FIV156

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Alina_Alexandramoama ce veste! Sa stii ca eu am avut gura aurita si i-am spus sotului ca la valoarea asta sigur ai gemeni. Acu i-am confirmat! Te mai sun cand sunt pe drumuri!
KoraPOpfac inventarul si iti scriu un PM.
In rest vad ca lume noua - lume veche.
Am o intrebare pt. fetele care au mers la Mr. Big la cabinetul lui privat: sta mai mult de vorba cu tine acolo sau nu ca atunci nu cred ca merita inghesuiala la programarea de pe 10 ale lunii.
Eu m facut anticorpii anti-Mullerieni si nu a sosit rezultatul in Germania cat am fost acolo. Cica azi ar veni. Costa 50 Eur + 15 Eur recoltatul de sange. Asa e la ei nu e inclus in analiza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

zouzoule sa ai bafta muuulta de tot!Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Kora multumesc mult..stiu ca sansele sint f mici,dar...poate...poate...vine bebe acum

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Iazminn: si eu as face punctia fara anestezie.Mie mi-e groaza de anestezii,intrucat imi este foarte rau de la ele.Eu am doua la activ: una cu adormire la histeroscopia operatorie ,la care am vomitat vreo 2 ore dupa trezire si vreo 2 zile am fost ametita rau si una la punctie,fara adormire(tot pe vena,dar nu m-au adormit,auzeam tot dar parca eram beata),dar la care,dupa vreo 20 minute de la reintoarcerea in salon mi s-a facut rau..dar,rau!!!!!Am vomat continuu aproape de pe la ora 13 pana la ora 20 cand am ajuns acasa.In schimb nu am mai fost ametita ulterior.A fost INGROZITOR!!!!
Crede-ma ca,din cauza asta,as prefera sa fac punctia pe viu...sa ma doara pe moment,dar apoi sa nu mai fiu nevoita sa ma chinui nu stiu cate ore..de credeam ca raman fara stomac....

De exemplu,Mirela_1 a facut ultima punctie fara anestezie(din cauza ca anestezistul nu era disponibil atunci,iar punctia trebuia facuta..ca se facuse ora)....Mi-a spus ca durerea a fost suportabila,avand in vedere ca a avut doar 2 foliculi,deci punctionarea a durat foarte putin.A mai fost cu ea o fata care a avut vreo 17 foliculi si care a facut tot pe viu...a iesit cam alba din sala de operatii...dar a suportat.

Eu o voi intreba pe dr.(avand in vedere ca eu am avut doar 8 foliculi la FIV-ul trecut,deci cred ca nu ar dura mult punctia si as rezista)daca as putea sa fac pe viu,in cazul in care nu exista vreo alta forma de anestezie(sau vreun alt anestezic) care sa nu-mi faca atat de rau...

Zouzou: multa bafta si de la mine!

Flori76,Rami: Ce mai faceti,dragele mele?

toate FIV-oasele! BAFTA in 2008!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

mie mi-au scos la fiv3, 29 de foliculi si tot nu m-a durut tare...cred ca depinde de cit anestezic iti introduc...mie mi-au cam dublat portia de aceea mi-a fost atit de rau dupa...
nusy multumesc

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Alina_Alexandra si Boo, va felicit din tot sufletul!Trebuie sa fie un sentiment minunat ca dupa atata lupta sa va vedeti visul implinit.Sa va dea Dumnezeu numai bine, voua si copilasilor vostri!
Cristal, am citit cu mare intarziere ceea ce ai scris cu cateva zile in urma. Am si eu acelasi diagnostic si mi se pare tare ciudat ca medicii ti-au facut FIV fara sa iti clipseze trompele. Eu la toti medicii la care am fost mi-au spus acelasi lucru de la inceput: laparoscopie cu putine sanse de reusita sau, daca nu, FIV cu clipsare sau scoatere de trompe in prealabil.Nu-mi vine sa cred ca pot face atatea experimente pe banii si sanatatea noastra.Fara sa mai punem la socoteala tot consumul psihic.
Ioana Tugs, multa bafta la viitorul Fiv! Sa dea Dumnezeu ca de data asta sa fie o reusita!
Zouzoule, de asemenea multa bafta! Imi place credinta ta in Dumnezeu si cum pui tu intotdeauna o rugaciune care ne unge la suflet.Fara Dumnezeu, e drept, chiar nu putem face nimic.Am doua colege la serviciu care au facut Fiv. Prima de trei ori, nereusite toate.Cea de-a doua o singura data si reusita din prima. E in al noualea cer. O a treia cu mari probleme , o singura trompa, probabil si aceea cu probleme, a ramas natural. Ce sa mai spui? Nimic, decat ca este Dumnezeu si o soarta pentru fiecare dintre noi.
Tuturor fetelor, va multumesc ca existati si ca intrati aici sa va spuneti pasurile. Voi sunteti oamenii care intelegeti cu adevarat prin ce trecem cu toatele. De la voi am invatat sa lupt si sa sper.Am invatat sa merg la doctor si sa pun intrebari ca la carte, sa incerc sa inteleg intotdeauna ce se intampla cu mine.Am vazut ca sunt multe fete care incearca de doua, de trei ori. Nu stiu daca o sa am atata putere. Cred ca voi incerca o data si, daca nu, voi adopta.In vara implinesc 35 de ani si ceasul biologic a inceput sa ticaie din ce in ce mai rau.

Piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Iazminn, eu am facut al 2-lea FIV fara anestezie (nici macar locala) si a fost OK. Dar am avut doar 2 foliculi. Doctorita mea (Dracea) mi-a recomandat punctiile fara anestezie pentru ca aveam putini foliculi; prima data mi-a fost frica si am refuzat (am facut anestezie totala), a doua oara am ascultat-o si bine am facut pentru ca am suportat foarte bine si n-am mai bagat anestezicul ala in mine. Si la urmatorul am sa fac tot fara.
Aly, imi pare rau pentru tine si iti doresc ca anul asta sa ramai graviduta si cu sarcina dusa la termen.
Cat despre greselile doctorilor...nu cred ca exista doctor fara greseli. Nu vreau sa minimimizez greseala pe care a facut-o in cazul tau, sunt convinsa ca-ti este foarte greu, vreau doar sa spun ca din pct meu de vedere nu cred ca se poate spune de dr. Dracea ca este materialista. Eu am facut pana acum 2 FIV-uri si nu mi-a primit bani la nici unul din ele.
Bafta multa tuturor fetelor, sa ploua cu gravidute anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Nusy, acu' am vazut ca i-ai raspuns tu Iazminei.
N-am mai citit de mult, Zouzoule te pregatesti de o noua lupta? Bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Cum ser nr cele 7 zile dintre foliile de AC. Se incepe a 2a folie in a 7a zi de la terminarea primeia. Prima zi fiind cea in care nu ai mai luat pastila si a 7a zi fiind si prima din a 2a folie? Nu mai stiu cum am mai facut( deh, batranetea) . poate ma lamuriti voi.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Madalina, stiu ca dr Cocei da consultatii la Nordmedica, tel 223 1906. Dadea si la Dacia, nu sunt sigura daca mai e valabil: 211 5405.
Cristinici, eu stiam (pe vremea cand luam AC) ca se face pauza 7 zile, deci z a 7-a ar fi ultima fara pastila, si incepi a 2-a folie in a 8-a zi de la terminarea primeia.

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Total de acord cu Mirela...imi pare extrem de rau pentru ce a patit Cristal,nu as vrea sa fiu in pielea ei....este dreptul ei sa isi faca dreptate.Cred ,insa,ca toti doctorii au greseli,nu numai Dracea...si,in niciun caz nu cred ca a facut-o intentionat, ca a " facut experienta" cu Cristal,asa cum au afirmat unele fete(care,de altfel nici macar nu o cunosc pe dr.,nu sunt pacientele ei)...neglijenta,da,poate,dar in niciun caz intentie...iar despre faptul ca e materialista....asta in niciun caz...nici nu stiti cate servicii mi-a facut si nici nu a vrut sa auda de vreun ban...iar,din tot personalul spitalului cu care am avut contact,a fost singura care m-a refuzat categoric cand am vrut sa-i dau ceva.La fel mi-a spus si colega de salon care a facut ET odata cu mine...ca nu a reusit sa-i dea nimic,intrucat nu a vrut sa primeasca.Asa ca,in niciun caz nu alearga dupa bani.
Sa nu uitam totusi,ca,pe langa aceasta greseala regretabila,a facut totusi atatea fete fericite,ajutandu-le sa devina gravidute( nu-i asa,Avalon?) si,apoi,mamici.
M-a deranjat afirmatia ca este un medic incompetent...in niciun caz....eu,personal,am incredere si merg pe mana ei,in continuare,si probabil,mai sunt si alte fete care fac la fel ca mine,deoarece sunt multumite de ea.

Cristal,te rog,nu mi-o lua in nume de rau,inca o data imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intamplat....dar eu,personal,nu am ce sa-i reprosez.Multa bafta !

Nusy

Mergi la inceput