trec la asemenea masuri ca postarea unui subiect in plen.

Va multumesc pentru intelegere tuturor, La multi ani!

La multi ani si tie!
Astept un PM cu istoria - daca pot fi de folos, cu drag!

Inteleg ca e urgent - acum plec la un Ion cu anticipatie, dar incerc sa raspund la noapte, daca nu maine dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Multumesc!
Am dat pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Va rog sa stergeti subiectul, rostul sau a fost indeplinit, va multumesc inca o data pentru ajutor, ca atare nu-si mai justifica sensul existential.

K

Mergi la inceput