FIV156

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Cristinicisi eu le iau cum ti-a spus si Felicia. Si eu sunt in mijlocul AC, adica acum mai bine zis in pauza de AC dintre folii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Zouzou iubita mea nu am rezolvat nimic astazi la medlife dr. este ocupat luna asta si daca cumva renunta cineva ma suna cei de la clinica la Gynera mi-e frica sa ma duc si oricum nu raspunde nimeni la telefon .Joi merg la medsana sa lamuresc situatia pentru todeauna si pe urma sa vad in ce parte o iau Dumnezeu sa-mi lumineze si mie drumurile si sa ma indrume pe drumul cel mai bun. Tu cand faci et? sambata sau duminica ma duc la biserica Sfantul Spiridon si mai dau acatist sa stai linistita ca dau si pentru tine.
Te pup si ma rog pentru tine sa reusesti de data asta .
Fetelor credetima ca va sun din tot sufletul ma rog pentru toate si pentru fetele care au reusit sa aiba bb sa mearga totul bine pana la 9 luni si pentru noi cele care suntem in asteptarea lui bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

mihaele am gasit pe pagina 8 un mesaj de la danita care scrie ca cedeaza o programare cu Denisa Protopopescu pe 21 ianuarie la Medsana...poate ii scrii un PM...nu cumva la Gynera este alt nr de tel?de aceea nu raspunde nimeni?poate te ajuta fetele cu nr de tel.pt programari...iti multumesc inca odata pt.tot ceea ce faci pt mine si pt fete..et am sa fac cred ca peste vreo 2 sapt..acum am inceput sa iau niste pastilute de estrogen pt ingrosarea endometrului...sper sa fie totul bine de data asta...

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

LA MULTI ANI pe 2008

abia am reusit sa citesc ot sa vedem:
Boo,alina-alexandra felicitari pt BBei

mihaele nici eu n-am reusit sa vb cu Prof luna asta ,am vb cu el pe 30 dec si mi-a zis sa ma duc la Medsana dupa 7 ian ca atunci incepe programul.eu oricum am toate analizele facute, ar fi probleme la unele rezultate zic eu dar astept sa vad cve spune el.
deci ,joi ma duc la clinica sa vad ce-mi zice ,problema mea ar fi ce ma fac daca ma amana inca o luna pt ca la mine Z21 va fi pe 12 ian iar daca ne va da tratament pt sot pt E-coli sau pt clamidya la amandoi dureaza cred cateva zile nu??

am mai avut zilele astea o cadere nervoasa am plans cred pt o luna si sava zic de la ce:am aflat ca o ipa a ramas gravida prin FIV la Pof Ancar si avea gemeni dar unul dintre ei s-a oprit in evolutie si m-au napadit si pe mine gandurile rele ;in general mie nu-mi plac prea tare lucrurile pe care eu nu le pot controla(si prin asta ma refer la lucruri ce tin de mine si nu pot controla ca in viata altora nu pot sa ma bag nu-mi place)
iar FIV este ceva ce ma depaseste nu pot intelege si nu pot controla nu prea mi-a placut biologia si termenii astia ma exaspereaza,nu stiu nici macar cum sa interpretez rezultatele la analize(ex IgG,IgM)
m-am, cam intins ,va pooooop pe toate
astazi am fost intr-o stare ff una sper sa fie semn bun ca nu mai amanam....

pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

mihaele acesta este tel.pt programari la Gynera:0727.833.833...acesta il ai si tu?

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

mihaele, din cate stiu la gynera dr dracea e inca in concediu...pe 10 ian incepe programul, stiu sigur ca pe 10 am eu programare si mi-a zis secretara atunci ca e prima zi de lucru din 2008. si oricum ....cand suni pe 10 ian insista pt ca acolo suna telefonul tot timpul ...si e activat apel in asteptare...deci tu cand suni ea poate vb la tel cu alta pacienta....asa ca insista...programul e dupa ora 13.30-14....bafta multa!
va pup pe toate si sa dea Domnul ca anul acesta sa fie mai bun si cu mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

Buna dimineata....seara....

Sunt nou venita pe forum! Citesc de mai mult de 1 an cateva din subiectele dezbatute pe-aici pt ca ma intereseaza, in mod special, tot ce se scrie despre fiv.
Peste putin timp ajung la al treilea si sunt stresata rau. M-am inscris pe forum pt ca ma intereseaza multe lucruri din cele pe care le scrieti.
de ex. care sunt pastilele de estrogen si cum se iau.
Apropo - felicitari proaspetelor gravidute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Zouzou, Z1 este startul ET-ului norocos! Fati tu planuri pt.FIV4/IVM, ca este bine sa le ai facute, dar eu zic sa te gandesti la camera lui bb! Bafta multa!

Iazmin, eu am facut punctia cu anestezie locala (vaginala) si nu a durut, au fost ceva piscaturi si atat. Dr. a zis ca foliculii mai mici se simt la extragere. Oricum eu nu am avut de ales, asta mi-au oferit, asta a trebuit sa accept!

Ajutati-o pe Sonia

LA MULTI ANI 2008!

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by iazminn

Buna fetelor. La sf lunii am si eu progr la prof Marinescu. Ma preg pt FIV 2. As vrea sa va intreb daca ati facut FIV cu anestezie gen sau nu. Eu nu as mai vrea sa-mi fac anestezie gen.Ce ma sfatuiti? Merci

Daca nu vrei anestezie generala ii spui anestezistei. Iti face doar un sedativ. Depinde insa si de numarul foliculilor si deci de cate punctii va trebui sa-ti faca. Probabil vei simti intepaturile dar tu stii care ti-e pragul durerii si TU alegi. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Zouzou, da nr. asta al am si eu.
Rubia iubita nu stiu ce sa mai zic joi merg si eu la medsana savedem ce se va intampla oricum eu am pierdut daca am-i da protocol lung la mine pe 7 a fost zi 21 poate am-i da protocol scurt nu stiu ce sa zic IgG daca este Pozitiv inseamna ca ai aut IgM este cel mai important daca mai ai daca este Negativ e bine daca este Pozitiv nu e bine .Si eu ma-m umflat de plans asa de situatie ca ma plimba de inebunesc si eu am toate analizele facute si sunt binue si ale sotului mueu la fel asta e voi vede ce voi face maine .

Mergi la inceput